• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ: ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ

athsak

New member
Παιδιά εδώ να γράψουμε όσοι παρουσιαζόμαστε Παρανέστι Δράμας Δ' ΕΣΣΟ 2008.Φυσικά θέλουμε και τη βοήθεια των παλιών...Όσοι έχουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο ΚΕΝ, ας τις καταθέσουν...
 

finn

New member
Πέρσι τέτοιο καιρό περίμενα κι εγώ το χαρτί της κατάταξης και στα μέσα Οκτωβρίου βλέπω 165 ΜΠΕΜ Παρανέστι.
40 μέρες στο κέντρο πέρασαν πολύ γρήγορα.Υποθέτω πως οι εκπαιδευτές θα έχουν αλλάξει απο πέρσι αλλά πάνω κάτω τα ίδια θα είναι. Β Πυρχία τρέξιμο,Γ Πυρχία πιο χαλαρά.
40 μέρες θα έχει φουλ εκπαίδευση - όχι τπτ τρομακτικό - με προσοχές ημιαναπάυσεις,βολές,παρέλαση,οπλοασκήσεις και βραδινές αναφορές φουλ στην μαλακία.Ζέστο νερό άφθονο αν τρέξεις και μπεις πρώτος (!) και φαγητό καλό αλλά πολλές φορές χλιαρό.
Μην κάνετε το λάθος και κυνηγήσετε τιμητικές στο κέντρο.Όλα είναι ψάρωμα μιας και δε παίζει να σας δώσουν μέρες κατα την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης (εκτός απ τα άγραφα Σαββατοκύριακα).Οπότε μακριά απο κάθε είδους εργασία/αγγαρεία.Καλύτερα να ξοδέψετε τον χρόνο σας να γνωριστείτε με άλλες φιδοσειρές σας.
ΚΨΜ.Έτσι θέλουν να το λένε άλλο που δεν είναι.Το κυλικείο στο λύκειο ήταν σαφώς μεγαλύτερο!
Πολλές φορές θα ξεμένει κι απο προιόντα μιας και η ζήτηση είναι μεγάλη και η ποσότητα ανεπαρκής.Έχει όμως και το χειμερινό ΚΨΜ με δορυφορική και πινγκ πονγκ αν βρείτε χρόνο κανα Σάββατο.
Παρανέστι.Μικρό χωριό με ελάχιστο κόσμο.Για καφέ και ταβλάκι στο River,στο αναψυκτήριο ή στο Καταφύγιο.Για Βουλγάρες στο New Look <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Για καλό φαί στον Διόνυσο και για ποσοτικό και καλό φαί στον Μιχάλη πάνω στον κεντρικό.

Απ την βασική μου εκπαίδευση έχω να θυμάμαι καλή παρέα,καλά στελέχη και πολύ γέλιο. 36ΚΣ ποντικάράδες <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

panteraz

New member
Εγώ είμαι ένας από αυτούς τους τυχερούς που παρουσιάζονται εκεί...
 

athsak

New member
[quote author="panteraz"]Εγώ είμαι ένας από αυτούς τους τυχερούς που παρουσιάζονται εκεί...[/quote]

Άντε...καλή μας θητεία!!!!
 

panteraz

New member
Κανείς άλλος; <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

nt5352

New member
Απο πρώτο χέρι θα σας πω πως πλέων Β και Γ τρέχουν το ίδιο αλλά χαλαρά, οι λοχαγοί είναι γαμάτοι και οι δύο και αν δεν κανείς μεγάλη μαλακία δεν σε κάνουν τίποτα, ο δικας είναι αρκετά καλός αλλά τα βύσματα τα προσέχουν. Ο υποδίκας είναι ο ποιο γαμάτος αξ/κος που υπάρχει αλλά αποστρατεύεται και μάλλον δεν θα ναι εκεί. Οι ανθ/γοι διαφέρουν αρκετά..απο Β' δεν του ξέρω καλά αλλά μερικοί είναι λίγο πρήχτες, απο Γ' οσοι πάνε στον πρώτο ουλαμό με τον γυαλάκια θα του σκίσει στις κρατήσεις και στις αναφορές, φουλ προβλεπέ, στον 2ο ουλαμό με τον "παχουλό" απλά θα περάσουν ζωή και κότα δεν θα κάνουν τίποτα και στον 3ο ουλαμό με τον ψηλό απλά πάρτε του τον αέρα στην αρχή θα κάνει τον νταή αλλά κλαιν μόνο φωνές είναι , ούτε μια καμπάνα δεν θα ρίξει και υπάρχει και άλλος ένας που έλειπε με αναρρωτική ο οποίος είναι ο ποιο χαλαρός από όλους. Ζώαρα το παρανέστι μακάρι να ξανά πήγαινα εκεί.

