• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 07Β

07B EMPEIRIA

New member
ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΙΣΤΟΡΙΚΗ 07Β, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΥΧΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 07Γ - ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ... ΑΠΛΕΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ 07Β ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

* ΚΣΑΝ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ): 1-1 ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΚΑΨΙΜΟ. ΡΟΥΧΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ. ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΑΣΤΑ...
* ΒΕΝ/ΝΟΚ (ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ): 1-1 ΜΕ ΠΟΛΛΑ 6ΩΡΑ ΣΚΟΠΕΤΑ. ΡΟΥΧΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ. ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΒΡΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ.
* ΝΣ/ΔΕ/3700 (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ): 1-5 ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΡΟΥΧΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ. ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ).
* ΛΟΧΟΣ ΕΠΥΕΘΑ (ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ): ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΚΑΡΑΒΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΚΚΑΛΕΟΙ) ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ (ΣΤΟΛΑΡΑ-ΞΥΡΙΣΜΑ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ) ΚΑΙ 2-3 ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ (ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΣΟΥ) ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΘΕΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΟΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΓΗΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!
 
ΝΣ/ΔΔ/2300: 1-2 αυστηρή, καλό κλίμα, αγγαρείας, θάλαμοι όχι καλοί.
ΚΕ ΠΟΡΟΣ: 5-5 οφφ, καλό κλίμα, αγγαρείας, θάλαμοι μέτριοι.
ΔΔΜΝ: 1-1 αυστηρή, καλό κλίμα, στολάρα, θάλαμοι ψιλομέτριοι.
ΔΝΕ: 1-1 καραβίσια, καλό κλίμα, στολάρα, θάλαμοι μέτριοι.
Δ/ΓΕΝ: 1-3, στολάρα, τυπικότητα, θάλαμοι ψιλοκαλοί.
ΘΑΝ: 4-4 οφφ, θεωρητικά, πρακτικά πολύ χειρότερα, αγγαρίας, κακό κλίμα, θάλαμοι ψιλομέτριοι.
ΚΕΠΑΛ: 1-5 οφφ, εξαιρετικό κλίμα, αγγαρίας, εξωτικό φαγητό, άψογοι θάλαμοι, καθαριότητα, κλιματισμός, DVD-τηλεόραση, πισίνα.

Όποιο ξέρει παραπάνω ας πει. <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

PeiramatoZwo

New member
Ξέχασες για να αναφέρεις για το Κ.Ε.ΠΑΛ τα νέα jacuzzi που θα λειτουργήσουν προσεχώς στο ΚΕΚΑΤ <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

Arxontas

New member
Πλάκα κάνεις ότι είναι 1-5 off στο ΚΕΠΑΛ.....Με όλους τους γιωτάδες αξιωματικούς τέτοιο πράγμα δεν γίνεται...
 

PeiramatoZwo

New member
Δεν είναι οι αξιωματικοί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι Ο Άρχων Αξιωματικός...
 

Arxontas

New member
Oι περισσότεροι αυτό πιστεύουν αλλά έχω αντίθετη άποψη.Προ Παληάτσου γινόντουσαν πάργματα και θάματα μέσα στο Παλάσκα.Απλά ο Παληάτσος θέλει να το κάνει στρατόπεδο που αν μην τι άλλο να λειτουργεί κάπως.Πολλοί είναι οι αξιωματικοί που δουλεύουν στο όνομα του δοίκα χωρίς αυτός να το ξέρει.Αυτοί είναι οι κομπλεξικοί και οι ανίκανοι
 

dim

New member
Παιδια,υπαρχουν αλλα θεματα στα οποια γινεται αναλυση για το ΚΕΠΑΛ!! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
Το χω αναφερει,και θα το ξαναπω.Η πλειοψηφια των υπηρεσιων της Αθηνας εχει μονο ναυτες της Ο6Δ οι οποιοι ως γνωστον σε ενα μηνα απολυονται.Σε ελαχιστες υπηρεσιες εχουν παει ναυτες της 07Α,και δεν μιλαμε για μεγαλο αριθμο-αντε 1-2.Οταν,λοιπον,εσεις -της 07Β- θα πατε σε μια υπηρεσια,ταυτοχρονα οι παλιοι φευγουν με αδεια απολυσεως!Επομενως,μην υπολογιζετε σ'αυτους!Να ευχεστε να πατε πολλοι στην υπηρεσια που θελετε,ωστε να διατηρηθει ο αριθμος που παιζει!
 

TiMoRiS

New member
Μήπως ξέρετε πότε θα έρθουν τα σήματα για τις μεταθέσεις μας στις υπηρεσίες μας???
 

07B EMPEIRIA

New member
ΠΑΙΔΙΑ!!!!

