• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

σχετικα με το ποτε θα μπω

mikisdoors

New member
οταν εκοψα την αναβολή μου 3/2/09 μου ειπαν οτι θα μπω αυγουστο, υπαρχει περιπτωση να με παρουν νωριτερα,δλδ το μαη?
Ευχαριστω εκ των προτερων...
 

Psminitis

New member
Den yparhei periptosi na mpeis prin ton Augousto ektos an kaneis monos sou aitisi gia epispeusi parousiasis i opoia logika tha ginei dekti. Allios os ton Avgousto koimhsou ysihos!!!
 

toubano19

New member
Γεια σας παιδιά,

έχω αναβολή και θέλω να μπω τον Αυγουστο. Πότε να πάω να την κόψω;

Ευχαριστώ.
 

FFF

New member
[quote author="toubano19"]Γεια σας παιδιά,

έχω αναβολή και θέλω να μπω τον Αυγουστο. Πότε να πάω να την κόψω;

Ευχαριστώ.[/quote]
μεχρι να βγει ο απριλιος πρεπει να πας να την κοψεις. να ξερεις γενικοτερα οτι για να μπεις σε μια εσσο θα πρεπει να κοψεις την αναβολη σου το αργοτερο μεχρι το τελος εκεινου του μηνα που προηγειται του μηνα που μπαινει η προηγουμενη εσσο απο αυτη που θελεις να μπεις. κι το νωριτερο τρεις μηνες πριν απο την παραπανω καταληκτικη ημερομηνια, που στη συγκεκκριμενη περιπτωση ειναι 1 φεβρουαριου, του μηνα δηλαδη που μπαινει η προ-προηγουμενη εσσο απο αυτη που θες εσυ.
ετσι εχουμε:
κοβω την αναβολη: φεβρουαριο, μαρτιο, απριλιο
μπαινω: αυγουστο
κοβω την αναβολη: μαιο, ιουνιο, ιουλιο
μπαινω :νοεμβριο
κοβω την αναβολη: αυγουστο, σεπτεμβριο, οκτωβριο
μπαινω: φεβρουαριο
κοβω την αναβολη: νοεμβριο, δεκεμβριο, ιανουαριο
μπαινω: μαιο.
ελπιζω να βοηθησα.......
 

New

New member
Καλημέρα σε όλους..Σήμερα μου ήρθε το χαρτάκι για ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ.
Ξέρει κανενας να μου πει τι παίζει και αν είναι καλά εκεί;;;
Ευχαριστώ καί καλή θητεία σε όλους μας!!!!!
 

MeReNdAs

New member
Λοιπον παω την προηγουμενη βδομαδα να διακοψω την αναβολη και μου λενε οτι χρειαζεται βεβαιωση απο την σχολη που να δειχνει οτι σπουδαζω(ακομα).
Δε γινεται χωρις βεβαιωση του λεω? Ειναι στη Λαμια η σχολη και δε ξερω ποτε μπορω να την εχω στα χερια μου.
Οχι η απαντηση, χρειαζεται η βεβαιωση(Λογικο, εγω να λουφαρω ηθελα γιατι βαριομουν να ανεβω Λαμια)

Anyway ανεβαινω Λαμια μου παιρνει 2μερες για τη γαμωβεβαιωση, ΣΚ μετα, Δευτερα με παιρνει ο υπνος, Τριτη παω παλι στη στρατολογια.
Ολα ωραια μεχρι που του λεω, "για Αυγουστο λεω ε?".
Οχι, λεει η προθεσμια του Αυγουστου εληξε την προηγουμενη βδομαδα.
Με τα πολλα με εβαλε και εκανα μια αιτηση οπου ελεγα-και καλα- πως δεν θελω να μπω στη Δ'Εσσο αλλα στην Γ', Αυγουστο.
Θα σταλει λεει στο ΓΕΣ και αν εγκριθει θα μπω Αυγουστο, βεβαια εγω θα το μαθω Ιουλιο αυτο <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: -->
Και ερωτω? Τι παιζει με αυτη την αιτηση? Εχω πιθανοτητες να εγκριθει ή @@?


