• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμική Αεροπορία - Το μέλλον(;)

AirMad7

New member
Kalimera Se Olous.

Anoigw auto to topic giati thelw tin apopsi sas gia to ti tha ginei stous prosexeis mines stin polemiki aeroporia.
Idi ta pragmata stis monades exoun zorisei kai twra mexri poia kai oi teleutaioi C'08 evalan tis adeies tha zorisoun
akoma perisotero. Arxes Oktombri, diladi akrivws se 2 mines apo twra tha arxisoun na vazoun kai oi D'08 adeies
kai tote thelw na do ti tha ginei, pou tha xoume minei 600 A'09 kai alloi tosoi B'09 Kai Poios ksereis posoi tha mpoune
twra stin C Esso. Ego Pantos Den ta blepw poli kala ta pragmata ektos apo eksaireseis.
Tha Ithela tin gnwmi sas, kai na sizitisoume to thema auto.
 

antipalevou

New member
Αν εισαι βυσμα, διαβαινεις. Αν οχι, ακομα κι αν εισαι αοπλος, θα "φας καλα". Δεν το λεω κακα, ουτε κομπλεξικα, απλα ειναι η αληθεια.

Και για μενα, απ'οσα εχω μαθει στη ζωη μου και οχι στο στρατο, πιο σημαντικο ειναι να λες την αληθεια κι ας ειναι σκληρη, να σου ερχεται δηλαδη το δυσκολο και μετα αν ειναι να ερθει το ευκολο, τοτε θα σου ερθει πολυ καλυτερα. Προκειμενου να λες οτι "ειμαι στην Π.Α. και ολα θα πανε ωραια" αλλα τελικα να σου ερθουν σκατα και να ξενερωσεις διπλα, τοτε καλυτερα να λες οτι ειναι θα ειναι λιγο δυσκολα (για δεδομενα Π.Ας παντα).

Οι ΕΠ.ΟΠ θα φανε καλα, παντως... χεχε!

Αριθμητικα μιλωντας θα επελθει το χαος οσον αφορα το σμηνιταριο και μαλλον θα ανακαλυφθουν νεες μεθοδοι φυλαξης των στρατοπεδων, δηλαδη θα χρησιμοποιουνται μονο καμερες, οι σκοπες θα ειναι λιγοτερες κτλ.

Καλη συνεχεια μας (οπως λεμε βοηθεια μας)...
 

lostnik

New member
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο το κλείσιμο μερικών σκοπιών ειδικά στις μεγάλες μονάδες.

Σίγουρα τα πράγματα για τους σμηνίτες θα σφύξουν κάπως (ήδη έσφιξαν από τη στιγμή που έφυγαν οι 08Γ) και θα έχει χοντρό πακέτο για τους ΕΠΟΠ.

Όσο για τους νέους σμηνίτες έχουν ήδη καταλάβει τι παίζει και αρχίζουν να στρέφονται (κηνυγάνε) είτε σε ναυτικό (μέχρι να χαλάσει κι αυτό) είτε σε καλύτερες μονάδες ΣΞ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος έχει σταματήσει να ρωτάει εδώ στο φόρουμ πώς παίζουν τα πράγματα στις περισσότερες μονάδες της αεροπορίας. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

toubano19

New member
[quote author="lostnik"]

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος έχει σταματήσει να ρωτάει εδώ στο φόρουμ πώς παίζουν τα πράγματα στις περισσότερες μονάδες της αεροπορίας. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->[/quote]

Ρωτάει ο κόσμος αλλά δεν παίρνει απάντηση. Εγώ πχ που έχω "γερό" βύσμα δεν ξέρω που να τους πω να με πάνε.
Έλεος.
 

lostnik

New member
Αναφέρω χαρακτηριστικά:

- 117 ΠΜ Ανδραβίδα: τελευταία δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2008
- 111 ΠΜ Αγχίαλος: 16 Οκτωβρίου 2008
- Ηράκλειο- Καστέλι: 7 Νοεμβρίου 2008
- ΜΑΚ Λιόσια: 19 Δεκεμβρίου 2008
- 114 ΠΜ Τανάγρα : 3 Φεβρουαρίου 2009
- 116 ΠΜ Άραξος : 9 Φεβρουαρίου 2009
- 110 ΠΜ Λάρισσα - ΑΤΑ: 30 Απριλίου 2009
- 123 Τατόι : 8 Μαίου 2009

