• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

μπορω να παρω φοιτητικη αδεια ως διδακτορικος?

smurfie

New member
θα ηθελα να μου απαντησει καποιος ο οποιος μπορει να ξερει, εαν οντας διδακτορικος φοιτητης δικαιουμαι φοιτητικης αδειας ή δεν προβλεπεται τετοιο ενδεχομενο;
 

ch_I2

New member
ΦΙΛΕ ΘΕΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ). ΑΡΧΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ: 3421/2005 & 3648/2008

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2106551408.

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 100% ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ - ΔΙΔΑΚΤΩΡ.

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ: 2103425225, 2103457053 & 2103425704.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΛΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΙ.

ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨ.ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ!

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΙΑ (ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ) ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!...
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΠΟΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΠΟΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
 

smurfie

New member
ευχαριστώ πάρα πολύ, ήσουν ιδιαιτέρως κατατοπιστικός! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

ch_I2

New member
ΝΑ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.

ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨ.ΔΙΔΑΚΤΩΡ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΙΠΟΝ...

<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

aladdin

New member
apo ton noemvri tha eimai k go akrivos stin idia fasi.. elpizo na boresoume na paroume kapoia tetoia adeia giati sigoura de tha einai mono gia loufa ap to strato. opoios kanei didaktoriki diatrivi tha me katalavei.
 

albertus

New member
Είναι ντροπή να δίνουν τιμητικές άδειες σε αθλητές και φοιτητικές άδειες για ΤΕΙ κωλοπετινίτσας και να αφήνουν νέους ερευνητές να σαπίζουν μέσα αποκόπτωντάς τους έτσι εντελώς απο το αντικείμενο της έρευνάς τους.
 

ch_I2

New member
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ: 3421/2005 ΚΑΙ 3648/2008 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ:

http://www.hellenicnavy.gr/leaves.asp

Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ:

Φοιτητική Άδεια
1. Χορηγείται φοιτητική άδεια στους φοιτητές σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εξωτερικού, για κύριες ή για μεταπτυχιακές σπουδές.
2. Το ύψος της φοιτητικής άδειας είναι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν, χωρίς να υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες. Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυχόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας.
3. Όσοι λαμβάνουν φοιτητική άδεια, μετά την επιστροφή τους απ' αυτή οφείλουν να προσκομίσουν στη Μονάδα τους βεβαίωση της οικείας σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, περί συμμετοχής, κατά τη διάρκεια της άδειας, σε εξετάσεις (τμηματικές, προαγωγικές, απολυτήριες ή πτυχιακές).
4. Για την εφαρμογή του άρθρου αυτού φοιτητής θεωρείται όποιος είναι γραμμένος σε εκπαιδευτικό ίδρυμα ή σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναγνωρισμένη από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες του εσωτερικού ή του εξωτερικού για κύριες ή μεταπτυχιακές σπουδές. Όσοι είναι γραμμένοι σε φροντιστήριο ή σε εκπαιδευτήριο που δεν είναι αναγνωρισμένο ή ενταγμένο σε βαθμίδα εκπαίδευσης (εργαστήριο ελευθέρων σπουδών κλπ) καθώς και όσοι είναι γραμμένοι σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή του εξωτερικού για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, δεν θεωρούνται φοιτητές κατά την έννοια του άρθρου αυτού.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2106551408) ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ-ΝΑΥΤΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!

ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top