• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Re: MONIMADES STO FORUM TOU POLEMIKOU NAUTIKOU

Friedman9

New member
xaxaxaxaxaxaxa
kserathika nautonomos!!!!
ekpliktiko post!!!!
isws to kalutero pou exw dei apo tote pou mpika nautiko!!!
na se kala kai sunexise na grafeis...
xaxaxaxa apisteuto...

u.g. den koroideuw sovara to lew...
 

Stam.Tin

New member
Exei psomi apo ti fenete to forum idriges k den simazeuetai <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> pepei na katsw na to psaxw mia mera pou den tha xw tipota allo na kanw sti monada gia na perasei i wra <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

konc

Member
Να έρθει το μπαν-άκι πάραυτα στον φίλο-βύσμα του Ναυτικού (μιας και αναφέρεται σε βύσματα) γιατί δεν προσφέρει κανεις τίποτα παπαρολογώντας έτσι στο forum, ούτε είναι social networking σελίδα για να κάνεις την κουβεντούλα σου.
 

Ramaya

New member
konc καλός πολίτης εύχομαι μιας και από την υπογραφή σου φαίνεται ότι έχεις ήδη απολυθεί.

Το ναυτονόμο όμως μην τον ενοχλείτε, αν φάει ban θα αυτο-ban-οθώ κι εγώ!!! Δεν ξέρω γιατί όλα τα threads πρέπει να είναι σοβαρά και καθώς πρέπει, η κοινωνία του internet είναι η πιο δημοκρατική κοινωνία.
 
Αν και δεν συμφωνώ με τις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς που κάνεις σε άλλους χρήστες του forum,
είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου που σε ξαναβλέπω εδώ μετά από τόσο καιρό,
που δεν θα μπορούσα να μην την εκφράσω.

Δεν είναι μόνο ότι πήρες το μέρος μου.
Αυτό είναι το λιγότερο.
Είναι ότι μπορώ να καταλάβω ότι μιλάς αυθεντικά και γράφεις αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι, χωρίς σκοπιμότητες και υστεροβουλία,
έστω και με ύφος που δεν επιδοκιμάζεται πάντα.

Ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά.
Take care…
Κι αν θες να με ακούσεις,
μην μιλάς πάντα τόσο επιθετικά για άλλους σε προσωπικό επίπεδο,
γιατί πολλές φορές έτσι χάνεις το δίκιο σου.

Όχι μόνο στο forum,
γενικά μιλάω.
Κερδισμένος στη ζωή είναι αυτός που κρατά την ψυχραιμία του και κάνει κάποιες φορές κι ένα βήμα πίσω,
παρόλο που εκ πρώτης όψεως αυτός φαίνεται ο χαμένος.

Αυτός ο τρόπος δράσης πιστεύω ότι είναι ο αποτελεσματικότερος
αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ,
(όχι πάντα με επιτυχία).

Σε κάθε περίπτωση,
σ’ ευχαριστώ για όλα…
 
A

admin

Guest
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα....

To ban το έφαγες όχι γιατί έλεγες αλήθεια ή ψέματα....δεν είμαστε ούτε ντετέκτιβ για να ψάχνουμε να δούμε ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα ούτε θα παίζουμε τα λαγωνικά για να δούμε τι κίνητρα έχει ο καθένας για να πει όσα θα πει..

Το ban το έφαγες γιατί αγνόησες δεκάδες κανόνες του φόρουμ, που αναφέρονται σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, στο γεγονός ότι άνοιγες πολλαπλά θέματα για να επιτεθείς και να υβρίσεις άλλους καθώς και στο γεγονός ότι δημιούργησες πολλαπλούς λογαριασμούς για να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι πολλοί έχουν την ίδια άποψη με σένα και συμφωνούν μαζί σου..

Οι κανόνες του φόρουμ είναι απλοί και μέλος του μπορεί να είναι όποιος συμφωνεί μαζί τους. Είμαστε ελαστικοί μερικές φορές με μερικούς από αυτούς -για παράδειγμα κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ονομαστική αναφορά σε κανέναν στρατιωτικό για πολλούς λόγους!- αλλά όχι κι όμως απέναντι σε αυτούς που τους αγνοούν προκλητικά κι επιδεικτικά.

Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι γνωστό για την ανέχεια και την ελαστικότητά του, απόδειξη τα ελάχιστα ban τα οποία έχουν επιβληθεί σε χρήστες, αλλά τα πάντα έχουν ένα όριο...
 

konc

Member
[quote author="nautonomos"]pros filodoksous kseroles tou stratou ksiras
.
..
...
[/quote]
Ένας φίλος που μπαίνει τον Μάιο ήθελε πληροφορίες και τον παρέπεμψα εδώ, στο 5λεπτο είχε κλείσει το forum λέγοντας μου «ρε, τι μαλακίες γράφουν εδωμέσα, ότι θέλουν λένε. Άσε, θα βρω κανά άλλο». Κοιτάζω την οθόνη και βλέπω το πολύ χρήσιμο thread σου. Αν νομίζεις πως έτσι προσφέρεις κάτι, κάνεις λάθος. Προσωπικά δε νομίζω να σε νοιάζει, αλλά έπρεπε να στο πω.
Κατά τα άλλα, το forum δεν είναι δικό μου, ούτε παίζω το ρόλο admin ή mod εδώ. Όπως όμως σου είπε και αυτός που έπρεπε να επέμβει, ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM.
- Δε βρίζουμε, δε συκοφαντούμε άλλους χρήστες
- Δεν γράφουμε άσχετα πράγματα σε άσχετα θέματα, δεν γράφουμε το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές θεματικές ενότητες
- Γράφουμε ελληνικά και όχι Greeklish, είναι κουραστικά, δυσκολεύουν τις αναζητήσεις, και την καταχώρηση των θεμάτων σε μηχανές αναζήτησης.
Για να μην σου πω τι να κάνεις το μάθημα Αγγλικών και παραβώ και εγώ τους κανόνες, ξεκίνα να διαβάζεις τα Ελληνικά παραπάνω...
 

konc

Member
[quote author="nautonomos"]egw pantws konc
sou apedeiksa oti to forum auto einai o orismos tou social networking,
enw esu eipes oti den einai. (pragma pou den aneferes stin lalistati apantisi sou)

ara, menoume stin diorthwsi tou lathous pou eksefrases, kai gia ta ypoloipa health, kai eis alpha me ygeia
lol[/quote]

Γιατί επιμένεις να υπερασπίζεσαι αυτό το άχρηστο Thread?

Αλλά αφού θέλεις να το πας προσωπικά και να παίξουμε με τις λέξεις, τα forums έχουν συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. ΚΑΝΟΝΑΣ 2, πόσες φορές πρέπει να στο πούμε? Τους κανόνες τους βάζουν άλλοι, όχι εσύ και εγώ.
Social networking είναι το facebook ας πούμε...

Δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν έχεις καμία διάθεση να ακούσεις και δεν βλέπω νόημα...
 

George84

New member
Θέλω να κάνω μια παρέμβαση, επειδή στο συγκεκριμένο topic αναφέρεται το όνομά μου αρκετές φορές με διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν το είχα δει όταν ξεκίνησε οπότε λέω να απαντήσω τώρα.

Κατ' αρχήν στην αναφορά κατίνας 3ης κατηγορίας θέλω να πω ότι τα μόνα κατινίστικα topic που συμμετείχα ήταν:
"Παρακαλώ τον admin να κάνει ban τον χρήστη ygeionomikarios"
και
"O ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΝΑ!"
Στο 2ο αν δεν κάνω λάθος έκανα 2 post και πιάστηκες απ' αυτά τα δύο που έγραψα για να ξεκινήσεις τέτοια αντιπαράθεση? Αυτό που με ενόχλησε και γι' αυτό συμμετείχα, ήταν το να γράφεις την άποψή σου και να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι είναι σωστή χρησιμοποιώντας διάφορα nicks.

Αλήθεια, έχεις δει καθόλου τα δικά μου post, ή αυτά που γράφεις για μένα, τα γράφεις έτσι για να κερδίσεις εντυπώσεις? Γιατί το 99% των post που έχω κάνει σ' αυτό το forum είναι απαντήσεις σε ερωτήματα νέων που πρόκειται να παρουσιαστούν ή φαντάρων που χρειάζονται κάποια βοήθεια.
Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν απαντούσα και σε topic του πολεμικού ναυτικού με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω αυτούς που είχαν κάποιες απορίες. Κάποιες φορές έγραψα ανακρίβειες σε ερωτήσεις ναυτών, βασιζόμενος στην εμπειρία μου από το στρατό ξηράς, αλλά τουλάχιστο είχα τα @@ να παραδεχτώ το λάθος μου και να ζητήσω συγνώμη. Και γι' αυτό το λόγο τον τελευταίο καιρό αποφεύγω να απαντάω σε θέματα του πολεμικού ναυτικού.

Επίσης, ποτέ δεν είπα ότι θα σταματήσω να γράφω στο forum. Γράφτηκα στο forum ένα μήνα πριν παρουσιαστώ, και τα παιδιά τότε με βοήθησαν σε όλες τις απορίες που είχα. Γι' αυτό και συμμετέχω στο forum, ακόμα κι ένα χρόνο αφού έχω απολυθεί, προσπαθώντας να βοηθήσω τους νέους που παρουσιάζονται. Και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω, όσο έχω χρόνο.
Αυτός που είπε ότι θα σταματήσει να γράφει στο forum ήταν ο ygeionomikarios, ο οποίος όντως αν δεις τις δημοσιεύσεις του, από τότε που απολύθηκε έχει γράψει ελάχιστες φορές, απαντώντας μόνο σε ερωτήσεις ιατρικού περιεχομένου.

