• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ: ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ

Hadd

New member
Παιδιά κ γω δράμα. Άκουσα ότι δ είναι κέντρο το παρανεστι. Ξέρει κανείς τη φάση;
 

zapata

New member
Νομιζω ειναι καμια 30αρια km απο Δραμα..Μετα τι παιζει με τις μεταθεσεις,που θα μας στειλουν?
 

Hadd

New member
Pε σεις πως θα γίνει να βρεθούμε κάπως όταν μπούμε? Να πούμε καμία μαλακία, όσο να φύγει κ το άγχος πρώτης μέρας.
 

Hadd

New member
Καλά ρε, ίντερνετ στο κΨμ; αλητεία? Καλή φάση. Εγώ μπαίνω 11/10. KANA μέταλλο υπάρχει, NA μιλήσουμε και λίγο ΓIA μουσική;
 

schumi19gr

New member
Σήμερα το πρωί πήγα στο Παρανέστι για να δώ πως έχουν τα πράγματα. Eίναι μία ώρα απόσταση από Καβάλα. Μικρό χωριό που μάλλον δεν θα ξέρουμε τί να κάνουμε όταν έχουμε έξοδο <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> . Είδα ένα μικρό σούπερ μάρκετ,ένα καφενείο μια καφετέρια (ωραίο μωρό η σερβιτόρα <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ) μια ταβέρνα , ένα ζαχαροπλαστείο, ένα κρεοπωλείο, ένα οπωροπωλείο και ένα περίπτερο με περιοδικά και εφημερίδες. Το στρατόπεδο είναι προς το τέλος του χωριού και στην πύλη ήταν 4-5 φαντάροι και ένας λοχίας μάλλον που μου είπε πόσο καλά είναι εκεί και πως δεν θα θέλω να φύγω <!-- s:| -->:|<!-- s:| --> . Μου είπε επισης να πάρω μαζί μου πουλόβερ και εσωθερμικά γιατι προβλέπεται να είναι βαρύς ο χειμώνας. Στο δρόμο θα δείτε πινακίδες που να προειδοποιούν για χιόνι αλυσίδες και ολισθηρότητα <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> .Στην καβάλα είχε 24 βαθμούς κελσίου και στο παρανέστι είχε 12!! <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

Hadd

New member
Ela re ntaksei.d einai kryo me 12C. Analoga pws exei synhΘhsei kaneis.k florina toso eixe shmera, alla palevetai.exoume faei xeimwna me -26!telos pantwn.na perasoume kala ekei toulaxiston gia na teleiwnoume!
 
αρα θα εχει κρυο .... απο τωρα .... σλιπ πι μπανγκ θα παρετε ;;; ρωτησα φιλους οι μισοι λενε επιτρεπετε κ οι αλλοι οχι . αναλογα το στρατοπεδο λενε . στο παρανεστι ξερει κανεις αν το επιτρεπουν
 

Hadd

New member
Re paidia kserei kaneis an exei sthn kastoria h sthn florina monada pyrobolikou?opoios kserei as mou pei.
 

giorikas

New member
καλησπέρα παίδες.και εμενα μου ήρθε το χαρτί καταξεις για Παρανέστι Δράμας ΥΕΑ ξέρει κανεις τι παίζει?
από ότι έψαξα είναι λίγο καλύτερα από απλός φαντάρος πέφτουν και φράγκα(όχι παρα πολλά αλλα ok) το κακό είναι ότι πρέπει να κανεις περισσοτερους μήνες θητεία περίπου 5 νομίζω.
τι γνώμη έχετε εσείς?αξίζει?
εγώ μπαίνω 11/11 άμα είναι να τα πούμε από εκεί...
 
και μενα μου ηρθε ενδειξη ΥΕΑ αλλα δεν θελω , να παω . κοιτα αναλογα τι θελεις καλα ειναι απο οτι εχω ακουσει ο κολλητος μου πηγε . εχει και τα θετικα κ τα αρνητικα του ..... π.χ 5 μηνες παραπανω , ευθυνες ..... θετικα χρηματα καποια ωστε να συντηρισε δεν εισαι απλος φανταρος ... και το σημαντικοτερο εχεις μορια μετα πολλα που σε βοηθουν για σωματα ασφαλειας . ο φιλος μου τωρα μπηκε ειδικος φρουρος Αθηνα ... σκεψου καλα πριν παρεις την αποφαση , και σκεψου τι θελεις εσυ κ μην ακους τριτους
 

giorikas

New member
εγώ σκέφτομαι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και πιστεύω πως θα χειροτερέψουν ακόμα πιο πολύ για αυτό πιο πολύ θέλω να παο για να έχω ένα παραπάνω εφόδιο για το μέλλον μου κατάλαβες?
άντε να δούμε τι θα δούμε για το internet cafe είναι αλήθεια έχει μέσα στην μονάδα pc's?είναι κανείς που να ξέρει περί του θέματος?
 

aris_vre_86

New member
Γεια σας παίδες.
Να μαι κι εγώ. Παρουσιάζομαι κι εγώ στο Παρανέστι στις 11-11-08, ημέρα Τρίτη.
Λέτε εσεις που θα πάτε στις 10 να μπείτε στην προηγούμενη πυρ/χια? Στο παρανέστι είχα πάει το 2006 εκδρομή. Από το χωριό ακούγαμε το στρατόπεδο.
 

DigiSR

New member
θα περασετε ωραια στο παρανέστι αν και θα σας φάει η τρομερή υγρασία. Ευτυχώς οι θάλαμοι, τα μπάνια κ όλα είναι πολύ καλά, καθώς είναι καινούρια. Ο διοικητής είναι οκ τύπος. Όλοι είναι καλοί. Βέβαια στην αρχή είναι λίγο τρεχάτες οι καταστάσεις, αλλά θα συνηθίσετε. Τώρα για κάτι βραδινές εκπαιδεύσεις κοντά στο ποτάμι, θα κάνετε υπομονή, θα περάσει ο καιρός. Όποιος είναι μουσικός να το δηλώσει γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει αρκετά καλά στο παρανέστι (βραδιά οπλιτη κ όχι μόνο).

Καλή αρχή
 

panteraz

New member
Τελικά είμαστε πολλοί Internetάκηδες που θα πάμε παρανέστι.

Και εγώ πήγα να το δω πριν μια βδομάδα. Καλούτσικα είναι μωρέ (για το χωρίο λέω).

Αν το δεις από έξω (μόνο η πύλη και λίγο ακόμα φαίνετε), νομίζεις ότι είναι αρχαίο αλλά όλοι λένε πως θάλαμοι, τουαλέτες κτλ είναι ολοκαίνουργια.

Για εσωτερικό φούτερ-επένδυση τι προβλέπεται; <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

akisss

New member
geia sas pedia.parusiazomai pyroboliko thiva.xerei kaneis ti metatheseis pezun meta; k ti pezei se ayta ta stratopeda;eimai apo thesniki.
 

giorikas

New member
παιδες εσεις απο ποια πόλη ειστε;εγώ απο Ξάνθη ειναι κανεις αλλος απο εδώ
 
Top