• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Περι ακτινογραφιας

dinoscom

New member
Γεια σε ολους!
Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την ακτινογραφια.
Ειχα βγαλει μια πριν απο 2-3 μηνες σε ιδιώτη γιατρο. Αν την παρω μαζι μου (παρουσιαζομαι στις 11 του μηνα) θα την δεχτουν ή θα εχω προβλημα και θα πρεπει να τρεχω τοτε να βγαλω καινουργια?
Το θεμα ειναι να γλυτωσω την ταλαιπωρια και την εξτρα ακτινοβολια!
Αν γνωριζει καποιος στα σιγουρα ας μου πει...
Ευχαριστω!
 

Ramaya

New member
Πήγαινε σε νοσοκομείο για γνωμάτευση. Σκέτη η ακτινογραφία δε λέει τίποτα. Αν η γνωμάτευση γίνει Φλεβάρη κανείς δε θα ψάξει τι ημερομηνία έγινε η ακτινογραφία.
 

gworshiper

New member
Φίλε dinoscom , το Σημείωμα της Κατάταξης λέει για Δημόσιο Νοσοκομείο!Πιο πολύ για τη γνωμάτευση το λένε αυτό όπου ζητάνε ιατρικές εξετάσεις για να είναι και καλά αδιάβλητες και να μη βάζουν οι ιδιώτες γιατροί ότι τους ζητήσεις! Τώρα θα μου πεις θα αλλοιώσει κάποιος την ακτινογραφία; Όχι! Αλλά το θέμα είναι η γνωμάτευση η οποία θα πρέπει να φέρει κι αυτή σφραγίδα του Νοσοκομείου όπως και η ακτινογραφία που θα έχει πάνω συρραμένη τη φωτογραφία σου και πάνω της τη σφραγίδα του Νοσοκομείου!(έκανα κι εγώ πριν λίγες μέρες στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.)
Υπάρχει περίπτωση στο μπούγιο και την αναμπουμπούλα να δεχθούν κι από τον ιδιώτη(που δεν το βλέπω) αλλά μπορεί να πέσεις σε κάποιον τυπικό και ευθυνόφοβο (που από τέτοιους βρωμάει ο τόπος στο στρατό) και να σου πει: Α!είπαμε από Δημόσιο το να τ'άλλο ξέρω γω!Τα πάντα όλα, μάθε μπαλίτσα κτλ του Αλέφαντου!
Επειδή κι εγώ μπαίνω τώρα στις 12, ας απαντήσει και κάποιος παλαιότερος για το τί έγινε σε ανάλογη περίπτωση! Καλή θητεία φίλε και μακάρι να τα πούμε στο Πόρος Grand Resort ή στο ΚΕΠΑΛ.
 

spap

New member
Καλησπέρα,
Φίλε με το καλό να μπέις και να παρουσιαστείς, μην ανγχώνεσαι πάντως Ναυτικό μπαίνεις.
Αν δεν έχεις βγάλει την ακτινογραφία μέχρι να παρουσιαστείς, απλώς θα φας μια εχτρα ταλαιπωρία την
ημέρα που παρουσιάζεσαι ή την επόμενη , γιατί θα σε τραβολογήσουνε στο ΝΝΑ να την κάνεις.
Οπότε πετάξου σε ένα δημόσιο Νοσοκομείο να την κάνεις και να ξεμπερδέυεις, δίοτι η πρώτη σου μέρα στο στρατό δεν είναι άσχημη ή δύσκολη, αλλά θα έχει πολλή ταλαιπωρία, ουρές και στήσιμο .
Καλή κατάταξη.
 

Μihalis13

New member
NNA dn tha se trabologisoune na tin kaneis osoi apo tin seira mou dn eixan kanei tous bgazane ekeini tin stigmi apo oti kserw sto kanelopoulo aktinografia!Apla dn aksizei na talaipwritheis kai allo akoma tin prwti mera p tha parousiasteis!!
 

Ams

New member
Eftixes diefkrinisate to 8ema filoi naytes gt exw mia apo ton Avgousto me gnwmatefsh apo tote k elega na ferw afth.. Anyway... pame gia allh twra...
 

dinoscom

New member
Ευχαριστω ,παιδια, για τις απαντησεις.
Αυριο θα παω την ακτινογραφια που εχω στο Κεντρο Υγειας της περιοχης μου μηπως μπορουν να μου δωσουν πανω σε αυτην γνωματευση.
Αν συναντησω προβλημα μαλλον θα βγαλω καινουργια για να μην εχω και την ταλαιπωρια την πρωτη μερα...
 
Top