• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πήρα 7 μέρες άδεια που δεν δικαιούμαι... θα τις υπηρετήσω;

Vassilas

New member
Θέλω να κάνω μια γρήγορη ερώτηση όσων αφορά 7 μέρες που πήρα σε μια 15-ήμερη άδεια μου (απολύσεως). Υπηρετώ στο 95 ΤΥΕΘ (υγειονομικό) στη Ρόδο και τις 7 αυτές μέρες τις πήρα ως αγροτική, χωρίς να προσκομήσω τα ανάλογα δικαιολογητικά (είχα πει πως θα τα φέρω μετά, όταν γυρίσω από την άδεια). Τώρα όμως μαθαίνω πως δεν είναι δυνατών να το βγάλω αυτό το χαρτί. Ακούω από ένα-δύο παιδιά οτι παίζει να τις υπηρετήσω αυτές τις 7 μέρες. Απολύομαι κανονικά την Τρίτη (σε 3 μέρες) κι έχω ψιλοφρικάρει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

nikospap

New member
Φίλε καλησπέρα.

Είμαι στο 1ο Γραφείο και ξέρω από αυτά. Να σου πω γενικά τι παίζει. Κάθε φαντάρος που κάνει 12μηνο, δικαιούται 18 μέρες Κανονικής Άδειας ΚΑΙ 18 μέρες Ειδικής Άδειας. Αν κάποιος, (εξαιρώντας τις Τιμητικές) εξαντλήσει και τις 36 μέρες, τότε και μόνο τότε υπηρετεί παραπάνω.
Αυτό που πρέπει να κάνεις σε 1η φάση, είναι να πας στο 1ο Γραφείο και να δεις αν σου τις γράψανε, και σαν τι σου τις γράψανε, καθώς και το συνολικό αριθμό αδειών που έχεις πάρει (Κανονική +Ειδική). Είσαι και Υγειονομικό,όπότε ο Διοικητής σου δεν πρέπει να ναι και κάνας πορωμένος, οπότε μπορεί να μη στις γράψουν, ή να τις περάσουν κατ ευθείαν σαν αγροτική ακόμα και χωρίς τα δικαιολογητικά. Πιστεψέ με, Διοικητές είναι , ο, τι θέλουν κάνουν. Από κει και πέρα, αν σου πουν ότι υπηρετείς, τράβα και κλάψου λίγο στο Διοικητή, συνήθως πιάνει, ειδικά αν απολύεσαι.
Το πιθανότερο, πάντως, είναι να σου τις χρεώσουν από τις 18 μέρες Ειδικής σου, αν σου μλενουν μέρες, οπότε δεν θα υπηρετήσεις.

Άντε, και Καλός Πολίτης!
 

Vassilas

New member
Ευχαριστώ ρε παίδες, τελικά δεν παίχτηκε πρόβλημα! Πολίτης εδώ και μία μέρα!
 
Top