1ον: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, μην καταντήσουμε τη συζήτηση σε ΚΕΠΑΛική αναφορά!

2ον: Αναφέρετε ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με σίγουρες πληροφορίες σχετικά με θέσεις, όχι φιλολογία.

3ον: Οι μεταθέσεις της 07Β υλοποιούνται στις 15 Οκτωβρίου, συνεπώς ανάλογα με την υπηρεσία που είναι ο καθένας τώρα θα έρθει και το σήμα (στο μέσο με τέλος της επόμενης εβδομάδας).

4ον: Σχετικά με την ΝΣ/ΔΕ/3700 που με ρωτάτε αρκετοί στο κινητό, απαντάω:
Α) Οι ναύτες της 07Γ της ΝΣ/ΔΕ που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή ΜΠΟΡΟΥΝ να ζητήσουν εσωτερική διάθεση στη ΝΣ/ΔΕ/3700: δεν είναι ούτε μετάθεση, ούτε απόσπαση.
Β) Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ναυτών που μπορούν να πάνε εκεί - όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα θα τους παίζει.
Γ) Όσοι της 07Β πάρουν μετάθεση ΝΣ/ΔΕ/3700 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε - άλλωστε θα ήταν... τρελοί για να το κάνουν, αλλά με έχουν ρωτήσει και αυτό - ΟΥΤΕ κανένας να τους τραβήξει Σαλαμίνα στη ΝΣ/ΔΕ.
 

dim

New member
[quote author="07B EMPEIRIA"]ΠΑΙΔΙΑ!!!!
2ον: Αναφέρετε ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με σίγουρες πληροφορίες σχετικά με θέσεις, όχι φιλολογία.
[/quote]
Αυτο που λεω,καθε αλλο παρα φιλολογια ειναι!Για να το λεω,το χω τσεκαρει με παιδια της 06Δ σε αρκετες υπηρεσιες! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> Δεν ειπα 'αντε να μπω σ'ενα ακομα θεμα να γραψω τη μαμακια μου'.Ακομα και σε υπερβυσματικη θεση στο πενταγωνο ειναι μονο Δελταδες.Υπαρχει λογος γι'αυτη την κατασταση.Απλα σας λεω τι να περιμενετε οταν πατε στις μοναδες και να μην στηριζεστε στους αριθμους των υπηρεσιων γιατι μετα τις 15 θα φυγει πολυς κοσμος με αδειες!Ο6Δ ειμαι.Κατι παραπανω θα ξερω..Μπορω να αναφερω τις μοναδες αυτες,αλλα δεν θα θελα για πολλους και ευνοητους λογου!
 

Arxontas

New member
Μάγκες ο dim έχει απόλυτο δίκιο.Όλες οι υπηρεσίες της Αθήνας έχουν γεμίσει με ναύτες της 06Δ.Όλοι φεύγουν το πολύ σε μία βδομάδα.07B EMPEIRIA βγάλε το εμπειρία και κράτησε μόνο το 07Β.Τί ζητάς ΜΟΝΟ ασφαλείς πληροφορίες;Δεν έχεις μάθει ακόμα ότι σε όποια μονάδα και να πάς σημασία έχει πόσα άτομα θα είστε!!!!Α; υποθέσουμε ότι πάς σε μία μονάδα που έχει 30 υπηρεσίες.(Καλύτερα δεν θα βρείς....)Άν είστε 10 άτομα θα έχεις 3 το μήνα.Άν είσαι μόνος σου θα έχεις 30 το μήνα.Τόσο απλό είναι.Εκτός άν βρείς μονάδα που να μην έχει υπηρεσίες,που υπάρχουν βέβαια αλλά άντε βρές τες....Με την εμπειρία σου όμως μπορεί και να τα καταφέρεις....

Καλή μετάθεση!!
 

07B EMPEIRIA

New member
Παιδιά, μάλλον δεν προσέξατε ότι έχω αναφερθεί στο πως παίζει σε κανονικές συνθήκες σε κάθε υπηρεσία, όχι στο διάστημα των λίγων ημερών που παραμένουν οι παλιοί που απολύονται! Το πως παίζει σε κάθε θέση είναι αυτονόητο ότι συνδέεται με το πόσοι ναύτες είναι σε κάθε δεδομένη θέση εκεί, γιαυτό και παρακάλεσα να αναφέρουμε μόνο το πως παίζει σε φυσιολογικές συνθήκες, όχι να κάνετε οικονομετρική εκτίμηση του πληθυσμού των ναυτών που θα πάρουν μετάθεση σε κάθε υπηρεσία!!! Σας συγχωρώ γιατί λόγω του προχωρημένου της ηλικίας σας (στο στράτευμα) και της αγωνίας σας να απολυθείτε δεν προσέχετε τις λεπτομέρειες...

