• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πιθανή αλλαγή ημερομηνιών απόλυσης της 312 σειράς...

I

Iss

Guest
Καλησπέρα σε όλους...Ακούγεται έντονα τον τελευταιό καιρό πώς η 312 σειρά θα απολυθεί νωρίτερα από τις 16-17-18-19/05.Αν γνωρίζει κανείς οποιαδήποτε ΈΓΚΥΡΗ πληροφορία πάνω σε αυτό ας την μεταφέρει μπας και βγάλουμε καμιά άκρη γιατί πολύ ράδιο-αρβύλα κυκλοφορεί και παίζουν και σκηνάκια 9-13/05.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 

kd305

New member
[quote author="Iss"]Καλησπέρα σε όλους...Ακούγεται έντονα τον τελευταιό καιρό πώς η 312 σειρά θα απολυθεί νωρίτερα από τις 16-17-18-19/05.Αν γνωρίζει κανείς οποιαδήποτε ΈΓΚΥΡΗ πληροφορία πάνω σε αυτό ας την μεταφέρει μπας και βγάλουμε καμιά άκρη γιατί πολύ ράδιο-αρβύλα κυκλοφορεί και παίζουν και σκηνάκια 9-13/05.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...[/quote]


Βασικά αυτό ακούγεται έντονα από τότε που έγινε 9μηνη η θητεία <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

EVANS

New member
ειχα 2 φιλους που απολυθηκαν αρχες φεβρουαριου και μου ελεγαν ακριβως το ιδιο. εν τω μεταξυ ειχε τυχει να τους δινουν κα ιπιο πολλες εξοδους για να μην τρωνε μεσα και να υπαρχει οικονομια. τελικα απολυθηκαν στην ωρα τους.οποτε μην αφηνετε τις φημες να σας παιρνουν τα μυαλα γτ μετα θα απογοητευτειτε και θα ειναι χεροτερο.
 
Top