• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

οποιος μπορει ας με βοηθησει...θεμα αναβολης!

dianomeas

New member
καλησπερα σας!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...εγω πηρα ελληνικη ταυτοτητα και ιθαγενεια μεσω πολιτογραφησης...πριν απο καποιες μερες....και μου ηρθε αμεσως το εγραφο για την στρατολογηση μου σε μερικες μερες...αλλα εγω αδυνατω να καταταγω....και διαβασα σε αυτο το σαιτ οτι οσοι εχουν παρει ελληνικη ταυτοτητα απο πολιτογραφηση δικαιουντε να παρουν αναβολη μεχρι στις 31 δεκεμβρη του επομενου ετους απο την ημερομηνια που εγινε η πολιτογραφηση...ισχυει??και θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να απευθηνθω για την αναβολη..??σε ποιο στρατολογικο γραφειο...εγω μενω αθηνα..και μου ηρθε το χαρτι για στρατολογηση στην αθηνα.....αυτα....σας ευχαριστω εκ των προτερων....
 

kd305

New member
Γιατί να μην ισχύει ας πούμε ?
Αρθρο 27
Αναβολή κατάταξης πολιτογραφηθέντων
1. Αναβάλλεται η κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις όσων αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση.
2. Η αναβολή αυτή διαρκεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του επόμενου από την ορκωμοσία τους έτους και μπορεί να διακοπεί με αίτηση τους.
3. Η αναβολή κατάταξης λόγω πολιτογράφησης χορηγείται από το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο με βάση πιστοποιήσεις, βεβαιώσεις ή πράξεις της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, από τις οποίες πρέπει να προκύπτει ρητά η απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας με πολιτογράφηση, η ακριβής νομική βάση απόκτησης της και η ημερομηνία της ορκωμοσίας τους.

Όσο για το στρατολογικό γραφείο,η Αθήνα έχεις 300 περιοχές,δεν μπορώ να σε βοηθήσω έτσι,αν πεις περιοχή κάτι θα γίνει.
 

panmag

New member
Η περιοχή σίγουρα θα βοηθήσει <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Βέβαια, μπορείς απλά να πάς στο Ρουφ (Πέτρου Ράλλη, 1 ), και να ρωτήσεις. Όλα τα γραφεία εκεί είναι (στο στρατόπεδο δεξιά όπως έρχεσαι από Πειραιώς)
 
Top