Επισης σε καποια φαση που κοιταζε τα χαρτια μου σιγομιλησε λεγοντας μπλα..μπλα..χαρτια αεροποριας/ναυτικου δεν υπαρχει..μπλα μπλα
Οπα οπα λεω, αεροπορια με ειχαν καλεσει την πρωτη φορα.
Και που ειναι λεει το χαρτι?
Ε καπου εκει του λεω οτι προφανως το πηρε αυτος που μου ειχε υπογραψει τοοοτε παλια στο τεξας τα χαρτια της αναβολης.
Αποκλειεται λεει αλλα να μην ανυσηχω γιατι θα με βρουν στο αρχειο τους και αμα ειμαι αεροπορια θα στειλουν τα χαρτια μου στο ΓΕΑ

Και ξαναρωτω...
Τι διαβολο σημαινει αυτο? Θα επρεπε να εχω εγω το χαρτι, ξερει καποιος? Ισχυουν αυτα που λεει για το ΓΕΣ/ΓΕΑ

Tι μπορω να κανω εγω ωστε να ειμαι σιγουρος(οσο το δυνατον περισσοτερο) ως προς το ποτε μπαινω και που με βαση τα παραπανω?
 

NickOs

New member
[quote author="MeReNdAs"]Επισης σε καποια φαση που κοιταζε τα χαρτια μου σιγομιλησε λεγοντας μπλα..μπλα..χαρτια αεροποριας/ναυτικου δεν υπαρχει..μπλα μπλα
Οπα οπα λεω, αεροπορια με ειχαν καλεσει την πρωτη φορα.
Και που ειναι λεει το χαρτι?
Ε καπου εκει του λεω οτι προφανως το πηρε αυτος που μου ειχε υπογραψει τοοοτε παλια στο τεξας τα χαρτια της αναβολης.
Αποκλειεται λεει αλλα να μην ανυσηχω γιατι θα με βρουν στο αρχειο τους και αμα ειμαι αεροπορια θα στειλουν τα χαρτια μου στο ΓΕΑ

Και ξαναρωτω...
Τι διαβολο σημαινει αυτο? Θα επρεπε να εχω εγω το χαρτι, ξερει καποιος? Ισχυουν αυτα που λεει για το ΓΕΣ/ΓΕΑ

Tι μπορω να κανω εγω ωστε να ειμαι σιγουρος(οσο το δυνατον περισσοτερο) ως προς το ποτε μπαινω και που με βαση τα παραπανω?[/quote]

Λοιπον θα σου πω πως είχε γινει με μενα που ειμαι ΠΝ απο την αρχη.

1. Περασα περιοδευων κανονικα οσο ημουν ακομα στην 3η λυκειου νομιζω, πισω το 2003.
2. Προς το τελος του καλοκαιριου μετα την 3η λυκειου, μου ηρθε ενα μικρο, απλο χαρτι στο σπιτι που ελεγε " Συγχαρητήρια εχετε καταταγει στο Πολεμικο Ναυτικο". Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο, μαζι με καμια διο υπογραφες και σφραγιδες.
3. Τον Σεπτεμβρη-Οκτώβρη μπήκα στη σχολη μου, εβγαλα βεβαιωση σπουδων και πηγα στη στρατολογια, οπου πηρα αναβολη μεχρι το 2012. Προσοχη εδω: Στο χαρτι της αναβολης που το παιρνεις σπιτι σου, πανω δεξια εχει 3 τετραγωνακια, ΣΞ, ΠΑ, ΠΝ. Εμενα εκει, ειχε tick στο κουτακι του Πολεμικου Ναυτικού.
4. Φετος που τελειωσα τη σχολη, πηγα εκοψα την αναβολη, με αυτο το χαρτι, εδειξα και στον στρατολογο το tick στο κουτακι γιατι θα το ξεχνουσε, και σημειωσε στο βιβλιο που εχει εκει πανω τη λεξη ΠΝ..
5. Πριν ενα μηνα μου ηρθε το 'χαρτι' για να καταταγω στο ΠΝ και μπενω σε 2 βδομαδες..

