• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΡΟΔΟΣ 95 ΤΥΕΘ

litmus

New member
Απ´τις καλύτερες μεταθέσεις στο υγειονομικό. Μόνο πύλη και περιπολο υπηρεσίες και το τυεθ έχει πάντα κόσμο οπότε σε πηγαίνει καλά. Η εμπλοκη είναι 2-1! Μεγάλες άδειες και
χύμα ατμόσφαιρα. Σκηνακια μέσα σε παλιό σχολείο! Το πλην είναι οι κακές εγκαταστάσεις αλλά δίνουν διανυκτέρευση σε ολους οπότε νοικιαζεις στην Ρόδο και κοιμασαι σαν ανθρωπος. Το τυεθ είναι 3 χλμ έξω απ´την Ρόδο.
 

dbr

New member
file eisai poly "tyxeros".. pou sou irthe tetoia metathesi.
Den mporeis na fantasteis poso kala einai ekei..
 

Yavin

New member
Βασικά δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα παρουσιάζεται, έχει εμπλοκή πλέων και δεν υπάρχουν έξοδοι, επειδή είναι κάτι παιδιά σειρά μου εκεί, εγώ είμαι στο ΤΥΠΕΘ της ρόδου, καλά εδώ δεν υπάρχουν καν έξοδοι αλλά είναι πολύ καλό στρατόπεδο, απλά είναι το θέμα η εμπλοκή που υπάρχει που δεν είναι μόνο εδώ αλλά σε όλη την ελλάδα, πάντως μην περιμένεις παρά πολλά στο τυε8 μια μέρα που πήγα με κίνηση και ρώτησα έναν φαντάρο εκεί μου λέει ότι έχει να δει το σπίτι του γύρο στις 20 μέρες. ροδίτης htan
 

Panos322

New member
Καμερα παιδια η κατασταση στο τυεθ ειναι πολυ καλη υπηρεσιες χαλαρες πολλες εξοδοι διπλα στη θαλασσα,καθε μερα υπηρεσιακο κ γενικα η εμπλοκη που υπηρξε προσφατα τελειωσε,απο τις καλυτερες μεταθεσεις στο υγειονομοκο το συνιστω ανεπιφυλακτα ΖΩΑΡΑ!!
 
Μπαινω την δευτερα το προτεινεις για μεταθεση;;ειναι τοσο καλα οπως παλια δλδ;;;ερχομαι τρεχοντας!!
 
D

dls1989

Guest
στην καταταξης δηλωνεις φρουρες προτιμησης πχ Ροδο κτλ αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε στειλουν
 
Top