• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πατερας και προβλημα με καταγματα.

themiskir

New member
Καλημερα.
Ειμαι 27 χρονων και εχω αναβολη μεχρι το τελος του 11 λογω σπουδων. βεβαια τα τελευταια 3 χρονια εργαζομαι και εχω λιγα μαθηματα ακομα για το πτυχιο. Ηθελα να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας επι των στρατολογικων. Πριν 10 χρονια ειχα ενα ατυχημα με αρκετα καταγματα σε ολο το σωμα εκ των οποιων το ενα στο δεξι γονατο. Συντρικπτικο καταγμα δεξιου τριτιμοριου οστου(Κατι τετοιο) και για την αποκατασταση του εχουν γινει μεχρι σημερα αρκετες εγχειρησης οι περισσοτερες αποτυχημενες με αποτελεσμα σημερα μετα και την τελευταια επεμβαση να μην μπορω να τεντωσω το δεξι μου ποδι καθως εχει δημιουργηθει και ουλη στον δεξι τετρακεφαλο μυ. Επισης ειναι και 3 ποντους κοντυτερο απο το αριστερο. Επισης εχω ευθειασμο στον αυχενα και καποιες μοιρες σχολιοση καθως και καποιο προβλημα με την μεση.(Δισκοπαθεια).
Επισης πριν 3 μηνες παντρευτηκα και σε 2 μηνες περιμενω τον διαδοχο. Τα οικονομικα δεν ειναι και στα καλυτερα τους και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Τι γινετε με την περιπτωση μου; Σε περιπτωση που παρουσιαστω κανονικα η γυναικα μου και το παιδι μου τι θα τρωνε; Δινει καποιους πορους ο στρατος; :Ρ

Περιμενω απαντηση σας. Ευχαριστω.
 

dionyshs

New member
Τα λεφτά που θα σου δώσουνε επειδή έχεις παιδί δεν νομίζω να καλύπτουνε τα έξοδα για το παιδάκι σου..αν δεν βιάζεσαι να τελειώσεις με τον στρατό μπορείς να πάρεις αναβολές για λόγους υγείας οι οποίες ισχύουνε από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια
 

Psminitis

New member
Εγώ νομίζω ότι με βράχυνση μέλους και τέτοιου είδους ορθοπεδικά προβλήματα πρέπει να το κυνηγήσεις για απαλλαγή. Εφόσον είναι Ι 5 παθολογικό δεν σε επηρεάζει πουθενά ( εκτός σωμάτων ασφαλείας). Ο στρατός θα σου δώσει αν θυμάμαι καλά η 30 ή 60 ευρώ για κάθε τέκνο και θα μειωθεί η θητεία σου 2 μήνες οπότε μην το ψάχνεις σε αυτή την κατεύθυνση. Η διαδικασία έχει ως εξής. Αφού σε καλέσουν για κατάταξη λίγες μέρες πριν παρουσιαστείς και για να μην ταλαιπωρηθείς θα παρουσιαστείς στο φρουραρχείο της πόλης σου με τα δικαιολογητικά των λόγων υγείας που έχεις. Εκείνοι θα σε παραπέμψουν στο αρμόδιο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου θα κριθεί η κατάσταση σου. Τα πράγματα στην περίπτωση σου είναι δεδομένα. Αν δεν σου δώσουν απ' ευθείας απαλλαγή σίγουρα θα πάρεις 2ετή αναβολή για λόγους υγείας. Από κει και έπειτα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μετά από 2 χρόνια θα πάρεις την τελική απαλλαγή. Η διαδικασία είναι πολύ απλή εφόσον διαθέτεις όλα τα έγγραφα. Πιστεύω βάση εμπειρίας ότι δικαιούσαι απαλλαγή ( Ι 5 παθολογικό). Σε περιπτώσεις παρεκκλινοντος μέλους μετά από κάταγμα ή έντονου οιδίματος μετά από κάταγμα ή εγχείριση δώσανε απαλλαγές. Δε νομίζω να σου αρνηθούνε. Λύσε μου και συ μια απορία. Εφόσον είσαι 27 πως έχεις αναβολή ως το 2011, χωρίς να είσαι υποψήφιος διδάκτορας; Κάτι έχεις κάνει λάθος στο μέτρημα.
 
Top