Το χαρτι με τα 'συγχαρητηρια' δε θυμαμαι να το εδειξα καν σε καμια διαδικασια της στρατολογιας.

Απο την παραπανω ιστορια μπορεις να βγαλεις τα συμπερασματα σου για το τι εχει συμβει σε εσενα. Πιστευω πως αν οντως ησουν στην ΠΑ θα το βρουν στα χαρτια τους - απαγορευεται να σου αλλαξουν κλαδο, για να γινει αυτο χρειαζεται μεταταξη και υπογραφη υπουργου, αλλιως ειναι παρανομο και μπορεις να το κανεις θεμα και θα βρεις το δικιο σου.

Επισης ισως μπορεις να βγαλεις πιστοποιητικο τυπου Α πανω στο οποιο αναγραφεται ο κλαδος που εχεις καταταχθει.
 

MeReNdAs

New member
Xμμμ..Αν ειναι ετσι θα σηκωθω να τραβηχτω αυριο παλι στη στρατολογεια, μπας και καταφερω να δω τα χαρτια/δικαιολογητικα που τους εδωσα προχθες. Προφανως πανω στο χαρτι που εδωσα ειναι τα κουτακια και δυστυχως δε του εριξα μια ματια πριν το δωσω..
Ελπιζω να τα βρουν να μου τα δειξουν μπας και γινει τπτ.
 

themisp

New member
Στο δικό μου χαρτί της αναβολής δεν υπήρχαν τα κουτακια πάνω δεξιά.
Απλά μαζί με τη βεβαίωση σπουδών και το χαρτί της αναβολής έδειξα και το άλλο σημείωμα που έλεγε "Συγχαρητήρια έχετε καταταγεί στην αεροπορία". Επιτόπου σημείωσε στα χαρτιά του το ΠΑ και ότι μπαίνω Γ ΕΣΣΟ 2009
 

MeReNdAs

New member
Ωχ..εκει επαιξε στανταρ η μλκι@... <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: -->
Εμενα δε μου ηρθε ποτε τετοιο χαρτι σπιτι..μονο το χαρτι που με καλουσαν <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->
Καταρα, και δε προλαβα και τη στρατολογια σημερα για 7 λεπτα <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

NickOs

New member
Τετοιο χαρτι ερχεται απ' όσο ξέρω σε ολους οσους μπαινουν απο περιοδευον στο ναυτικο ή την αεροπορία. Αν δε σου εχει ερθει τοτε 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν
1. Ή χαθηκε στο ταχυδρομειο
2. Ή εισαι στρατο ξηρας.

Εγραψες παραπανω οτι 'αεροπορια με ειχαν καλεσει την πρωτη φορα'. Τι εννοεις; Σου ειχε ερθει χαρτι να παρουσιαστεις στην αεροπορια στην τριπολη πριν βγαλεις την αναβολη; Αν ναι, τοτε εισαι καλλημενος, θα σε βρουν στα συστηματα τους πιστευω.
 

MeReNdAs

New member
[quote author="NickOs"]
Εγραψες παραπανω οτι 'αεροπορια με ειχαν καλεσει την πρωτη φορα'. Τι εννοεις; Σου ειχε ερθει χαρτι να παρουσιαστεις στην αεροπορια στην τριπολη πριν βγαλεις την αναβολη; Αν ναι, τοτε εισαι καλλημενος, θα σε βρουν στα συστηματα τους πιστευω.[/quote]

