• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πρόβλημα Ομιλίας

F

F&M

Guest
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεος στο forum κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τον προβληματισμο μου.Εχω κοψει την αναβολη μου για να παρουσιαστω τον αυγουστο (3η ΕΣΣΟ 2010).Το θεμα μου ειναι το εξης,εχω ενα προβλημα ομιλιας (τραυλισμο) που σε καταστασεις αγχους κ πιεσεις πολλες φορες γινεται εντονο κ "πεφτω" ψυχολογικα.Προβληματιζομαι αρκετα πως θα ανταπεξερχομαι σε διαφορες καταστασεις μεσα στον στρατο πχ στην αναφορα κ σε αλλα.Θελω να μαθω τι προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις,κατι εχω ακουσει οτι μπορω να παρω "ελευθερας φωνοασκησεων".Να σημειωσω βεβαια οτι δεν εχω προβληματα επικοινωνιας κ οτι στην κανονικη μου ζωη ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος κ αποδεκτος απο τους γυρω μου.Απλα σε περιτωσεις στρες οπως στον στρατο ενδεχομενως να εχω προβλημα.

Ευχαριστω Εκ των Προτερων
 

geoim

New member
Μην ανησυχείς. Θα τους περιγράψεις το πρόβλημα που έχεις και θα πάρεις την αντίστοιχη απαλλαγή. Κανείς δε θα σε αφήσει να ζήσεις με πρόβλημα μέσα στο στρατό και να σου επιβάλλει να φωνάζεις ενώ δεν μπορείς, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!
 

thagkol

New member
Με τραυλισμό δε νομίζω να παίρνει απαλλαγή, το πολύ πολύ να βγεις άοπλος.
 

geoim

New member
Ίσως δε το έγραψα σωστά. Δεν εννοούσα απαλλαγή Ι5, ήθελα να πω απαλλαγή από το να βγαίνει π.χ. να δίνει αναφορά ή να παρουσιάζεται φωνάζοντας μπροστά σε κόσμο κτλ. Με άοπλο θα γλιτώσεις και τις αναγνωρίσεις εν ώρα υπηρεσίας που πιθανόν να σου δημιουργήσουν άγχος...
 
Top