• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

kost56

New member
Καλησπέρα παιδια!!!Άντε μια βδομάδα έμεινε και μπαίνουμε......
Θέλω μια μεγάλη εξυπηρέτηση!!!!!Οποιος εχει την καλοσύνη και γνωρίζει ας μου πει που μπορω να βρω στρατοπεδα του σωματος εφοδιασμου μεταφορων στην Αττική-Βοιωτία-Φδιώτιδα. Παρουσιάζομαι Σπαρτη Εφοδιασμου Μεταφορών και λόγω της συνηπηρέτησης με τον διδυμο αδεφφο μου δικαιούμαστε μετα τη βασική εκπαιδευση μετάθεση στον τοπο κατοικίας μας.Ψαχνω με αναζητησεις σε site για μοναδες εφοδιασμου μεταφορων στην αττικη κτλ και δεν μου βγαζει κατι συγκεκριμενο!!!!Υπάρχουν στρατοπεδα εφοδιασμου μεταφορων στην Αττική,Βοιωτία και Φθιώτιδα?????????????????????????????sorry αν ειναι αφελής η ερωτησή μου αλλα ειμαι κ ψαρακαςςςςςς.χαχαχαχα
 

galactic

New member
Για Αττική υπάρχουν αρκετές επιλογές αν και εξαρτάται και από τις ειδικότητες (χωρίς βέβαια να είναι δεσμευτικό κριτήριο).

Για παράδειγμα είναι το 784 Τάγμα Μεταφορών (για οδηγούς και όχι μόνο) και το 791 Τάγμα Εφοδιασμού (για αρτοποιούς, μάγειρες, σιτιστές και όχι μόνο) (Αχαρνές, πολύ καλά και τα δύο).

862 ΑΒΕΤ (Αποθήκη Βάσεως Εφοδιασμού Τροφίμων -πλησίον Αγ. Ιωάννη Ρέντη)
871 ΑΒΕΚ (Αποθήκη Βάσεως Εφοδιασμού Καυσίμου -πλησίον Ασπροπύργου)

Αν η ειδικότητα σου είναι Χημικός - Χημικός Μηχανικός ίσως να μπορούσες να πας:
700 ΣΕ (Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Χημείο Στρατού -Δραπετσώνα, Πειραιάς)
και πάλι 791 Τάγμα Εφοδιασμού (επειδή στεγάζεται και εκεί παράρτημα χημείου)

Επίσης είναι και το 865 ΤΕΝΕΦ (Τάγμα Εναερίου Εφοδιασμού -Ελευσίνα), ίσως όμως έχει λίγο πιο απαιτητική εκπαίδευση, επειδή νομίζω ότι μεταξύ άλλων πρέπει να εκπαιδευτείς στη ρίψη εφοδίων με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο -δηλ. εναέριος εφοδιασμός (ΔΕΝ είσαι όμως εσύ αλεξιπτωτιστής). Δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες εκ προσωπικής εμπειρίας.

Ίσως να υπάρχουν και άλλες μονάδες Αττικής που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Επιπροσθέτως, περιλαμβάνονται και οι διάφορες Διευθύνσεις Εφοδιασμού Μεταφορών (π.χ. στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού -ΑΣΔΥΣ κτλ.). Αρκετές επιλογές λοιπόν για Αττική.

Γενικά πάντως πιστεύω ότι το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών είναι σημαντικό και νευραλγικό Σώμα του Στρατού. Είσαι σχετικά τυχερός που επιλέχθηκες για εκεί (χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι απομειώνω τα υπόλοιπα Σώματα).

Καλή συνέχεια σε εσένα και τον αδελφό σου, σε ό,τι κι αν κάνετε.
 

kost56

New member
galatic ειλικρινα σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ για την πληρεστατη απαντησή σου στον προβληματισμό μου.Να εισαι καλά και οτι καλυτερο σου εύχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

Konstantis

New member
Εχει κανείς καμιά πληροφορία για το 871 ΑΒΕΚ που γραφέται παρακάτω?
 

mgs4

New member
Γίνεται να βρεθείς κανείς στο 862 μετά από ειδικότητα εφοδιασμού μεταφορών; Εαν ναι πώς;
 
Top