• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Sleeping bag!!

THEO

New member
Μια και τα εχω προσφατα θα απαντησω εγω....
1. Με το κρυο δεν θα εχετε κανενα προβλημα στους θαλαμους αφου πλεον εχουν αναψει τα καλοριφερ.
2. Οι κουβερτες ειναι πενταβρωμικες και θα σας πιασει φαγουρα.. κ που τις πλενουν τις πετανε σε μια βρωμοαποθηκη μετα..
3. Παρτε οπωσδηποτε μια ασπρη μαξιλαροθηκη. Θα βαλετε στο μαξιλαρι αυτη που θα σας δωσουν και απο πανω τη δικια σας.... ειναι επισης πενταβρωμικες. Χωστε τη μεσα στις σωβρακοφανελες..
3. Παρτε δυο σεντονακια.. δεν πιανουν χωρο και μπορειτε να τα χωσετε μεσα σε καμια μπλουζα... Αν και τα σεντονια ειναι υποφερτα.. οι μαξιλαροθηκες ειναι χαλια..
Ο διοικητης ειναι πολυ χειροτερος απ΄τον προηγουμενο. Κολλημενος ...
 

alexadros

New member
[quote author="drivinsouth"]δε νομιζω οτι η χοντρη μαλλινη κουβερτα πλενεται...[/quote] Δεν είναι χοντρή και πλένεται όχι, με τον ίδιο τρόπο που πλένονται τα άλλα κλινοσκεπάσματα. .Το σίγουρο είναι ότι όλα τα κλινοσκεπάσματα πλένονται . Φυλάσσονται στις διαχειρίσεις και όχι πεταμένες σε βρωμοαποθηκη.
 

digibill

New member
Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς το τι παίζει στα επισκεπτήρια, υπάρχει περίπτωση να μου φέρουν οι δικοί μου sleeping bag και όταν εγώ το πάω στην διμοιρία μου κάποιος να μου το κατασχέσει? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Τι πρέπει να κάνω για να περάσω ότι μου φέρουν?
 

drivinsouth

New member
[quote author="alexadros"][quote author="drivinsouth"]δε νομιζω οτι η χοντρη μαλλινη κουβερτα πλενεται...[/quote] Δεν είναι χοντρή και πλένεται όχι, με τον ίδιο τρόπο που πλένονται τα άλλα κλινοσκεπάσματα. .Το σίγουρο είναι ότι όλα τα κλινοσκεπάσματα πλένονται . Φυλάσσονται στις διαχειρίσεις και όχι πεταμένες σε βρωμοαποθηκη.[/quote]

Φιλε μου εννοουσα χοντρη για να μην μπερδευτουμε με την μπλε πικε που δινουν.τα σεντονια ειναι καθαρα οι κουβερτες ομως εχουν πολυ σκονη απανω...
 

assistant

New member
[quote author="digibill"]Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς το τι παίζει στα επισκεπτήρια, υπάρχει περίπτωση να μου φέρουν οι δικοί μου sleeping bag και όταν εγώ το πάω στην διμοιρία μου κάποιος να μου το κατασχέσει? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Τι πρέπει να κάνω για να περάσω ότι μου φέρουν?[/quote]Θυμάμαι ότι μετά το επισκεπτήριο ρωτούσαν αν υπάρχουν φαγητά, για να μην υπάρχουν προβλήματα με έντομα και ποντίκια. Ξέρουν ότι όλοι φέρνουν πράγματα μέσα μετά.
Απλά αν σου φέρουν sleeping bag, θα το χεις πάντα στο σάκο σου και θα το βγάζεις πριν κοιμηθείς και θα το μαζεύεις άμεσα το πρωί.
 

thomas-salonika

New member
telika ti na kanoume?? na paroume sleeping bag?? emena mou fenete aparetito.. <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> episis mporw na parw mazi mou sentoni me lastixo gt na to strwnw ka8e prwi mou akougete polu paketo <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> (k an parw se ti diastaseis??) p.s. auto to site pragmatika einai eksairetika xrhsimo.. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

assistant

New member
Αν θες, πάρε ένα φθηνό, σε μπλε χρώμα με €10, βάλε το κάπου καλά στο σάκο, και από κει και πέρα ό,τι γίνει.
Γενικώς αν μπεις με πολύ κόσμο ταυτόχρονα, ο έλεγχος των πραγμάτων λόγω πίεσης χρόνου θα είναι μικρότερος από ότι αν μπεις κάποια στιγμή που δεν έχει.
Πχ μην πας πολύ νωρίς το πρωί.
 
Top