Όλες σχεδόν μεγάλες μονάδες, πτέρυγες μάχης και όμως εδώ και πολλούς μήνες δεν ασχολείται κανένας. Ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα ΠΝ και ΣΞ να δεις τι γίνεται. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->

ΥΓ. Αφού έχεις γερό βύσμα όπως λες, δεν χρειάζεται να ξέρεις. Ξέρει αυτός. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
Αλλά και να μην ξέρει, όπου και να πας θα είναι καλά, γιατί θα σε βάλει σε καμιά επιστασία χαμένη από τους υπόλοιπους.
 

calculus

New member
Υπάρχει περίπτωση να πάρουν επιπλέον ΕΠ.ΟΠ στο προσεχές μέλλον ? Πάντως από αυτά που μαθαίνω δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο πακέτο η Αεροπορία από το Ναυτικό όπως έχουν γίνει τα πράγματα.Αυτοί που εχουν βύσμα σε όποιο σώμα και να ναι την παλέυουν , οι υπόλοιποι όπως είπατε τρέχουν.
Εφόσον φύγει και η Δ'08 κάτι θα πρέπει να γίνει. Δεν νομίζω να στείλουν αδιάβαστο τόσο κόσμο, γιατί όπως και να το κάνουμε για Ναυτικό και Αεροπορία όποιος έχει μπεί έχει κάποιο έστω και μικρό βύσμα. Γενικά πάντως αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί και εμένα αρκετά.
 

apaleftos

New member
Πάντως παιδιά κι εγώ τα έχω παίξει στον Άραξο στην 116. Βγήκε πολύς κόσμος σε άδειες τώρα (Γ08 και Δ08 9μηνοί) και έχουμε φάει τρελό πακέτωμα. Ακόμα και καλές θεωρητικά επιστασίες πήζουν στη σκοπία με αποτέλεσμα να βγαίνουν υποχρεωτικά 5 υπηρεσίες τη βδομάδα για όλους. Έχουνε μαζέψει και πολλούς ένοπλους σε ΛΑΞ και μαγειρία οι οποίοι δεν δίνουνε σκοπιές γιατί είναι σε γκρουπάκια.
Πριν κανα μήνα κλείσανε και κάποιες σκοπιές γιατι δεν έβγαιναν οι υπηρεσίες με τίποτα.
Η ζέστη είναι αφόρητη και ο ύπνος στο ΚΕΦ απλά δεν παλέυεται.Να πάρουμε το κωλόχαρτο να ησυχάσουμε.
Στις σκοπιές είναι πολύ ήσυχα βέβαια και η ώρα περνάει άμα μάθεις να την αξιοποιείς.
Πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά που θα μείνουνε μετά από μένα μέσα.Αν δεν βάλει κόσμο η Γ09 θα στάξουνε για τα καλά.
Η κατάσταση είναι γενικότερα στη μονάδα εκνευριστική.Δεν ξέρεις ποτέ από την προηγούμενη μέρα αν την επόμενη θα είσαι έξω.Αν είσαι ένοπλος πρέπει να περιμένεις να βγουνε οι υπηρεσίες γύρω στις 10.30 για να μάθεις αν έχεις σκοπία και μετά παίρνεις εξοδόχαρτο.Βάλε και μια ώρα δρόμο μέχρι την Πάτρα πάει η μέρα σου.
Αν τα παιδιά που θα μπούνε τώρα δεν είναι πολλά τότε μην έρθετε.Αφήστε τους εκεί να στάξουνε να κάνουνε καμιά σκοπιά τα ρεμάλια οι μπατζήδες οι μόνιμοι να δούνε τη γλύκα που μου είναι όλο PS και TV.Καλά να μην πούμε για τους Ο(που) Β(ρω) Α(αράζω), τους μελλοντικός μας Επαγγελματίες Οπλίτες.Για γέλια πραγματικά ή κατάσταση και το επίπεδο σχεδόν όλων.Φανταστείτε πόσο ανίκανοι είναι που επέκτειναν τη θητεία τους για άλλα 3 χρόνια.
Εν τω μεταξύ είναι απίστευτο το ξύσιμο που ρίχνουνε οι μόνιμοι σχεδόν όλων των ειδικοτήτων.Ειδικά οι παλαιοί πλέον που έχουνε κρεμάσει τις τρελές κοιλάρες από το φαι και το άραγμα...Πόδια ψηλά,τσιγάρο και τα συναφή...Απορώ που μας κοροιδεύουνε για την Αεροπορία μας και τετοιες μαλακίες..Αν σκεφτείτε πόσα λεφτά πάνε πεταμένα.....
Το μέλλον στην Αεροπορία (για τους σμηνίτες που εν προκειμένω και μόνο αυτοί μας ενδιαφέρουν) αν δεν μπουν ΕΠΟΠ το βλέπω κατάμαυρο.Δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να μπει στην ΠΑ εκτός πια αν ξέρει να πάει κάπου που είναι στάνταρ καλά ή αν είναι πολύ μεγάλο βύσμα και είναι σίγουρος ότι θα φτιαχτεί.
ΣΞ ρε παιδιά.3 μήνες λιγότερο δεν είναι και λίγο.