Τέλος πάντων, έχει κανείς άλλες πληροφορίες;
 

Arxontas

New member
Φίλε μου μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει.Εμείς άν όχι όλοι,οι περισσότεροι απολυμένοι είμαστε,στρατός ήτανε και πάει.Να ξέρεις κάτι όμως,δεν υπάρχει τί παίζει κανονικά στιςμονάδες.Είναι πάντα ανάλογα τον κόσμο.Ξέρεις ότι τυπικά όλοι πρέπει να παίζουν 1-1;π.χ στην πρώτη μονάδα που είχα πάει ήμαστε 45 άτομα.Αυτήν την στιγμή δεν έχει πάνω από 10 ναύτες.Σκέψου λίγο τί πάει να πεί αυτό...

Επίσης οι ανάγκες κάθε μονάδας στην Αθήνα για ναύτες είναι ελάχιστες.Υπάρχουν πολλές που δικαιολόγούν 4-5 ναύτες και έχουν 20.Μην ξεχνάς επίσης ότι εμείς ήμαστε 1700 άτομα σειρά και όλοι πήγαμε Αθήνα αφού δεν υπήρχε παραμεθώριος.Κι έτσι οι μονάδες είχαν πήξει.Τώρα 1ον η 06 Δ φεύγει και όσοι έρχονται είναι σαφώς πιο λίγοι.Κι αυτό ισχύει για όλες τις μονάδες.
Τώρα άν έχεις 10 φίλους ναύτες και μπορείται να πάτε όλοι στην ίδια μονάδα,να πάτε.Μόνο έτσι θα ξέρεις 100% πώς θα σε παίζει.
Για να σε πείσω,απλά να σου πώ ότι οι μονάδες που είχες γράψει στην αρχή δεν είναι ακριβώς έτσι και τέλη του μήνα οι περισσότερες μόνο βυσματικές δεν θα είναι...
 

Δ/ΓΕΝ

New member
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ 100% ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 1-3, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΛΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ(ΠΟΤΙΣΜΑ, ΚΟΥΒΑΛΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ). ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕ, ΔΟΝΟΥΝ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΩ, ΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ. ΟΠΟΥ ΒΑΡΔΙΕΣ ΕΝΝΟΩ 1 ΣΚΟΠΙΑ 24ΩΡΗ, 1 ΠΥΛΗ 24ΩΡΗ, 1 ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΠΕΖΗ, 3ΩΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕ ΤΖΙΠ 2ΩΡΗ, ΚΑΙ 2 ΑΓΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΝΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ
ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ. ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΧΛΙΔΑ (ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ),ΘΑΛΑΜΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ, ΤV, ΝΟVA,ΚΟΠΜΛΕ. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ/ΓΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ.

ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 1-3 ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 07Β ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΤΛ, ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝ,ΜΤΝ,ΤΕΣ,ΥΙΝ,ΠΟΝ,ΚΑΙ ΔΔΜΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
 

dim

New member
[quote author="07B EMPEIRIA"] Το πως παίζει σε κάθε θέση είναι αυτονόητο ότι συνδέεται με το πόσοι ναύτες είναι σε κάθε δεδομένη θέση εκεί, γιαυτό και παρακάλεσα να αναφέρουμε μόνο το πως παίζει σε φυσιολογικές συνθήκες,
[/quote]
Αφου το καταλαβαινεις αυτο,δεν καταλαβαινω την απορια σου!! <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
Ποιες ειναι οι κανονικες συνθηκες στις οποιες αναφερεσαι αφου σχεδον σ'ολες τις υπηρεσιες το πως παιζουν εξαρταται απο το ποσους ναυτες υπαρχουν την δεδομενη στιγμη?Η ΣΔΕΠΝ επαιζε 1-15 πριν γινει η φασαρια με τους ναυτες.Τωρα,με 3-4 ναυτες (σχεδον ολοι Δαδες) παιζει 1-2.Αν φυγουν οι Δαδες,αντε να μεινει ενας της Α,αν υπαρχει.Αν πανε πολλοι,ισως παιξει παραπανω.Αν δεν θελει οι διοικητης να παιξει παραπανω,θα μεινει στο 1-2.Αυτο ισχυει σχεδον για ολες τις υπηρεσιες της Αθηνας,αφου ολες αδειαζουν σε λιγες μερες!Δεν μπορεις να σαι σιγουρος για το πως θα παιξει!!Καταλαβε το!Στο λεμε ολοι!Ελληνικα μιλαμε...
[quote author="07B EMPEIRIA"]
όχι να κάνετε οικονομετρική εκτίμηση του πληθυσμού των ναυτών που θα πάρουν μετάθεση σε κάθε υπηρεσία!!! [/quote]
Τι λε ρε μεγαλε?Μονος σου το σκεφτηκες αυτο?Εισαι θηριο!!
[quote author="07B EMPEIRIA"]
Σας συγχωρώ γιατί λόγω του προχωρημένου της ηλικίας σας (στο στράτευμα) και της αγωνίας σας να απολυθείτε δεν προσέχετε τις λεπτομέρειες...
[/quote]
Εκ μερους ολης της 06Δ,σε ευχαριστουμε θερμα που μας συγχωρεις!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Δηλαδη,11 μηνες στο στρατευμα δεν ξερουμε τιποτα,ε?Ηρθες εσυ με τους μισους να μας πεις τι γινεται.Ελα παππου να σου δειξω που το χει η γιαγια.. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

