• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμικό ναυτικό και μάχιμη θεση

Thersippos

New member
Γεια σας. Έμαθα ότι παρουσιάζομαι στο Πολεμικό Ναυτικό και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θέση/επιλογή που έχει κάποιος που μπαίνει εκεί για να είναι πιο "μάχιμος". Με το όρο μάχιμος εννοώ κάποια θέση.εκπαίδευση επιπλέον που μπορεί να κάνει κάποιος (εκτός ΟΥΚ που είναι για μόνιμους απ' ότι ξέρω). Ήθελα να μπω στρατό ξηράς για να πάω ΛΟΚ αλλά η τύχη μου α έφερε αλλιώς. Υπάρχει κάποια επιλογή στο πολεμικό ναυτικό για κάτι τέτοιο. Κάτι άκουσα για φρουρός κλπ.

Ευχαριστώ πολύ.
 

Thersippos

New member
Όχι σοβαρά ρώτησα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ή σου φάνηκε εντελώς χαζή η ερώτησή μου;
<!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

hughes

New member
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πολεμικό ναυτικό για στρατεύσιμους ναύτες. Ζήτα μετάταξη να πάς στον Στρατό ξηράς, να σε στείλουν στον Έβρο να γουστάρεις σκοπέτο στους μείον δεκαπέντε.
 

gijoe

New member
δεν υπαρχει εσσο που να μην ακους τετοιες αποψεις...
στους περισσοτερους τους περναει μετα τις πρωτες μερες οτι θελαν να γινουν λοκ,ουκ κτλ...
Βεβαια μπορει να συνεχιζουν να λενε στην εξω ζωη τους οτι του χαλασαν τα σχεδια:p
 

ikarus260

Member
[quote author="hughes"]Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πολεμικό ναυτικό για στρατεύσιμους ναύτες. Ζήτα μετάταξη να πάς στον Στρατό ξηράς, να σε στείλουν στον Έβρο να γουστάρεις σκοπέτο στους μείον δεκαπέντε.[/quote]

Δεν γίνονται πλέον μετατάξεις
 

GiwrgosVII

New member
Για τσολιας νομιζω... <!-- s:| -->:|<!-- s:| --> Αν εισαι αρκετα ψηλος θα σε ρωτησουν κ ολας αν θες να γινεις...ετσι ειχε γινει τουλαχιστον στην σειρα μου(12 Α) ....
 
Top