• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΝΔΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ?

alexmegas

New member
Παω μετάθεση στον Πειραιά στη ΝΔΑ. Πολλά και ανακατεμένα γραφονται. Ξέρει κανείς τι παιζεί τώρα?
 

ikarus260

Member
Xωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω, το ότι είναι ο Παληάτσος εκεί τα λέει όλα. 1-1 αυστηρή, τρίτη-Πέμπτη αυστηρή επιθεώρηση και προβλεπέ φουλ.
 

sdim

New member
Οι περισσοτεροι που πηγαίνουν ΝΔΑ προορίζονται για αποσπάσεις σε νησιά.

Νησί σημαίνει 15 μέσα 15 off (πηγαίνεις στο σπίτι σου 15 μέρες).
Πίστεψέ με φίλε, αν σου κάτσουν καλά άτομα όπως έτυχε σε εμένα (στην Ρόδο συγκεκριμένα), δεν θα θες να φύγεις όπως και οι υπόλοιποι που περάσαν από εδώ.
Αν θες λεπτομέρειες pm.
 

alexmegas

New member
Παίδες εδω στη ΝΔΑ είμαι καιρό και ξέρω πια τι παίζει. Μόλις ομως συνήθισα παίρνω αποσπαση για νησί. Ελπίζω στο 15 - 15 . Ο Π.........ς μας στέλνει στα νησια γιατί δεν ηρθαν νέοι. Γμτο όλοι ΜΤΝ και Αβέρωφ πήγαν?
 

sdim

New member
Φίλε, όπως προανάφερα, όποιος πάει σε νησί δεν θέλει να γυρίσει πίσω.

Δεν είναι χημείο τα πράγματα αλλά είναι καλύτερα από τα άλλα μέρη. Έχουμε 2 υπηρεσίες,πύλη και ραντάρ που δεν τις γλιτώνουμε. Από εκεί και πέρα οι αγγαρίες είναι για πάρτι μας. Καθαρισμοί (2-3 τουαλέτες, καμμία σχέση με τις αμέτρητες του ΚΕΠΟΡ), λάντζα (ο καθένας πλένει τα δικά του οπότε αυτός που έχει αγγαρία πλένει μόνο καμια κατσαρόλα ή ταψί) και μαγείρεμα (εκτός αν υπάρχει ψησταριά κοντά). Α! Και ο οδηγός πηγαίνει για τροφοδοσία ή άλλες υπηρεσιακές ανάγκες μαζί με ένα συνοδηγό.

Στο Λούφα και παραλλαγή, θα ξέρεις την γνωστή σκηνή: "Δεν το κουνάω απ επαέ αν δεν μου πέμψουνε το απολυτήριο από το τάγμα".
Κάπως έτσι είναι, ηρεμία και τελειώνει η θητεία.
Όταν είδα την σκηνή έλεγα "α τον μουρλό", τώρα όμως τον καταλαβαίνω.
 
Top