• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 07Β

ΒΑΣΙΛΗΣ

New member
ΦΙΛΕ ΤΗΣ Δ/ΓΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΩΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΗΣ
 

Arxontas

New member
Υποτίθεται ότι επειδή είσαι στο οπλονομείο θα ξέρεις πολύ καλά τί γίνεται στο ΓΕΝ.Στο αμετάθετος έχεις άδικο όμως.Είναι ψέμματα ότι στείλατε στην ΣΔΑΜ άτομα με απόσπαση;Ή μήπως είναι ψέμματα ότι άτομα που ήταν ελεύθερα υπηρεσίας λόγω προβλήματα στην μέση έκαναν ένοπλες σκοπιές;Αλλά παντού ισχύει η αξιοκρατία!!!!!!!
 

Δ/ΓΕΝ

New member
ΑΡΧΙΣΕΣ ΛΑΘΟΣ. "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ"? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΣΔΑΜ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΜΕ 18 ΚΑΝΟΝΙΚΗ,18 ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ 10 ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ).ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΙΣΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.4 ΣΕΙΡΕΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ Η' ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ.ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΛΗΡΟΥΧΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΗΜΗΘΗΚΕ?
 

07B EMPEIRIA

New member
Πιαδιά, λυπάμαι που επιβεβαιώσατε αυτό που λένε όλοι εκτός ναυτικού: ότι οι ναύτες ξέρουν τα πάντα εκτός θέματος...

Ξεκίνησα αυτή την θεματική ενότητα με σκοπό να βοηθήσω, όσο μπορώ, αυτούς που ψάχνονταν για το που θα πάνε και μερικοί από εσάς, αντί να συνδράμουν ή να σιγήσουν, βρήκαν χώρο για να ειρωνευτούν ή να πουν την ιστορία της ζωής τους...

Οι μεταθέσεις της 07Β βγήκαν την Παρασκευή και θα σταλούν στις μονάδες μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη - έπειτα από τις κατάλληλες ζυμώσεις... Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους ναύτες της 07Β που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο.
 

dim

New member
[quote author="07B EMPEIRIA"] Πιαδιά, λυπάμαι που επιβεβαιώσατε αυτό που λένε όλοι εκτός ναυτικού: ότι οι ναύτες ξέρουν τα πάντα εκτός θέματος... [/quote]
11 μηνες ημουν στην Αθηνα.Ολοι οι 'συναδελφοι' μου ειναι σε υπηρεσιες της Αθηνας το ιδιο διαστημα και μου λεγαν το ιδιο πραγμα.Δεν παλιωσαν ποτε!!Τοσους μηνες,ελαχιστες υπηρεσιες ειδαν ναυτες επομενης σειρας!
Εγω προσπαθησα να σας πρετοιμασω τι να περιμενετε(αδεια υπηρεσια).Τωρα,αν εσυ δεν το δεχεσαι,υπομονη!Θα το δεις και μονο σου και θα με θυμηθεις!Εγω μιλησα.Δε θα ξανασχοληθω αλλο με την παρτη σου.
[quote author="07B EMPEIRIA"]
Οι μεταθέσεις της 07Β βγήκαν την Παρασκευή και θα σταλούν στις μονάδες μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη - έπειτα από τις κατάλληλες ζυμώσεις... Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους ναύτες της 07Β που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο. [/quote]
Για να δουμε...
 

07B OA

New member
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟ Δ/ΓΕΝ?
 

Δ/ΓΕΝ

New member
OΔΗΓΟΣ ΤΙ? ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ 'Η ΚΙΝΗΣΗΣ?
1)ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ: 1-3 ΑΛΛΑ: ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΔΗΛΑΔΗ 1 2ΩΡΙΑ. ΠΣΚ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
2)ΚΙΝΗΣΗΣ: ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 1-3 ΤΩΡΑ 1-2 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ. ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΡΑΛΙΚΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. 12ΩΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ
 
Top