Τσιράκι του ygeionomikariou? Αυτό από που το 'βγαλες? Έχω διαφωνήσει πολλές φορές με τον υγειονομικάριο ως προς τον τροπο που μιλούσε πολλές φορές, και του την έχω πει και με προσωπικά μυνήματα, και σε ανοιχτή συζήτηση. Και γενικά διαφωνούσα σε πολλά απ' αυτά που έγραφε. Εκτιμούσα όμως την άποψή του σε ιατρικά θέματα, αφού πολλές φορές ως γιατρός έδινε έγκυρες πληροφορίες σε θέματα ιατρικού περιεχομένου, και γι' αυτό συχνά πυκνά του έλεγα να αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις και να απαντάει σε ιατρικές απορίες.

Όσο για το αν έχω προσωπική ζωή, γκόμενα κλπ δεν εξαρτάται ούτε από το πόσα χρόνια είμαι γραμμένος στο forum θητεία, ούτε από το πόσες δημοσιεύσεις έχω κάνει. Τουλάχιστον εγώ έχω ένα nick, και δεν κρύβω το ποιός είμαι. Έχει τύχει 2-3 φορές παιδιά που υπηρετούν στο υγειονομικό να με ρωτάνε αν είμαι ο george84 απ' το θητεία, και να με ευχαριστούν για τη βοήθεια. Το ότι συμμετείχα σε 2 κατινίστικα topic αντιπαραθέσεων δεν με εξισώνει ούτε με τον ygeinomikario ούτε με σένα. Αλήθεια, για ποιό λόγο γράφεις στο forum? Απ' αυτά που λες φαίνεται ότι σε γεμίζει να ανοίγεις Nicks για να την πεις στον ygeionomikario. Αυτό πιστεύεις ότι δείχνει να έχεις εσύ προσωπική ζωή? Ή ότι έχεις μεγαλύτερο δείκτη ευφυίας? Δεν θα μιλήσω για μένα, αλλά ο υγειονομικάριος για να μπήκε και να βγήκε από την ιατρική δεν νομίζω να έχει IQ 60.

Και κάτι ακόμα. Οι δεινόσαυροι του forum καλό είναι να υπάρχουν, εφόσον αυτοί συμμετέχουν για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Ακόμα και οι μονιμάδες καλό είναι να συμμετέχουν. Το πρόβλημα είναι με τους μονιμάδες-τσιράκια, που συμμετέχουν στο forum με άλλες σκοπιμότητες, καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ. Και το άλλο πρόβλημα είναι με αυτούς που καταστρέφουν όλα τα σοβαρά topic με αντιπαραθέσεις, και αποτρέπουν τους νέους φαντάρους να βρουν τις πληροφορίες που ψάχνουν.

Και για να κλείνουμε εδώ τη συζήτηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε είχα σκοπό να φας ban από τον admin. Και ουδέποτε ήρθαμε εμείς οι δυο σε αντιπαράθεση (αναρωτιέμαι που το φαντάστηκες αυτό).

Φιλικά
George84
(Ένας απολυμένος δεινόσαυρος)
 

ikarus260

Member
Γιώργο, please μην συνεχίσεις την συζήτηση γιατί ο περιπλανώμενος αυτό περιμένει, να του δώσουνε σημασία για να κάνει μπάχαλο το φόρουμ. Δες προηγούμενα ποστ (μπορείς να τα βρεις άνετα) και θα καταλάβεις τι μυαλό κουβαλάει, γι' αυτό μην του δίνεις αιτία για να αρχίσει τα ίδια
 

George84

New member
[quote author="ikarus260"]Γιώργο, please μην συνεχίσεις την συζήτηση γιατί ο περιπλανώμενος αυτό περιμένει, να του δώσουνε σημασία για να κάνει μπάχαλο το φόρουμ. Δες προηγούμενα ποστ (μπορείς να τα βρεις άνετα) και θα καταλάβεις τι μυαλό κουβαλάει, γι' αυτό μην του δίνεις αιτία για να αρχίσει τα ίδια[/quote]
Απλά ήθελα να πω κάποια πράγματα γιατί αναφέρθηκε σε μένα. Δεν συνεχίζω, πραγματικά. Άλλωστε, αυτοί που έχουν δει τα post μου ξέρουν πολύ καλά ποιός είμαι.
Topic closed for me.
<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top