• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Περι κουρέματος

Neos9

New member
Τι συμβαίνει αν κάποιος δεν είναι προβλεπέ κουρεμένος τη μέρα της κατάταξης;
 

egweimai

New member
Τον κουρεύουν εκεί! Επειδή έχω μακρύ μαλλί ήταν το μεγαλύτερό μου πρόβλημα πριν λίγο καιρό.. Τώρα το ξεπέρασα.. Αν και δεν τα έχω κόψει ακόμη.. Λέω να τα κόψω εκεί..
 

geoim

New member
Την ημέρα της κατάταξης θα έχεις πολλά να κάνεις, μη μιλήσω την ψυχολογική πίεση που θα υποστείς... Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μπεις με μακρύ μαλλί ώστε να έχεις άγχος και το κούρεμα. Άλλωστε, στο στρατό το κοντό μαλλί είναι πιο βολικό, ίσως δεν έχεις το περιθώριο να κάνεις κάθε μέρα μπάνιο. Όσο πιο μεγάλο μαλλί τόσο πιο εύκολα "λαδώνει" και σε ενοχλεί περισσότερο.
 

Strike

New member
μα αν είμαι γλόμπος εδώ και 3 χρόνια, τι να κάνω;; να αφήσω μαλλί για το στρατό??? όντως μπορούν να μου πουν ασε μαλλι???
 

kd305

New member
Ρε μεγάλε και που να το φανταστούμε,ρώτησες κάτι και σου απαντήσαμε βάση λογικής,από την στιγμή που έχεις πρόβλημα δεν θα σου πει κανένας τίποτα,απλά θα έχεις χαρτί από γιατρό μαζί σου
 
Top