Υeap, χαρτι που μου ειχε ερθει ηταν τριπολη αεροπορια πριν παρω αναβολη. Αυτο ελειπε να μην θυμομουν κατι τετοιο. Το θεμα ειναι οτι το χαρτι για τα συγχαρητηρια δεν ηρθε ποτε, ή πηγε σε αλλη διευθυνση..
Αυτο το θα σε βρουν στα συστηματατους με φοβιζει γι αυτο θα παω να βγαλω το πιστοποιητικο τυπου Α μπας και βγαλω καμια ακρη.
Το αλλο ειναι οτι στο δελτιο απογραφης ειχε να επιλεξεις πν,πα,σξ και ενω ειχα σημειωσει πα, ο τυπος το εσβησε αφου δεν ειχα το χαρτι των συγχαρητηριων..Και απο οτι καταλαβα με το στρατο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος..Τα λεμε απο Τριτη που θα ξαναπαω στην στρατολογια.

Τhnx για την απαντηση <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

MeReNdAs

New member
Update

Πηγα σημερα και εβγαλα το πιστοποιητικο τυπου Α'.

Αυτα που αναφερει ειναι oτι κατανεμηθηκα στην Πολεμικη Αεροπορια τον Οκτωβρη του 2001. Οτι πηρα αναβολη λογω σπουδων μεχρι το 2010, οτι διεκοψα την αναβολη, οτι υποχρεουμαι για καταταξη τον Νοεμβριο και οτι υπεβαλα δικαιολογητικα για ενταξη τον Αυγουστο.

Απο οτι μου ειπε και αυτη εκει, το πιο πιθανο ειναι να με καλεσουν τον Αυγουστο.
Το θεμα ειναι σε πιο σωμα..
 

thagkol

New member
Πολεμική Αεροπορία θα σε καλέσουν, εφόσον εκεί έχεις κατανεμηθεί. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό είναι να βάλεις εσύ βύσμα (και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται τώρα πια), ή να έχει καταργηθεί εντελώς η θητεία στην αεροπορία όταν παρουσιαστείς (πράγμα επίσης αδύνατον εφόσον θα μπεις Αύγουστο, θα το είχαν ανακοινώσει μήνες πριν αν ήταν).
 

MeReNdAs

New member
<!-- sPDT_Armataz_01_34 -->PDT_Armataz_01_34<!-- sPDT_Armataz_01_34 --> <!-- sPDT_Armataz_01_12 -->PDT_Armataz_01_12<!-- sPDT_Armataz_01_12 -->
Thnx φιλε!

Μου ειπε να παρω τηλεφωνο τον Ιουνιο μπας και ξερει να μου πει αν μπαινω αυγουστο, αλλα μπας και να παρω καπου αλλου καλυτερα, να μαθω πιο σιγουρα τοτε <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->
 

thagkol

New member
Δε νομίζω να μπορείς να το μάθεις αλλιώς, εκτός αν έχεις κάποιο βύσμα μέσα στο Υπουργείο/Στρατολογία. Διαφορετικά πρέπει πρώτα να περιμένεις να συνεδριάσει η επιτροπή που θα κρίνει το αίτημά σου, και όταν αποφασίσει θα ενημερωθείς.
Προς το παρόν έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας επειδή μπαίνουμε εμείς οι καινούριοι τώρα το Μάιο, οπότε λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπε για Ιούνιο.
 

prince_21

New member
[quote author="MeReNdAs"]PDT_Armataz_01_34 <!-- sPDT_Armataz_01_12 -->PDT_Armataz_01_12<!-- sPDT_Armataz_01_12 -->
Thnx φιλε!

Μου ειπε να παρω τηλεφωνο τον Ιουνιο μπας και ξερει να μου πει αν μπαινω αυγουστο, αλλα μπας και να παρω καπου αλλου καλυτερα, να μαθω πιο σιγουρα τοτε <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->[/quote]
Ίδια περίπτωση κ με μένα, πάλι για πολεμική αεροπορία. Άπ ότι έχω καταλάβει όσοι ήξεραν οτι είναι αεροπορία κ ναυτικό τρέχουν να κόψουν αναβολές για να παρουσιαστούν πριν το 2010. Ελπίζω να μπω κ γω αύγουστο..
 
Top