• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Παραμεθόριος Σαλαμίνα??? what?

Καλησπέρα παιδιά, εντελώς noob στο φορουμ, αλλα εχω ρίξει πολύ διάβασμα αυτές τις μέρες και με έχει βοηθήσει πολύ στο να προσανατολιστώ για τη θητεία γενικά.

Λόγω δουλειάς ψήνομαι μόνο για 9μηνο . Οπότε σκεφτόμουνα να βάλω κάποιο από τα νησιά του ανατολικού αιγαίου (παραμεθορίου δηλαδή) που επιτρέπουν το 9μηνο. Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι οτι τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει απο 2 μεριές ότι η Σαλαμίνα θεωρείται παραμεθόριος. Να πω την αλήθεια αυτό το κόβω για μεγάλη παπάτζα, ή για κάτι που αναπαράγουνε άσχετοι χωρίς να ξέρουνε τι παίζει (σαν κλισέ). Το ξέρω ότι έχει γραφτεί επανειλημμένως ποιά ακριβώς είναι τα νησιά της παραμεθορίου αλλά

ΕΔΩ ας πούμε αναφέρεται ότι και κάποιες υπηρεσίες στη Σαλαμίνα θεωρούνται παραμεθόριες. εντάξει παλιό το thread αλλά τι ισχύει τώρα πια? Μπορείς σε κάποια υπηρεσία δίπλα στην Αθήνα να κάνεις 9μηνο? η να αρχίζω τις σφαλιάρες σε όποιον μου λέει κάτι τέτοιο?

επίσης, γενικά διαβάζω οτι ότι βάλεις στο χαρτί που θα σου δώσουν για εννιάμηνο συνήθως τηρείται. υπάρχει κάποιος εδω μέσα που δεν τηρήθηκε αυτό που έβαλε? και αν ναι τον πήγανε σε καμια Λέρο ή σε κάποιο κοντινό?

Αυτά, καλή θητεία να έχουμε
 

kd305

New member
Έχεις μπερδευτεί η Σαλαμίνα θεωρείται παραμεθόριος αλλά κάνεις 12 μηνο,τα μέρη που κάνεις 9 μηνο είναι συγκεκριμένα και έχουνε αναφερθεί.
 
ΟΚ, επομένως δεν πρέπει να συγχέουμε θητεία παραμεθορίου και θητεία 9μήνου, είναι δυο ξεχωριστά πράγματα.

Αν έρθεις ακόμα και με απόσπαση κάπου κοντά στην Αθήνα γυρίζει σε 12μηνο? Με την μετάθεση για Αθήνα απο νησί 9μήνου κάπου το είδα αλλά το ίδιο και για την απόσπαση?

Αλήθεια, τότε ποιόν/ τι σκοπό εξυπηρετεί να θεωρούνται κάποιες υπηρεσίες της Σαλαμίνας παραμεθόριος?
 

kd305

New member
Ναι γυρίζει σε 12 μηνο,για να κάνεις 9 μηνο θα πρέπει να υπηρετήσεις όλη την θητεία σου στο νησί.


Αρχηγέ η Σαλαμίνα θα ανήκει σε άλλη κατηγορία παραμεθορίου,όπως και στην Ξηρά δεν πιάνονται όλες οι μονάδες το ίδιο,ας πούμε η Θράκη είναι Α παραμεθόριος,τα Τρίκαλα έιναι Β.
 

gijoe

New member
και ελευσινα παραμεθοριος ειναι αλλα τι να λεει αν παιζετε 2 μεσα μιση εξω ή 1-1μιση
το ναυτικο εδω και 1 χρονο(απο τοτε που ξεκινησαν χωρις λογο ξανα τα καραβια) εχει ξεφτυλιστει οκ δεν ειναι ξηρα αλλα...μπαινετε 300ατομα και τα μισα πατε καραβια ,νησια !
δεν γινετε να φτιαχτειτε με τοσα λιγα ατομο στο 80% του ναυτικου
 
Top