ΥΓ:Τα είπα και ξεθύμανα..Τώρα θα μου πείτε κοτεύεις να τους τα πεις κατάμουτρα.Θα σας πω κοτεύω γιατί θέλω να παω σπίτι μου ήρεμα και στην ώρα μου και να μην ξανασχοληθώ ποτέ με αυτούς και το μπουρδέλο τους.
 

airman1982

New member
Η Π.Α. από 1η Αυγούστου που βγήκαν οι Γαμάδες από τις υπηρεσίες π-έ-θ-α-ν-ε!!!!!
Οσον αφορά για το μέλλον....οι δελτάδες κάνουμε πραγματικά μεγάλη υπομονή με όσο κουράγιο μας απέμεινε να βγάλουμε άλλους δύο πολύ ζόρικους μήνες.
Οσο για αλφάδες βητάδες και τις επόμενες σειρές (όσες απομένουν...) παιδιά sorry αλλά δε θα περάσετε καλά και να είστε προετοιμασμένοι για αυτό. That's the truth. <!-- sPDT_Armataz_01_05 -->PDT_Armataz_01_05<!-- sPDT_Armataz_01_05 -->
 

calculus

New member
Μήπως τα λέτε λίγο δραματικά παιδιά ? Airman που υπηρετείς και πως σε παίζει ? (Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης).
 
K

kagouras

Guest
Απο έγκυρες πηγές θα πέσει τρελή εμπλοκη τους επόμενους μήνες. Θα κοπούν σιγουρα οφφ και 2 νούμερα έκαστος παλιοι και ψαράδες. <!-- sPDT_Armataz_01_06 -->PDT_Armataz_01_06<!-- sPDT_Armataz_01_06 -->
Εχουν πάρει εντολές ολοι οι Δικες να σφήξουν τα ζωνάρια <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
kagouras Exclusive Army TV <!-- sPDT_Armataz_01_03 -->PDT_Armataz_01_03<!-- sPDT_Armataz_01_03 -->

Θα συμφωνήσω με τον apaleftos οι μονιμαδες της Π.Α (εκτος απο ιπταμενους κτλ) τεμπελιαζουν ολη μερα με το φραπογαλο στο χερι <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

dnik

New member
Καλά πιο πολύ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με τον apaleutos σε όλα μα όλα τα θέματα που είπε. Καθησιοοοοοο από μονιμους; αφηστ. Το καλύτερα! Και όλους αυτούς τους πληρώνει το κράτος δηλαδή εμείς! Βέβαια από την αλλη μαγκιά τους που βρήκαν το βυσμα και μπήκαν σε αυτή την θέση ενώ άλλοι είναι άνεργοι...
Πάντως μια από τα ίδια και στην ταναγρα. Από τι βλέπω τελικά είναι σε όλες τις μονάδες ίδια τα πράγματα. Στο βανακι που πάμε για σκοπιες βλέπεις πλέον 1-2 φανταρους και όλοι οι άλλοι υποσμηνιες εποπ. Λογικά όταν φύγουμε και οι Δαδες θα πάρει η μπάλα και σμηνιες και ποιος ξέρει ποιους άλλους.
Από την άλλη παίζει και το ενδεχόμενο παίδες να λέμε εμείς τώρα και ξαφνικά να καλυτερευσουν τα πράγματα. Βάλε λίγο καμία καμερουλα, οι εποπ που θα πάρουν τώρα με την προκήρυξη που έβγαλαν, κάτι το πολιτικό προσωπικό που ακούγεται για λαξ και μαγειρια.... Ποιος ξέρει!!!
Πάντως τη συγκεκριμένη στιγμή που στον θάλαμο κάθε γκρουπ κοιμούνται 7!!!!!! Ατο
φανταστείτε. Σκοπιά-μαγειρια-σκοπιά.......
 

antipalevou

New member
Υποσμηνιες και σμηνιες ΕΠ.ΟΠ (γυναικες και ανδρες) σε ολες τις μοναδες, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
Αντε τωρα τρεχατε να κλαφτειτε σε υπουργους, βουλευτες, διοικητες!
Σας βαρεθηκε η ψυχη μου!

