• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΝΝΑ -- ΓΕΝ -- ΣΔΑΜ ?

tsipoura

New member
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να κυνηγήσω μία δυνατότητα μετάθεσης που έχω αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το πού. Σκέφτομαι ναυτικό νοσοκομείο, γεν ή σδαμ, κυρίως λόγω περιοχής είναι αυτές οι επιλογές.
Ξέρει κανείς πως είναι τα πράγματα σε κάποια από τις 3 μονάδες? Πώς παίζουν οι βάρδιες και αν υπάρχει κόσμος?

όποια πληροφορία θα είναι πολύ χρήσιμη.

Ευχαριστώ
 

taexwparei

New member
αν δεν έχεις κάποιον απέφυγε το γεν...έχω ακούσει τα χειρότερα σε σχέση με τ άλλα δύο
 

EVANS

New member
[quote author="taexwparei"]αν δεν έχεις κάποιον απέφυγε το γεν...έχω ακούσει τα χειρότερα σε σχέση με τ άλλα δύο[/quote]

θα συμφωνησω. γενικα όπου υπαρχουν πολλοι υψηλοβαθμοι εχουν και ναυτες με γερα βυσματα. οποτε θα πας και εχεις μεγαλη πιθανοτητα να πηξεις άσχημα. στο ννα που ημουν πριν μερικα χρονια ηταν καλα και δεν νομιζω να εχει αλλαξει με τον κοσμο γτ ενα νοσοκομειο θα ειναι παντα πιο λαιτ απο τις κανονικες μοναδες. σε συμβουλευω να πας ννα και κοιταξε για καρε αξιωματικων ή γραφειο εκπαιδευσης. στην εποχη μου ηταν τα καλυτερα ποστα... <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

miker21

New member
Δ/ΓΕΝ μακριά. Το πρόβλημα με το ΓΕΝ είναι η σκοπιά 11 και τα αμέτρητα ξενύχτια που επιφέρει. Ακόμα και αν είσαι σε γραφείο, την 11 δε την γλιτώνεις μετά τις 14:00 όταν έχεις βάρδια. Ήρθε και νέος διοικητής και τους έχει όλους στη τσίτα. Κάθε μέρα αγήματα πυρκαγιάς και τα ποινολόγια πέφτουν βροχή.
 
Top