Arxontas

New member
Όπως προείπε και ο dim οι μονάδες της Αθήνας είναι επανδρωμένες κατά 90% από ναύτες της 06Δ,οι οποίοι άν δεν έχουν βγεί ακόμα σε άδειες θα βγούν μέσα στην επόμενη βδομάδα.Άρα οι μονάδες ουσιαστικά αδειάζουν.....Η οικονομετρική εκτίμηση του πληθυσμού των ναυτών λοιπόν που θα πάρουν μετάθεση είναι η ακόλουθη"αριθμός των ναυτών που είχε η σειρά σου-30%περίπου από 9μηνα,εξάμηνα και αμετάθετους/50!!! υπηρεσίες που έχει η Αθήνα=ΠΟΣΟ;

Είναι πολύ απλά τα πράγματα!!!!!!!!!

Γεια να γελάσουμε τα βάζω αυτά μπάς και πιάσεις το νόημα αγαπητέ φίλε ΕΜΠΕΙΡΙΑ.Χωρίς να με παρεξηγήσεις θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο.
Μου θυμίζεις κάτι γιωτάδες που είχα συναντήσει κατά της διάρκεια της θητείας μου που όταν τους έλεγαν να πάνε κάπου έπαιρναν αμέσως τηλέφωνο για να μην πάνε.Κι όχι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο.Ίσα ίσα την αλληλογραφία.....
Πάρε το χαμπάρι:είσαι στρατό και άν μπορείς να περνάς καλύτερα από μερικούς μην γκρινιάζεις και να μην ζητάς άπιαστα και ανόητα πράγματα.Κοίτα μόνο να περάσεις καλά.Τίποτα άλλο.
 

Arxontas

New member
[
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΤΛ, ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝ,ΜΤΝ,ΤΕΣ,ΥΙΝ,ΠΟΝ,ΚΑΙ ΔΔΜΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ[/quote]

Το ΓΕΝ θα ήταν καλό να μην υπήρχε στην λίστα σου.Πόσο μάλλον πρώτο!!!!
 

THL06D

New member
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΠΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.ΕΦ.Ν
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΛΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
 

Δ/ΓΕΝ

New member
ΣΥΝΤΡΟΦΕ-ΚΛΗΡΟΥΧΑ ΑRXONTA, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΧΕΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΓΕΝ-Δ/ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΨΩ,ΑΦΟΥ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΗ-ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΞΟΔΟΥ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΒΑΛΕ,ΚΟΣΜΟ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΣ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.
07Β ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ 06Δ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ.
 

dim

New member
[quote author="Δ/ΓΕΝ"]ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΗ-ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΞΟΔΟΥ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΒΑΛΕ,ΚΟΣΜΟ ΚΤΛ. [/quote]
Το χω ξαναπει:μην δινεις γι'αυτο ορκο... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> Υπαρχουν τουλαχιστον αλλες δυο αναποσπαστες υπηρεσιες στην Αθηνα με καλη εξοδου,χαβαλε και υπνο!Η μια εχει αναφερθει πανω.. <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> απλα επεσε λογο ελλειψης ναυτων,και η αλλη εχει αναφερθει σε παλαιοτερα θεματα.. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> Στην δευτερη υπηρεσια δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρεις αποσπαση!!
Γενικα,πρεπει να σαι και τυχερος,ωστε στην υπηρεσια που θα πας να μην εχεις και πολλους εννιαμηνιτες.Γιατι στην αρχη ειναι καλα.Λογω κοσμου παιζεις καλα.Οταν αρχισουν τις αδειες απολυσεως οι εννιαμηνιτες τι θα κανεις?Θα ευχεσαι να ερθει οσο το δυνατον πιο γρηγορα η επομενη σειρα.Και αν σου τυχει αυτο που εγινε με την Δ,τι κανεις? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Πηξιμο...
 
Top