• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ποσο τελικα ειναι η μειωσει θητειας για τους 306?

mpoukou22

New member
ξερει καποιος να μου απαντησει στα σιγουρα ποσο μειωνετε η θητεια στους 306 για αυτους που κανουν 12μηνο?
1 μηνα η 45 μερες?

περναν στρατολογια Αθηνας και δεν απανταει κανεις!
 

thagkol

New member
Αυτό που έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι για 1 μήνα. Τα υπόλοιπα που μπορεί να ακούς είναι απλώς ράδιο αρβύλα και κανείς δεν ξέρει αν ισχύουν στα αλήθεια.
Και για την 305 ακούγεται τόσο καιρό ότι θα τους αφήσουν νωρίτερα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει καμία τέτοια διαταγή στις μονάδες, και τα παιδιά σε ενάμιση μήνα απολύονται.
 

thagkol

New member
Ρε παιδιά τι εννοείται "ας απαντήσει κάποιος γνώστης";;;
Εγώ θεωρώ ότι είμαι γνώστης, και σας λέω ότι με τα τωρινά δεδομένα, η 306 θα απολυθεί στο 11μηνο. Αν τώρα βγει αύριο μια διαταγή και το αλλάξει αυτό, δεν μπορεί να το ξέρει κανένας όσο γνώστης κι αν είναι. Εκλογές έχουμε σε 2 εβδομάδες, οπότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα αποφασίσει ο καινούριος υπουργός. Πριν τις εκλογές πάντως αποκλείεται να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, γιατί δε συμφέρει την κυβέρνηση επικοινωνιακά (θα πέσουν να τη φάνε οι άλλοι για προεκλογικά δώρα κλπ).
 

geoim

New member
Παιδιά προς το παρόν να έχετε σίγουρο το 11μηνο. Μη πολυ-πιστεύετε ότι ακούτε ακόμη κι από αξιωματικούς. Να αναφέρω τι έχω ακούσει στη μονάδα μου:

Ήρθε που λέτε ο διοικητής στο φυλάκιο να πάρει συνέντευξη από την 306 σειρά που μόλις είχε μπει και τους είπε το εξής γεμάτος βεβαιότητα: Έχω διαταγή να σας απολύσω 22/12! Μόνο αυτός πρέπει να έχει αυτή τη διαταγή ή πουλάει τρέλα! Ο ίδιος διοικητής βέβαια έλεγε κάτι επίσης πρωτότυπο και για την 305 σειρά, ότι εαν πάρετε αναβολή στο 9μηνο δε θα υπηρετήσετε 3 μήνες.... αλλά μόνο 1μιση μήνα! Μιλάμε για άκυρα πράγματα που τα βγάζει από το μυαλό του!!! Και το αστείο παρατηρείται στην πρωτοτυπία των όσων λέει μιας και τα αντίστοιχα δε τα έχω διαβάσει ούτε σαν ράδιο αρβύλα στο ιντερνετ.... Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι: ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Εκτός από το φεκ που ειναι σε ισχυ...
 

manolio

New member
[quote author="wendor"]9 noemvrioy 8a apoli8eite. afinete k thn 305 mesa[/quote]


Wendor Ψαρούλη δυστυχώς στη ζωή σου θα ζεις μέσα στην παραπληροφόρηση. Οι 306 πλήρης θητείας θα απολυθείτε στους 11 μήνες. Ντροπή σε όλους εκείνους που λένε ότι τους καπνίσει και αφήνουν τόσα παιδιά μέσα στο άγχος.

Από που κι ως που ρε να σας δώσουν κι άλλη μείωση; Βγήκε κανένας νόμος, το είπε κάποιος υπουργός ή κάποιος έστω στρατιωτικός;

Εδώ η 305, η πιο καταραμένη σειρά θα απολυθεί στους 12 μήνες και έχουν πάρει όλοι φύλλα και φτερά.

Και για να ξεκαθαριστώ δεν είμαι 305. Είμαι 306 8μηνο
 
Top