• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

jimbaggio

New member
Γεια σας παιδια.Σημερα σε αρκετες υπηρεσιες πηγαν τα σηματα των μεταθεσεων και προσωπικα εγω πηρα μεταθεση για το Ταμειο Εθνικου Στολου.
Μπορει καποιος να μου πει πως ειναι αυτη την εποχη?Ποσοι παλιοι εχουν μεινει και γενικως την κατασταση? Ευχαριστω
 

jimbaggio

New member
Βρε δεν θα το πω ουτε στον παπα, αλλα καμια λεπτομερεια παραπανω???
 
ΤΕΣ, ΜΤΝ, Πολεμικό Μουσείο... Εκλεκτές υπηρεσίες όλες αυτές!!!

Τί να πούμε εμείς? Εσύ θα μας πεις, όταν πας με το καλό!
 

manos18

New member
Καλημέρα. Γενικός το πως παιζει μια μονάδα εξαρτάται απο τα άτομα. Τώρα μπορεί να παίζει πολυ καλά και σε λίγο καιρό να μαυρίσει αν δεν πανε άτομα. Για παραδειγμα στη Μ.ΓΕΑ παίζει για κανα τριμηνο καλα και μετά μαυρίζει. Σε κάθε μονάδα πρέπαι να βλέπει κανεις τι βίσμα έχει για να βοηθηθεί στις υπηρεσίες που θα κάνει. Στο ΓΕΑ απο τα 300 άτομα εδω και 6 μήνες μόνο 50 άτομα βγάζανε τις υπηρεσίες κανονικά οι υπόλοιποι έιτε δεν κάνανε καθόλου είτε κάνανε μόνο 5 στην αρχή και μετα 6. Ασε που μπορεί να αλλάξουν οι υπηρεσίες αν το θελήσει ο διοικητής.
 

jimbaggio

New member
Lene oti sto TES den pigan osoi naftes ypologizotan oti tha pane? Auto simainei oti yparxei periptosi gia 1-1??? kserete tipota?
 
Top