Α και να μην ξεχάσω θα λειτουργήσει και ίντερνετ καφέ..
 

schumi19gr

New member
Ένας ακόμα από αυτούς τους τυχερούς <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> . Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
 

panteraz

New member
[quote author="nt5352"]Απο πρώτο χέρι θα σας πω πως πλέων Β και Γ τρέχουν το ίδιο αλλά χαλαρά, οι λοχαγοί είναι γαμάτοι και οι δύο και αν δεν κανείς μεγάλη μαλακία δεν σε κάνουν τίποτα, ο δικας είναι αρκετά καλός αλλά τα βύσματα τα προσέχουν. Ο υποδίκας είναι ο ποιο γαμάτος αξ/κος που υπάρχει αλλά αποστρατεύεται και μάλλον δεν θα ναι εκεί. Οι ανθ/γοι διαφέρουν αρκετά..απο Β' δεν του ξέρω καλά αλλά μερικοί είναι λίγο πρήχτες, απο Γ' οσοι πάνε στον πρώτο ουλαμό με τον γυαλάκια θα του σκίσει στις κρατήσεις και στις αναφορές, φουλ προβλεπέ, στον 2ο ουλαμό με τον "παχουλό" απλά θα περάσουν ζωή και κότα δεν θα κάνουν τίποτα και στον 3ο ουλαμό με τον ψηλό απλά πάρτε του τον αέρα στην αρχή θα κάνει τον νταή αλλά κλαιν μόνο φωνές είναι , ούτε μια καμπάνα δεν θα ρίξει και υπάρχει και άλλος ένας που έλειπε με αναρρωτική ο οποίος είναι ο ποιο χαλαρός από όλους. Ζώαρα το παρανέστι μακάρι να ξανά πήγαινα εκεί.

Α και να μην ξεχάσω θα λειτουργήσει και ίντερνετ καφέ..[/quote]

Πλάκα κάνεις για το Ιντερνετ καφέ!!!!!!! Μέσα στο στρατόπεδο;;;;; <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

zapata

New member
Και εγω παρουσιαζομαι Παρανεστι 10/11.Απ'οτι διαβαζω ειναι καλα εκει <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->.Η πρωτη μεταθεση ξερει κανεις ποτε ερχεται περιπου και σε ποιες πολεις υπαρχουν μοναδες πυροβολικου?Υπαρχει περιπτωση να κανουμε Χριστουγεννα σπιτια μας?
 
Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;; ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ....... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΘΗΤΕΙΑ
 
ΑΠΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ , Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
 

nt5352

New member
Νομίζω ότι οι σειρά 2008 Δ θα κάνει τα φώτα σπίτι του γιατί Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά βγαίνουν οι παλιοί.
Οι μεταθέσεις βγαίνουν τυπικά δύο μέρες πριν φύγετε από το κέντρο.
Προσοχή στο Παρανέστι έχει κρύο και υγρασία, πάρτε χοντρά ρούχα. εμείς αρχές Σεπτεμβρίου και φορούσαμε τα πρωινά το τζάκετ.
 

schumi19gr

New member
ελπίζω μόνο να είμαστε αρκετοί που να μιλάμε ελληνικά <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> γιατί θα έχει πολλούς πομάκους εκεί.
 

panteraz

New member
Και τι έχουν οι πομάκοι;

Εγώ είμαι από Ξάνθη και ξέρω αρκετούς. Αν εξαιρέσεις μερικούς από χωριά ξεχασμένα μιλάνε καλύτερα Ελληνικά από εμάς...

Λέτε να γνωριστούμε τίποτα; αν ναι πως;
 

schumi19gr

New member
Τίποτα δεν έχουν οι πομάκοι, απλά ένας φίλος μου που υπηρέτησε κομοτηνή είχε πολλούς μουσουλμάνους που δεν μιλούσαν καλά γι'αυτό το είπα και είχα πάει και παλιότερα στον εχίνο και κανείς δεν μιλούσε ελληνικά. Εγώ είμαι από καβάλα και μακάρι να γνωριστούμε όσοι γράφουμε εδώ.
 

zapata

New member
Παντως μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχουμε υπηρετησει περιπου 1,5 μηνα,μηπως δεν δικαιουμαστε εδεια και θα τη βγαλουμε μεσα Χριστουγενιατικα?Επισης,ξερει κανεις καθε ποτε δικαιουμαστε εξοδο και ποσες ωρες ειναι?
 
Κ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΝΩ ... ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ...ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;
ΕΜΕΝΑ ΒΥΡΩΝΑ ΠΑΛΙΑ
 
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ .... ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ .... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ;;;
 

schumi19gr

New member
Εγώ μένω Αγία Παρασκευή. Κοντά ήμασταν <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> Μάλλον κατά τις 11:00 το πρωί λέω να μπώ.
 
Top