• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πότε παρουσιάζομαι?

giannis525

New member
Γεια σας παίδες!Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πότε θα παρουσιαστώ.Είμαι γεννημένος το 89' και δεν ξέρω αν θα φύγω Νοέμβριο η Φεβρουάριο.Ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα?
 

vatraxos

New member
Mε ένα τηλεφωνάκι στο Ρουφ, θα μάθεις σίγουρα <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

giannis525

New member
Ευχαριστω φίλε..Όποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει!Οχι τιποτα άλλο αλλα με όσους έχω συζητήσει μου λένε οι μισοί οτι θα φύγω Νοέμβριο και οι άλλοι μισοί μου λένε Φεβρουάριο και δεν ξέρω τιποτα εγω.Γι αυτό ρώτησα μήπως καποιος απο εδώ ξέρει κάτι παραπάνω..
 

vatraxos

New member
Ναι, γιαυτό σου λέω, αντί να περιμένεις καμια βδομάδα εδώ να γράψει κάτι κάποιος που ίσως ξέρει, πάρε ένα τηλεφωνάκι να σαι σίγουρος.
 
Βασικά αν δεν έχεις κάνει από μόνος σου τα χαρτιά μην περιμένεις να σου έρθει το χαρτί σε λιγότερο από 1 χρόνο
Και εγώ το 89 είμαι γεννημένος και το χαρτί θα μου έρχονταν κανονικά το Νοέμβριο του 2008. Βασικά είναι αναλόγως και την περιοχή που μένεις, πχ το χαρτί για τους Γιαννιώτες που είναι γεννημένοι το 88 θα έρθει για αυτό το Νοέμβριο.
 

giannis525

New member
Φίλε μου έιχα περάσει περιοδεύον 25/1/2007..Απο Πτολεμαϊδα είμαι και συνήθως εμας απο εδω γύρω παρουσιάζονται Φεβρουάριο (αν δεν πάρουν αναβολή).Αλλα με όσους μίλησα μου είπαν οι περισσότεροι οτι φεύγω Νοέμβριο. <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 
Εγώ πέρασα μια βδομάδα μετά(αν θυμάμαι καλά <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->) και αν δεν έκανα τα χαρτιά από μόνος μου θα με έπαιρναν Νοέμβριο του 2008.
Τέσπα, πέρνα μια βόλτα από το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου και ρώτα.
 

themis1983

New member
δεν υπαρχει καπιο site να μπορει να μπει καποιος και να δει ποτε παρουσιαζεται?

ευχαριστω
 

arlav

New member
[quote author="themis1983"]δεν υπαρχει καπιο site να μπορει να μπει καποιος και να δει ποτε παρουσιαζεται?

ευχαριστω[/quote]

<!-- m -->http://www.stratologia.gr/<!-- m -->

αλλά μπορείς να δείς μόνο αν είσαι μέσα στην επόμενη σειρά δηλ. 2011 Γ ΕΣΣΟ (αύγουστος).
Καλύτερα πάρε τηλέφωνο το στρατολογικό σου γραφείο να σου πούν. Δεν δαγκώνουν ούτε θα σε καλέσουν νωρίτερα. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 
Top