• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

πλοιο sos!!!!!

kasik

New member
γινετε σαν ναυτης να κανω θητεια σε πλοιο η υποριχυο και αν ναι πως γινετε??????
 

gijoe

New member
χλωμο εως αδυνατον για φρεγατες+υποβρυχια. δεν εχεις εκπαιδευτει αλλα τι νομιζεις οτι θα εκανες ?αγγαριες και τιποτα αλλο.οτι κανουν τωρα οι εποπ.

<<Οι στρατεύσιμοι ναύτες μπορούν να υπηρετήσουν σε μερικά από τα πλοία που ανήκουν στην ΔΔΜΝ,όπως ΠΜΠ(πλοία μεταφοράς Προσωπικού -νομιζω 2 ειναι-) ,ρυμουλκά, πλοία αλιείας τορπιλών και κάποια άλλα νομίζω.Τα περισσότερα ταξιδεύουν κανονικά,η υπηρεσία θεωρείται παραμεθώριος>>
δεν κερδιζεις τιποτα αν πας σε αυτα τα πλοια.αν πας σε παροπλισμενο κερδιζεις πολλα...ξερω για πειραια σαλαμινα φαληρο
 

kasik

New member
αν ενοεις οτι κερδιζω επειδη θα τα ξυνω ολη μερα διαφωνω εννοω αν υπαρχει εκπεδευση πανω σε πλοιο....
 

kd305

New member
Άλλη όρεξη δεν είχανε να εκπαιδεύουν ναυτάρες σε πλοία.... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

hughes

New member
Για να πάς έστω και σε βοηθητικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού ως στρατεύσιμος, νομίζω οτι πρέπει να σαι απο σχολή εμπορικού ναυτικού. Δηλαδή αυτό θυμάμαι απο το κέντρο που όσα παιδιά πήρανε σε κάποια καράβια, ήταν δίοποι και απόφοιτοι σχολών εμπορικού ναυτικού.
 

AdmiraL

New member
Οι γιατροί πάνε σε πλοία...μέχρι και Σομαλία. Υποβρύχια γίνεται, στη ΔΥ πρέπει να πας αλλά είναι βυσματική. Στα πανδώρα κ πάνδροσος σίγουρα (μεταφορικά) αλλά καλύτερα πιάσε δουλειά σε φέρυ... Και σε κάποια ακόμα σίγουρα, στο ναύσταθμο, αλλά όχι σε ταξίδια. Εξαίρεση προεραιτικές διήμερες σε κάποιες υπηρεσίες του ΑΣ κα
 
Top