• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πληροφοριες για απαλλαγη με Ι5

haggard

New member
Εχω ηδη συμπληρωσει 2 ετη αναβολης για λογους υγειας και εχω υπηρετησει περιπου 4 μηνες στην Αεροπορια.
Παρουσιαζομαι με την Δ ΕΣΣΟ 2009 στις 9 Νοεμβριου.
Επειδη ομως εχω δικη μου επιχειρηση και σιγα μην αφησω το γαμο να παω για πουρναρια <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> θελω να παρω Ι5 (παθολογικο,ψυχολογικο δε με ενοχλει).
Θα πρεπει να παρουσιαστω πρωτα ή πριν την ημερομηνια αυτη στο ΓΝΑ?
Θα πρεπει να νοσηλευτω ή θα μου το δωσουν και χαρηκα που σας γνωρισα?Να νοσηλευτω βασικα δε παιζει γιατι το μαγαζι θα παει απατο.

Ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες?Θα το εκτιμησω αφανταστα.
Ευχαριστω εκ των πρωτερων
 

ygeionomikarios

New member
Φίλε τη διαδικασία την έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές. Αν έκανες ένα search θα το έβρισκες. Τέλος πάντων. Εν συντομία: 1-5 ημέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης πας στο Φρουραρχείο (πήγαινε σχετικά πρωί αλλά όχι πριν τις 8:30) και σου δίνουν παραπεμπτικό για ΓΝΑ. Εκεί θα σε εξετάσει ο αντίστοιχης ειδικότητας στρατιωτικός γιατρός (ανάλογα με το πρόβλημα υγείας που θα επικαλεστείς) και θα κρίνει αν θα πάρεις απαλλαγή ή αν θα υπηρετήσεις. Να σε προειδοποιήσω πάντως ότι αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι πιθανό να μην σου δώσουν απαλλαγή.
Να σε νοσηλεύσουν το αποκλείω.
 

GIORGOS!!

New member
[quote author="haggard"]Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->[/quote]

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΝΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ Σ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ....ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΜΗΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ 251 ΜΕ ΣΜΗΝΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΛΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...

ΦΙΛΙΚΑ
 
Top