Ξυστες, τεμπελοσκυλα, επαγγελματιες κοπριτες!
Τα ειπα και ησυχασα...
 

rpdnick

New member
Nα σας δώσω λίγη χαρά ακόμα!:p Στην 112 σκοπέτο κάνουν ήδη και οι σμηνίες,οπότε εύχομαι από το νέο έτος καλά σκοπέτα και στους επισμηνίες !!!Ετσι
 

thagkol

New member
Εξαρτάται πάντα με τι συγκρίνεις. Οι 5 υπηρεσίες την εβδομάδα που αναφέρετε πιο πάνω μπορεί να είναι χώσιμο και πακέτο για την αεροπορία σε σχέση με το παρελθόν, αλλά για τις περισσότερες μονάδες παραμεθορίου στο στρατό ξηράς οι 2 έξοδοι την εβδομάδα είναι άπιαστο όνειρο. Άρα η αεροπορία ακόμα και τώρα εξακολουθεί να είναι πάαααρα πολύ χαλαρά.
 
K

kagouras

Guest
[quote author="antipalevou"]Υποσμηνιες και σμηνιες ΕΠ.ΟΠ (γυναικες και ανδρες) σε ολες τις μοναδες, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
Αντε τωρα τρεχατε να κλαφτειτε σε υπουργους, βουλευτες, διοικητες!
Σας βαρεθηκε η ψυχη μου!

Ξυστες, τεμπελοσκυλα, επαγγελματιες κοπριτες!
Τα ειπα και ησυχασα...[/quote]
Συντομα και ανθυποσμηναγοι σκοπετα με βαση τις εξκλουσιβ ινφορμεσιον του kagoura. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Μολις γυρισα απο τις μοιρες και τις Π.Μ <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

Next_Level

New member
Well said "apaleftos" <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->

304 ΛΕΛΕ 9μηνο και δε με ποιανει τιποτα
 

rpdnick

New member
Ελευσινα.....05/11/09 ωρα 12:16...δλδ ΠΑΡΟΝ.....οι αρχισμηνιες βαρανε νουμερα......ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ????
 

airman1982

New member
Με το καλό και οι ανθύπες.......!!!!! <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->

305....ΛΕΛΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ........ <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
 

Fiera

New member
παιδια συγνωμη για την λιιιγακι χαζη ερωτηση κ' δεν ξερω αν ειναι οφ τοπικ αλλα εχω την εξης απορια!

ειμαι παιδι που θελω να αφιερωσω την ζωη μου στον στρατο και οχι για πλακα αλλα για σοβαρα πραγματα (πχ το ονειρο μου ειναι να γινω ιπταμενος και να πεταω μαχητηκα αεροπλανα, βατραχος δεν θα με χαλαγε κλπ). δεν γνωριζω πολλα και θελω να μαθω αυτα εδω:

Πως μπορω εκτος απο πανελληνιες να μπω ιπταμενος, το θεμα οτι καπνιζω και οτι δεν εχω αντοχη για τρεξιμο θα με επηρεασει, και το θεμα του σωματοτυπου ειναι οτι ειμαι λιγο γεματοουλης (10 κιλα παραπανω απο οσο πρεπει) και ειμαι 16 στα 17... και τελευτεο αν δεν καταφερω να γινω ικαρος πως θα γινω ελευθερος σκοπευτης οεο???

Εχω αρκετα κονε αλλα δεν θελω να τα χρησιμοποιησω ποτε και αγαπαω την ελλαδα παρα πολυ...θα μπορουσα να πω οτι ειμαι απο τους χαζους τρελαμενους που θα κανανε τα παντα... δεν μπορω να με φανταστω στην ζωη μου να κανω κατι αλλο εκτος απο το να ζω για την πατριδα μου και να υπηρετω τον στρατο μας... θελω να κανω μεγαλα πραγματα και εχω το τσαγανο και τα #$@$# για να αντεξω...

ευχαριστω προκαταβολικα και ευχαριστω που υπαρχει αυτο το φορουμ... ^^

btw με λενε Αργύρη
 
Top