• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μπορώ να μπω Νοέμβριο?

colin!

New member
Αν κόψω τώρα την αναβολή, μπορώ να μπω το Νοέμβριο?
Ξέρω οτι έπρεπε να την κόψω μέχρι τέλος Ιουλίου,αλλα είχα μια εκρεμμότητα με τις σπουδές μου.
Αν τους το ζητήσω στο στρατολογικό, μπορώ να μπώ Νοέμβριο?
 

kwstas

New member
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ....ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΧ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
 

colin!

New member
Χρειάζεται κάποια ξεχωριστή διαδικασία? ή απλά βάζουν ημερομηνιία 31 Ιουλίου?
 

kwstas

New member
oxi,apla tha grapsei tin imerominia pou piges na kopseis tin anaboli sou,opoia k an einai ayti,k apla tha simeiosei gia D esso....esu sto metaksu gia na to sigourepseis,pare ena pistopoiitiko tupou A kata to septemvrio(apla tha to zitiseis tote) sto opoio tha anagrafetai pote eisai upoxreos na katatageis...alla einai akoma nwris...molis mpike i C esso,99,9% tha mpeis noemvrio ama to zitiseis...
 

colin!

New member
Παιδιά, περιμένω μια απάντηση από ένα μεταπτυχιακό για το αν γίνω δεκτός ή όχι η οποία θα βγει το 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που δεν γίνω δεκτός, έχω πιθανότητες να μπω Νοέμβριο αν κόψω τότε την αναβολή? Τυχόν βύσμα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό?
 

ppanos

New member
Υπάρχει ειδική αίτηση στη στρατολογία για να μπεις το Νοέμβριο μέχρι 30 μέρες πριν την κατάταξη η οποία είτε γίνεται δεκτή είτε όχι.Το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτή και να πας σφαιράτος πεζικό.Καλή τύχη...
 

armyman

New member
Παίδες, και γω απορία για το ίδιο θέμα!!

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό και θα είμαι Ελλάδα 15 Σεπτέμβρη. Θέλοντας να μπω στο στρατό τον Νοέμβριο, μπορώ να διακόψω την αναβολή μου μέσα Σεπτέμβρη? Είναι πολύ αργά? Είναι χρήσιμη η "μεσολάβηση" κάποιου από το χώρο ώστε να μην λάβω αρνητική απάντηση για ένταξη τον Νοέμβρη ή και χωρίς βοήθεια μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Υ.Γ. Γνωρίζω ότι τυπικά θα έπρεπε να διακόψω μέχρι τέλη Ιούλη, αλλά από τις παραπάνω απαντήσεις άρχισα να αναθεωρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

armyman

New member
Πρόθυμος κανείς να απαντήσει στα παραπάνω??
Αν και μπορει να κρίνονται για κάποιους ρητορικές οι παραπάνω ερωτήσεις, θα μου ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμη οποιαδήποτε ανταπόκριση (θετική ή αρνητική)!

Επίσης, πιστεύετε ότι είναι προτιμώτερο να καταταχθεί κανείς Νοέμβρη (Δ ΕΣΣΟ) ή Φεβρουάρη (Α ΕΣΣΟ)?? Οι καιρικές συνθήκες-μέγεθος της μέρας είναι σημαντικός παράγοντας?? Με άλλα λόγια, πότε θα του "κακοφανεί" λιγότερο ενός ψάρακα??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

armyman

New member
[quote author="colin!"]Μίλησες καθόλου με το στρατολογικό σου?[/quote]

Οχι colin!, ακομη δεν μιλησα, γιατι βρισκομαι στο εξωτερικο και θα επιστρεψω στις 15 του μηνος. Στις 16 θα περασω οπωσδηποτε απο εκει για να δω αν θα μπορεσω να μπω Νοεμβρη.

Απλα, ανησυχω λιγο γιατι απο τις παραπανω απαντησεις καταλαβα οτι δεν σου εγγυωνται οτι θα μπεις Νοεμβρη, κατι που θα ηθελα να γνωριζω απο τελη σεπτεμβρη, γιατι(σε περιπτωση που δεν μπορω να μπω Δ ΕΣΣΟ) εχω καποια σχεδια για το τριμηνο Οκτωβρη-Νοεμβρη-Δεκεμβρη, για τα οποια θα πρεπει να τους εχω απαντησει αν θα υλοποιησω μεχρι τελη Σεπτεμβρη το αργοτερο.

Ευχαριστω για την ανταποκριση!
Περισσοτερες απαντησεις και σχολια ευπροσδεκτες μετα χαρας!
 

mocuba1

New member
φιλε εγω πηγα και εκοψα την αναβολη μου στις 10-9 κ με ειπαν στην στρατολογια οτι πολυ δυσκολα για νοεμβριο..εκανα την σχετικη αιτηση μηπως και ενταχθω και οντως εγινε ετσι φευγω στις 11-11 για πεζοναυτης..
 
Top