• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

NNA

nikolaskerkira

New member
geia sas....
tha ithela na rotiso an to nna exei fusikotherapeutes oi opioi ypiretoun tin thhtia tous kai an nai pos boro na bo...
opoios gnorizei as apantisi..
 

sarisi21

New member
ΜΑΓΚΕς ΟΠΟΙΟς ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΝΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΝΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 8ΩΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΤΗΛ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ OFF.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΕΠΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΟ 8ΩΡΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙς.ΔΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!
 

EVANS

New member
[quote author="nikolaskerkira"]geia sas....
tha ithela na rotiso an to nna exei fusikotherapeutes oi opioi ypiretoun tin thhtia tous kai an nai pos boro na bo...
opoios gnorizei as apantisi..[/quote]

ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα. γενικα το φυσικοθεραπευτηριο θεωρειται τρομερα χωσε ποστο και οι πιο πολλοι το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι.απο την αλλη για καλη μας τυχη(οντας φυσικοθεραπευτης) το οπλονομειο εχει τσακωθει με την εκει προισταμενη και απο αντιδραση δεν της στελνει ναυτες. βεβαια ημουν παρων οταν ενας ναυτης που ειχε χοντρο βυσμα απαιτησε να παει εκει και αφου επεσαν μεχρι και στον διευθυντη τηλεφωνα(αρχιπλοιαρχος) πηγε και πηρε και την βεβαιωση του.ολα αυτα στην εποχη μου τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει ο οπλονομος και εχουν αλλαξει τα πραγματα.
 

nikolaskerkira

New member
DLD TI LES NA TO PROSPATHISO??EGO EIMAI APO NISI ARA LOGIKA AN DEN PAO NNA THA ERTHO STO NISI...
APLA THELO TO NNA GIA NA PARO BEBEAOSEI.... AN DEN DINOUN KAI AN EXEI KAI PIKSIMO KALUTERA AS TO AFISO....
GIA NA PAS NNA POS PAS SE POIES MONADES PAS PIO PRIN??
 

EVANS

New member
καταρχην, ειναι η ειδικοτητα σου που σε βοηθαει(δλδ αν εισαι σχετικος με υγεια). απο εκει και περα αν εχεις βυσμα μπορει να πας απο οποιαδηποτε μοναδα και με οποιαδηποτε ειδικοτητα. η γνωμη μου ειναι να μην πας( στο φυσικοθεραπευτηριο). ουτως η αλλως στο ναυτικο ειναι τετοιες οι υπηρεσιες που θα μπορεις να δουλευεις, οποτε ανοιξε τεβε και θα κανεις την δουλεια χωρις να παρακαλας κανεναν να σου βαλει ενσημα.
 

nikolaskerkira

New member
OK THANKS... MALLON THA TO AFISO NA ERTHO STO NISI MOUI OSTE NA DOULEUO KIOLAS AFOU DEN EXEI OUTE KALO PAIKSIMO TO NNA KAI TALAIPORIA THA EINAI....
NA PAO THERAPEYTIRIO STO PORO I NA MIN TO DILOSO KAN TO THEMA FYSIKOTHERAPIAS???
SE EYXARISTO POLY PANTOS.
 

EVANS

New member
[quote author="nikolaskerkira"]OK THANKS... MALLON THA TO AFISO NA ERTHO STO NISI MOUI OSTE NA DOULEUO KIOLAS AFOU DEN EXEI OUTE KALO PAIKSIMO TO NNA KAI TALAIPORIA THA EINAI....
NA PAO THERAPEYTIRIO STO PORO I NA MIN TO DILOSO KAN TO THEMA FYSIKOTHERAPIAS???
SE EYXARISTO POLY PANTOS.[/quote]
στον πορο νομιζω δεν εχει φυσικοθεραπευτηριο οποτε δεν θα σε παρουν και οι ιδιοι.νομιζω πως δεν παιρνουν τους νοσηλευτες, θα παρουν εσενα;;
 

trv

New member
Φίλε νικόλα συγνώμη που θα σε κατεβάσω από τα σύννεφα, αλλά το ότι είσαι φυσικοθεραπευτής ή οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία σημασία στο ναυτικό.

Στο ΝΝΑ θα πας ΜΟΝΟ (με μεγάλα και κεφαλαία γράμματα..) ΜΟΝΟ αν έχεις το κατάλληλο βύσμα. (οι γιατροί εξαιρούνται από τον κανόνα, αυτοί παίζει να πάνε χωρίς βύσμα μια στις τόσες)

Επίσης, στο "θεραπευτήριο" στον Πόρο, θα πας παλί (μάντεψε).. ΜΟΝΟ αν εχεις το κατάλληλο βύσμα.

Γενικότερα, θα κανεις αυτο που θες "εσυ" μόνο αν το κανονίσει κάποιος για σένα. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί το Ναυτικό.

Η μόνη εξαίρεση είναι να είσαι από κάποιο νησί της παραμεθωρίου και να δηλώσεις ότι θες να πας εκεί. Σε αυτή την περίπτωση κατα 90% εκεί θα πας, λόγω του ότι ελάχιστοι θα έχουν δηλώσει μόνοι τους να πάνε και υπάρχει έλλειψη κόσμου παντού (σχεδον) εκτός αττικής.
 

nikolaskerkira

New member
KAI APO NISI EIMAI ALLA KAI TO KSERO OTI TO NNA THELEI VYSMA.. EYTYXOS DEN EIMAI STA SYNEFA KAI SKEFTOMAI NA MIN TO DILOSO KAN TO THEMA FYSIKOTHERAPIAS.....EKSALOU MONO GIA TO NNA THA ME ENDIEFERE TO THEMA FYSIKOTHERAPIAS..
THANKS PANTOS..
 

nikos1890

New member
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!ΕΙΜΑΙ 09Γ ΕΣΣΟ!ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΝΑ!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ?ΕΞΟΔΟΙ, ΠΟΣΤΑ?
 
Top