• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ??

vali

New member
Παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος, μετα την τριπολη και την μετεπειτα εκπαιδευση ειδικοτητας, το πού θα ειναι η πρωτη μεταθεση πότε το μαθαινουμε? Πριν την ορκομωσία? Στην επιστροφη στην Τριπολη? Κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης? Για να ξερω να μην αγχωνομαι απο τωρα αμα αργει! <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

b_a_k

New member
Γειά σου φίλε μου, σε κάθε μονάδα μαθαίνεις, όπως είναι φυσικό, την επόμενη μετάθεσή σου. Μετά την Τρίπολη, και όταν λέω μετά την Τρίπολη εννοώ μετά την επιστροφή από την άδεια ορκομωσίας, μαθαίνετε την πρώτη σας μετάθεση. Αν πήρατε ειδικότητα με περαιτέρω εκπαίδευση, π.χ. οπλουργός στο Τατόι, τότε μαθαίνετε ότι η μετάθεσή σας είναι στην 123 ΠΤΕ στο Τατόι. Αν πήρατε ειδικότητα χωρίς άλλη εκπαίδευση, π.χ. τραπεζοκόμος, τότε παίρνετε τη μετάθεσή σας για την καινούρια σας μονάδα. Αν ανήκετε στην πρώτη περίπτωση και έχετε εκπαίδευση σε κάποια ειδικότητα, τότε την μετάθεσή σας θα τη μάθετε αφού πάτε στη μονάδα που θα εκπαιδευτείτε και αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση, 2-3 μέρες πριν. Στην πρώτη περίπτωση δηλαδή, στο παράδειγμα του οπλουργού, από την Τρίπολη θα μάθεις αφού γυρίσεις από την άδεια ότι θα πας στο Τατόι για εκπαίδευση. Στο Τατόι θα κάνεις την εκπαίδευση σου για κανα μήνα και προς το τέλος θα σας μαζέψουν όλους και θα σας πουν που πάει ο καθένας για πρώτη μετάθεση. Αυτή, μετά το Τατόι στο συγκεκριμένο παράδειγμα θα είναι επίσημα η πρώτη μετάθεσή σου. Η εκπαίδευση δε μετράει για μετάθεση, πράγμα που σημαίνει ότι θα δικαιούσαι άλλη μία ως το τέλος της θητείας σου. Από 'κει και πέρα δεν προβλέπεται επίσημα τρίτη μετάθεση, μόνο απόσπαση, διάθεση κλπ. Και επίσης δεν είναι και υποχρεωτικό να πάρεις και τη δεύτερη μετάθεση. Μπορείς να δηλώσεις και παραμένων στη μονάδα που μετατεθείς, ή ακόμα να καταφέρεις να μετατεθείς στη μονάδα που εκπαιδεύτηκες, δηλαδή να παραμείνεις εκεί ακόμη και ως το τέλος της θητείας σου.
 

vali

New member
Σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! Κατατοπιστικοτατος! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top