• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ν.Β ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

GRECO

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ 10-10 Ή ΤΟ 1-2 ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠ΄ΤΑ 2 ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 1Ο-1Ο Ή ΘΑ ΜΕ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 1-2 ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ 1-4 Ή 1-5? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 

bobos

New member
Kαποτε επαιξα 10-10 αλλα δεν το ξανα-διανοηθηκα φιλε μου...κι εγω απο επαρχια ειμαι και προτιμησα το 1-2 ή 1-3...

Ειναι αλλιως ρε μαγκα,βγαινεις εξω χαλαρωνεις....

Οταν θα πηζει το στρατοπεδο θα σε τρεχουν κι εσενα με 12ωριες,μαγειρια και αγγαρειες!!!!
 

herm

New member
Παίδες καλή θητεια απο δω και μπρος...Αυριο μπαίνουμε με πολιτικά αν θέλουμε..(ασχέτως που κανονικα μπαίνεις με τα άσπρα) κατι τέτοιο πήρε το αυτί μου ή θα φάμε κράξιμο...?
 

capitano

New member
Το 1-2 δεν θα μεγαλωσει ειδικα οταν φυγει και η Δ σειρα. Με το 1-2 δεν καθεσαι σχεδον καθολου και εχεις ελαχιστα off. Με το 10-10 καθεσαι 10 μερες μεσα αλλα εχεις και 10 μερες που δεν σου μιλαω κανεις. Εγω ταχω παιξει και τα 2 πανω κατω και θα διαλαγα το δευτερο αλλα γουστα ειναι αυτα.....
 

AdmiraL

New member
Βασικά αν αντέχεται η κατάσταση μέσα, το 10-10 είναι καλύτερο...γιατί σου δίνει τα πολυπόθητα off... όπου κάνεις ότι θέλεις έξω, δουλειά, εκδρομή, άραγμα-λιώσιμο <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Ενώ το 1-2 αυστηρά, δε σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου, και δεν έχεις εύκολια να κάνεις κάτι άλλο που μπορεί να θες ή κατι που χρειάζεται.

Αλλά και το 1-2 είναι οκ αν μπορείς να μένεις αθήνα χωρίς πρόβλημα.

Διαλέγεις και παίρνεις, καθαρά προσωπική επιλογή είναι!
 

noone

New member
Λοιπον, επειδη ημουν σ'αυτη την υπηρεσια, πιστευω πως αν μπει κανεις σε καποιο ποστο που να ελεγχει την κατασταση, και μαθει τι γινεται με κλησεις, αγηματα κλπ, μπορει ανετα να παιζει 10-10, και τισ 10 που ειναι μεσα, να βγαινει σχεδον καθε μερα εξω αν εχει οχημα. Οχι για ολη τη μερα, αλλα για καποιες ωρες που ειναι safe. Προσωπικα οταν παλιωσα εκει, ημουν μεσα μονο για τις κλησεις και τυχον βαρδια 4-ωρια.
Ολα αυτα με προσοχη παιδια, και ναυτες που μπορουν να σας καλυψουν, για να μη πεσουν βροχη τα ποινολογια και σφιξει η υπηρεσια...

Απο την αλλη παντως, στο 10-10 τυχαινει να κανεις πολλες υπηρεσιες συνεχομενες πλεον, σε αντιθεση με παλια που στις 10 μερες εκανε κανεις 5 υπηρεσιες το πολυ.
 
Top