• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Σκοινάκια-Γ ΕΣΣΟ 2009

alexioakim

New member
Τώρα που έγινε 9μηνο εμείς που μπαίνουμε Αύγουστο θα προλάβουμε τα σκοινάκια ή θα τα γλιτώσουμε?
 

gio2211

New member
τα σχοινακια ειναι 2 φορες το χρονο μια οκτωμβριο η νοεμβριο δεν θυμαμαι ακριβως(george help please)τα χειμερινα και μια αρχες μαιου τα θερινα.Πολυ πιθανο ειναι να τα προλαβεις και τα 2 (θα εξαρτιθει μονο απο το χρονο εκπαιδευσεις τις ειδικοτητας που θα παρεις) ολα αυτα που σου λεω ισχυαν με το 12μηνο δεν ξερω αν αλλαξουν κατι λογο 9 μηνου

καλη θυτεια να εχεις φιλε
 

George84

New member
Αν θυμάμαι καλά, τα σχοινάκια ήταν μετά την ταξιαρχική, τέλη Σεπτεμβρίου-Αρχές Οκτωβρίου. Αν γίνουν και φέτος το ίδιο διάστημα, είναι πολύ πιθανό όσοι έχουν εκπαιδεύσιμη ειδικότητα να τα γλιτώσουν. Εννοείται θα γλιτώσετε τα θερινά.
Υπάρχει πάντως περίπτωση να φάτε μεγάλο πακέτο, με το που πάτε στη μονάδα να βγείτε για σκοινάκια.
 

gio2211

New member
[quote author="George84"]Αν θυμάμαι καλά, τα σχοινάκια ήταν μετά την ταξιαρχική, τέλη Σεπτεμβρίου-Αρχές Οκτωβρίου. Αν γίνουν και φέτος το ίδιο διάστημα, είναι πολύ πιθανό όσοι έχουν εκπαιδεύσιμη ειδικότητα να τα γλιτώσουν. Εννοείται θα γλιτώσετε τα θερινά.
Υπάρχει πάντως περίπτωση να φάτε μεγάλο πακέτο, με το που πάτε στη μονάδα να βγείτε για σκοινάκια.[/quote]

george τα θερινα δεν ειναι το μαιο γιατι θυμαμαι οτι ειχαμε σχοινακια στο τυπ λιγο αφοτου πηγα στη μοναδα και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν μαιο ιουνιο-ιουλιο δεν θυμαμαι να ειχαμε τιποτα.τοσο λαθος κανω?
 

Herakles

New member
ρε παιδια για πειτε μας τι παιζει εκει.?

Αλλοι λενε οτι εχει πλακα σαν κατασκηνωση αλλοι λενε οτι ειναι πικρα
 

George84

New member
[quote author="Herakles"]ρε παιδια για πειτε μας τι παιζει εκει.?

Αλλοι λενε οτι εχει πλακα σαν κατασκηνωση αλλοι λενε οτι ειναι πικρα[/quote]
Δίκιο έχουν όλοι. Έχει πλάκα σαν κατασκήνωση, αλλά είναι μεγάλη πίκρα. Αν γουστάρεις τέτοιες φάσεις, θα σ' αρέσει. Προσωπικά δεν έχω περάσει σκοινάκια γιατί έτυχε να με στείλουνε μια βδομάδα σε φυλάκιο, κι επειδή δεν ήθελα να γυρίσω και να φύγω στα καπάκια για 12 μέρες σκοινάκια, πήρα το ΚΨΜ εκεί και έμεινα 1 μήνα στο φυλάκιο. Απ' ότι μου 'χουνε πει, οι συνθήκες είναι άθλιες, μένεις άπλυτος για πολλές μέρες, κοιμάσαι άβολα, όταν κοιμάσαι, γιατί οι περισσότεροι είναι άυπνοι από τις πολλές σκοπιές.

George, δεν ξέρω πότε ήτανε τα θερινά, κάποιος έγραψε εδώ ότι γίνανε Μάιο (εσύ νομίζω <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ). Πραγματικά δε θυμάμαι, αλλά για κάποιο λόγο νομίζω ότι γίνανε τέλη Ιουνίου.
 

konc

Member
Χειμερινά τέλη Γενάρη-Φλεβάρη
Θερινά τέλη Μαίου-Ιούνιο
Ασκήσεις (Για όσους πιάνουν Παρμενίωνες κλπ) 10-20 Σεπτέμβρη

Οι ημ/νίες ΕΚΤΟΣ των ασκήσεων δεν είναι και πολύ standard, εξαρτώνται από τον καιρό οι διαταγές βγαίνουν ανάλογα.

Και γαμώ τις απλυσιές είναι...
 
Top