• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

σκοπια

trelos_naftis

New member
Υπηρετω την μαμα πατριδα στο ΠΝ και θελω να ρωτησω το εξης: Στο ποστο που ειμαι παιζω 10-10 φουλ ενδων και κανω καθε μερα σκοπια. Αυτο το καθημερινο ομως με εχει κουρασει σωματικα με αποτελεσμα να κοιμαμαι λιγο λογω του οτι τα πρωινα ειμαι στην υπηρεσια μου και κανω σκοπια μονο βραδυ. Αυτο το "καθημερινο" ειναι λογικο ή μπορω να κανω κατι προκειμενου ναι μεν να κανω σκοπιες αλλα οχι καθε μερα? Μπορω να το αναφερω καπου?

Καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη.
 

trv

New member
μπορεις ανετα να πεις του οπλονομου σου να παιζεις 20 μεσα 10 οφφ και στις 20 να εισαι μια μεσα μια εξοδου. το ιδιο θα ειναι για αυτον, λογικα δε θα εχει προβλημα. Το θεμα ειναι αν σε συμφαιρει εσενα <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

Κατα τα αλλα, αφου παιζεις 10-10 θα επρεπε να εισαι ευχαριστημενος, ειναι παρα πολυ καλες οι αδειες, μιση θητεια κανεις! Μη τα θελουμε ολα δικα μας..

Επισης για να παιζεις ετσι λογικα εισαι σε καποιο νησι, παραμεθωριο. Προφανως για να κανεις ετσι σκοπιες δεν υπαρχει κοσμος στη μοναδα. Αφου δεν υπαρχει κοσμος και εχεις κρατισει το "μισες - μισες" εισαι σε πολυ καλη κατασταση, θα ελεγα τυχερος. Η επομενη σειρα θα ειναι στις μοναδες 1η του Ιουλη περιπου, οποτε ενας μηνας ειναι στην ουσια, ή διαφορετικα δυο 10ημερα μονο για σενα, υπομονη! Μετα οταν ερθει ο νεος κοσμος θα φτιαξετε και εσεις.
 

dionyshs

New member
τρελέ ναύτη καμία γκόμενα να σου φέρνουμε να σου κάνει παρέα στην σκοπιά ? μην είστε αχάριστοι μερικοι ρε..το 10-10 είναι μαγικό..εγώ έκανα 67 μέρες να πάρω άδεια..
 

trelos_naftis

New member
[quote author="dionyshs"]τρελέ ναύτη καμία γκόμενα να σου φέρνουμε να σου κάνει παρέα στην σκοπιά ? μην είστε αχάριστοι μερικοι ρε..το 10-10 είναι μαγικό..εγώ έκανα 67 μέρες να πάρω άδεια..[/quote]

Δεν ειμαι αχαριστος. Απλα μια ερωτηση εκανα.
 

Broyer

New member
Μπορει το 10-10 να σου φαινεται μαγικο φιλε πεζικαριε, αλλα οταν κανεις καθημερινα πανω απο 8με10 ωρες σκοπιας μονος σου τοτε ο οργανισμος φτανει στα ορια του...
Μπορει στο ναυτικο να παιζουμε καλυτερα απο εξοδους, αλλα δυστυχως η ελλειψη κοσμου εχει φερει ορισμενες μοναδες να ξεζουμιζουν τους ναυτες τους, σε αντιθεση με το πεζικο που κανουν 3-5 ωρες σκοπιας και αυτες παρεα με καποιον αλλον!
 

trv

New member
ειπαμε, στο ναυτικο μπορει (για μικρο διαστημα - 1 μηνα πχ) να χρειαστει να σκιστεις, με 8 ωρες σκοπια, ΑΛΛΑ τις μισες μερες εισαι εξω.
Ειναι στο χερι σου να κανονισεις με το οπλονομειο σου να κανεις πιο λιγες ωρες σκοπια, να εχεις περισσοτερες εξοδους και να εχεις ομως λιγοτερες μερες αδεια.

Οτι προτιμαει ο καθενας.. εγω παντως προτιμω το πρωτο, περασα και απο αυτα και τα γνωριζω. Δεν αξιζει η γρινια για μισο μηνα μεχρι να ερθουν οι νεοι..
 
Top