• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Provlepomeno mousi??

AfterBan

New member
Mporei na mou eksigisei kapoios poio einai to problepomeno mousi?? olo to diavazw edw mesa alla den axw katalavei pos prepei na einai..

eyxaristw

<!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

big_fish

New member
Μούσι τουλάχιστον μιας βδομάδας (εξαρτάται βέβαια και από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες του καθενός.πάντως όχι γενάκι 2 - 3 ημερών).Θα πρέπει να υπάρχει μια συνοχή δηλαδή θα ξυρίζεις τις περιττές αραιές τρίχες που ξεφεύγουν από την ομοιομορφία κυρίως εκεί που ξεκινάνε τα μάγουλα για να υπάρχει μια ίσια γραμμή που τελειώνει το μούσι στο κάθε μάγουλο.Και επίσης μια οριοθετημένη γραμμή στο λαιμό. 1 δάχτυλο περίπου απόσταση από το μήλο του Αδάμ.Από κει και κάτω θα ξυρίζεσαι κανονικά.
 

nikos1987

New member
xaaxxa τι προβλεπομενα μουσι! παπας καταντησα στην υπηρεσια μου.. 4/11 απολυομεθα φιλτατε και δεν μας ειπε ποτε κανενας για το μουσι!
 

taexwparei

New member
όσοι έχουμε βγάλει φωτό στον πόρο ξυρισμένοι...θα έχουμε πρόβλημα αν μπούμε δευτέρα κανελόπουλο με μούσι?
 

Σωτης

New member
κ γω την ιδια απορια εχω!!!
εγω παντως με μουσι θα μπω
αν κ ειμαι ξυρισμενος στη φωτο
 

naytakos

New member
Για ό,τι κάνεις, παίρνεις προσωπική ευθύνη. Λογικό είναι κανείς από τους αξιωματικούς που θα είναι στον Κανελλόπουλο να μη θυμάται αν έβγαλες φωτογραφία ξυρισμένος ή με μούσι. Όταν όμως θα πας στη μονάδα σου, αυτοί θα σου ζητήσουν την ταυτότητά σου. Αν λοιπόν σε δουν στην ταυτότητα ξυρισμένο και πας και παρουσιαστείς με μούσι, πιθανόν να έχεις πρόβλημα. Ο κανόνας είναι πάντως ότι παρουσιάζεσαι όπως βγήκες στη φωτογραφία.
 

sailorthanos

New member
μπες οπως να ναι και θα σου την πουν αν ειναι. μην ψαρωσεις ομως, προπαιδευομενοι ναυτες μπορουν να φανε ποινη.
 

ikarus260

Member
[quote author="sailorthanos"]μπες οπως να ναι και θα σου την πουν αν ειναι. μην ψαρωσεις ομως, προπαιδευομενοι ναυτες μπορουν να φανε ποινη.[/quote]

Το αντίθετο εννοείς, δεν τρώνε ποινή οι προπαιδευόμενοι
 
Top