• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

σχετικα με ανναρωτικες αδειες?

panito

New member
ο γιατρος μπορει να γραψει αναρρωτικες σε φανταρο,απο μονος του ή θελει και εντολη λοχαγού?οπως αναφερθηκε σε ενα παιδι απ τη διμοιρια μου που ειχε απολυτη αναγκη καποια αδεια?
[και το παιδι δεν ειπε ψεμματα ειπε σας παρακαλω γραψτε μου την επειδη μου συμβαινει αυτο κ αυτο]
 

Slackware

New member
Αναρρωτικη δεν μπορει να σου γραψει ο (οπλιτης) γιατρος της μοναδας απο οσο γνωριζω.
Αν γραφει ανναρωτικη αδεια ΔΕΝ μπορει να την αρνηθει κανεις.
 

panito

New member
βασικα εχουμε 3 γιατρους,ενα ψυχολογο και αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας εχει δυο αστερακια..!
 

ygeionomikarios

New member
Οι αναρρωτικές άδειες όπως σωστά ειπώθηκε ΔΕΝ χορηγούνται από οπλίτες γιατρούς. Ούτε φυσικά οι ψυχολόγοι μπορούν να δώσουν αναρρωτική. Οι αναρρωτικές χορηγούνται από στρατιωτικούς γιατρούς. Η διαδικασία είναι γνωστή. Παίρνεις παραπεμπτικό από το γιατρό της μονάδας ή του κέντρου για στρατιωτικό νοσοκομείο ή ΣΤΕΠ (π.χ. ΤΥΕΘ) κι εκεί αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος μπορούν να σου χορηγήσουν αναρρωτική.

Υ.Γ. Μια διευκρίνιση: Δεν έχετε 3 γιατρούς. Έχετε 2 γιατρούς και έναν ψυχολόγο. Ναι μεν οι ψυχολόγοι φέρουν το ιατρόσημο (όπως και οι κτηνίατροι και οι οδοντίατροι) αλλά δεν είναι γιατροί. Σε καμία περίπτωση δεν το αναφέρω αυτό για να "μειώσω" τη δουλειά τους απλά καλό είναι να είμαστε ακριβείς. Όσο για τον γιατρό με τα 2 αστεράκια, αυτός είναι στρατιωτικός γιατρός και λέγεται Υπίατρος (υπολοχαγός). Στα περισσότερα κέντρα υπάρχουν υπίατροι οι οποίοι δεν έχουν ακόμα ειδικότητα. Στο ΚΕΝ οι υπίατροι κάνουν κάτι αντίστοιχο με το "αγροτικό" που κάνουμε εμείς οι πολίτες γιατροί. Θεωρητικά ο υπίατρος ως στρατιωτικός γιατρός έχει το δικαίωμα να δώσει αναρρωτική αλλά αυτό δεν συνηθίζεται. Αν έχεις κάτι σοβαρό σε παραπέμπει όπως προείπα στο νοσοκομείο και σου δίνουν εκεί την αναρρωτική.
 

panito

New member
μάλιστα σε ευχαριστω πολυ φιλε υγ/ριε,καταλαβα επιτελους τι ειναι ο υπιατρος!θενξ και για ολα τ αλλα <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

maverik

New member
Ξαναποστάρω την ερωτηση μου και εδω.

Ξέρει κανείς τι προβλέπεται σε περίπτωση που πάρει κάποιος αναρρωτική άδεια ενώ είναι εν μέσω κανονικής άδειας; Οι υπόλοιπες μέρες της κανονικής συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά ή όχι? Τις χάνει δλδ ή παρόλο που έχουν γραφεί δεν ισχύουν;
 
Top