• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Προβλημα με μετακινηση στη Μοναδα

geoj

New member
Καλημερα,ορκιστηκα χθες στην Τριπολη,και πηρα μεταθεση για τον Ναυσταθμο Σαμου οπου και παρουσιαζομαι στις 16 Δεκεμβριου στις 7 το πρωι.Πηρα και κατασταση επιβιβασης απο Αθηνα για Σαμο με καραβι.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει δρομολογιο ουτε την Κυριακη ουτε το Σαββατο για Σαμο,υπαρχει μονο Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη.Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?γιατι προφανως δεν γινοταν να υπολογισουν ολες τις παραμετρους οταν πηραμε την αδεια ορκομωσιας.Πρεπει να φυγω Παρασκευη απο Αθηνα και ετσι θα χασω 2 μερες αδειας,ή γινεται να παω Τριτη πρωι,δηλαδη μια μερα μετα,αφου βεβαια πρωτα επικοινωνησω με τη μοναδα στη Σαμο και τους ενημερωσω για το οτι δεν υπαρχουν δρομολογια για να παω τη μερα που πρεπει?
 

kd305

New member
[quote author="geoj"]Καλημερα,ορκιστηκα χθες στην Τριπολη,και πηρα μεταθεση για τον Ναυσταθμο Σαμου οπου και παρουσιαζομαι στις 16 Δεκεμβριου στις 7 το πρωι.Πηρα και κατασταση επιβιβασης απο Αθηνα για Σαμο με καραβι.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει δρομολογιο ουτε την Κυριακη ουτε το Σαββατο για Σαμο,υπαρχει μονο Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη.Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?γιατι προφανως δεν γινοταν να υπολογισουν ολες τις παραμετρους οταν πηραμε την αδεια ορκομωσιας.Πρεπει να φυγω Παρασκευη απο Αθηνα και ετσι θα χασω 2 μερες αδειας,ή γινεται να παω Τριτη πρωι,δηλαδη μια μερα μετα,αφου βεβαια πρωτα επικοινωνησω με τη μοναδα στη Σαμο και τους ενημερωσω για το οτι δεν υπαρχουν δρομολογια για να παω τη μερα που πρεπει?[/quote]

Δυστυχώς δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι με την επικοινωνία/ενήμερωση που θα κάνεις,αν πας Τρίτη πρωί θα βγεις ΑΑ και θα φας καμπάνα,μπορείς βέβαια να επικαλεστείς σοβαρό λόγο και να εξηγήσεις ότι θα μπεις Τρίτη και να σου αφαιρεθεί μια ημέρα από την άδεια σου,στην μοναδική περίπτωση που θα πήγαινες Τρίτη προβλεπόμενα ήτανε να είχε απαγορευτικό το καράβι.
 

johnyblue

New member
Πάρε ένα τηλέφωνο στη μονάδα και εξήγησε τους την κατάσταση. Κατά 99% θα σου πουν να πας Τρίτη. Για να λέμε και τα σωστά, εγώ ένα χρόνο στο ΠΝ, δε συνάντησα ποτέ παράλογη αντιμετώπιση σε τέτοια θέματα.
 

geoj

New member
Πηρα και μου ειπαν να παω Τριτη και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ευτυχως καταλαβαινουν οτι σε τετοια θεματα δεν εξαρταται απο εμας
 
Top