• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Σχετικά με την ακτινογραφία θώρακα (κατάταξης)

kounavi

New member
Ρε παιδιά σήμερα πήγα στο 401 και το μόνο που έκαναν είναι να μου βάλουν μια σφραγίδα στο χαρτί κατάταξης και την ένδειξη ''αρνητικό''.
Τους ρώτησα αν θα πάρω στα χέρια μου την ακτινογραφία για να την παραδώσω όταν πάω και μου απάντησαν πως δε χρειάζεται πλέον μιας και γίνεται ηλεκτρονικά και κρατάνε αυτοί το ιστορικό...
Τι πράγματα είναι αυτά δεν ξέρω,να φάω πάντως ακτινοβολία για δεύτερη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Αν ξέρει κάτι κάποιος ας μου το πει,ευχαριστώ.
 
T

thebest20

Guest
Να ρωτήσω!Με την ακτινογραφία θώρακα γίνεται να βρεθεί η σκλήρυνση κατά πλάκας.Στο 401 αν δεν έχεις ασφάλεια (πχ αν σε κάποιον έχει λήξει η ασφάλεια + δεν έχει στρατιωτική ασφάλεια),μπορείς να κάνεις εξετάσεις με χαμηλό κόστος ή δωρεάν!
 

kd305

New member
δεν γνωρίζω για το πρώτο που ρωτάς

για το δεύτερο όχι δεν γίνεται
 

anakinskywalker

New member
Μια μικρή παρατήρηση. Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι χρόνιο νόσημα του κεντρικού νευρικού συστήματος που χαρακτηρίζεται από απομυελίνωση των νευρικών κυττάρων και ΔΕΝ γίνεται να βρεθεί με ακτινογραφία θώρακος.
 

George84

New member
[quote author="thebest20"]Να ρωτήσω!Με την ακτινογραφία θώρακα γίνεται να βρεθεί η σκλήρυνση κατά πλάκας.Στο 401 αν δεν έχεις ασφάλεια (πχ αν σε κάποιον έχει λήξει η ασφάλεια + δεν έχει στρατιωτική ασφάλεια),μπορείς να κάνεις εξετάσεις με χαμηλό κόστος ή δωρεάν![/quote]
Ωχ παναγία μου ....
Τι θα κάνω με σένα δεν ξέρω. Να υποθέσω έχεις ρωτήσει και οδοντίατρο αν μπορεί να σου βρει τη σκλήρυνση κατά πλάκας και να την αφαιρέσει. Πάτα βρε πουλάκι μου το link, εδώ, από κάτω, αυτό το μπλε που αν βάλεις το ποντίκι πάνω σου βγάζει και γραμμή. Και κάτσε διάβασέ το!
<!-- l -->viewtopic.php?f=8&t=8122&p=81698#p81698<!-- l -->
 
Top