• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

sos-poia ta top nhsia gia parame8orio????

proistamenos

New member
Όπως άφησα να εννοηθεί παραπάνω, προς το παρών το 15-15 δεν είναι εφαρμόσιμο.Πλησιάζει πολύ, αλλά δεν είναι. Σϊγουρα κυμαίνεται γύρω στο 10-10...
Πιστεύω με την νέα σειρά που βγαίνει, να στρώσουν τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές εκτός από το μέσα-έξω για να πούμε ότι κάποιος περνάει καλά. Ή έστω οι γονείς και γενικά η οικογένεια του καθενός να είναι σίγουρη ότι το παιδί τους είναι σε καλά χέρια...

Αυτό που μπορώ να σου πώ είναι ότι όντως σε αρκετά παρατηρητήρια και Ναυτικούς σταθμούς είναι καλύτερα από την Αθήνα. Αν είσαι άνθρωπος με σεβασμό πρώτα από όλα στον εαυτό σου, τότε με λίγη τύχη, θα μπορέσεις να διαλέξεις το σωστό μέρος που πρέπει να πας και δεν θα βγεις χαμένος.
 

MK2

New member
[quote author="harrisM15A"]παιδια μηπως ξερουμε ποια νησια ελεγχει ο παληατσος στη ΝΔΑ? Είναι μεσα και η Κρητη?[/quote]
Κυθηρα,Ανδρο,Σκυρο,Ναξο,Σαμοθρακη (?),Λημνο, Μυτιληνη,Χιο, Σαμο, Κω, Ροδο,Λερο,ΝΑΣΚΡΗ.
 

Tasos79

New member
ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΨΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΣΕ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 20-10. ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 1-1..."
 

bzzz

New member
Δηλαδή μας λες ότι για πρώτη μετάθεση να πάρουμε Σαλαμίνα ή Παλάσκα παρά νησί?
 

naytararos

New member
Παίδες , αν δεν ξέρετε μην γραφετε βλακείες. Σε άλλες συζητήσεις έχει γραφτεί και ισχύει το 15μέσα - 15 έξω σε όλα τα νησιά. Ηταν 10 - 10 από τότε που ηρθε ο διοικητης και εδώ και λίγες μέρες είναι 15 - 15.
Μην φοβιζετε τους νέους ψάρακες με τις "προβλέψεις" σας.
 

bzzz

New member
Πες τα ρε nautarare γιατί μας έχουν μπερδέψει πολύ ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα.Εσύ σαν πρώτη μετάθεση τι πιστεύεις οτι είναι καλύτερο από πλευρά off Σαλαμίνα Παλάσκα ή σε νησι και αν σε νησί ποια νησιά παίζουν καλά?
 

proistamenos

New member
[quote author="naytararos"]Παίδες , αν δεν ξέρετε μην γραφετε βλακείες. Σε άλλες συζητήσεις έχει γραφτεί και ισχύει το 15μέσα - 15 έξω σε όλα τα νησιά. Ηταν 10 - 10 από τότε που ηρθε ο διοικητης και εδώ και λίγες μέρες είναι 15 - 15.
Μην φοβιζετε τους νέους ψάρακες με τις "προβλέψεις" σας.[/quote]

Δεν ισχύει σε όλα τα νησιά άρα δεν έχει εφαρμοστεί...
Αλλο το τι ισχύει και άλλο το τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να εφαρμοστεί...

Και μια που είμαι πραγματικά προιστάμενος σε Ναυτικό Παρατηρητήριο και συζητάω με αρκετούς συναδέλφους ανα το Αιγαίο, για πες μου ένα νησί στο οποίο έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και ανελλιπώς το 15-15 για το σύνολο του προσωπικού...

Εξαιρούνται φυσικά τα περιβόητα τσατσό-νησα...
 

peiraioths

New member
telika auto 8ema to anoiksame gia na peite eseis oi palioi se mas ta psaria pio nhsi 8ewrite katalilo gia parame8orio.........KAI TELIKA TO 8EMA TO EXETE PAEI ALLOU.......
KSEREI KANEIS NA APANTHSEI TELIKA GIA TA NHSIA.......
RWTAME GIA NA MA8OUME KAI NA MHN PAME SAN TA ARNIA STHN SFAGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

bzzz

New member
Από το ψάξιμου που έχω κάνει ως τώρα στο forum αν κατάλαβα καλά το καλύτερο νησί θεωρείται με διαφορά τα Κύθηρα και ακολουθουν Σκύρος και Άνδρος σωστα?Οι περισσότεροι πιστεύετε θα δηλώσουν νησιά λόγω καλοκαιριου?
 

periplanwmenos

New member
proistamenos
to nick naytararos paizei para polu na einai monimas ki oxi nautis

polu pithano na einai o diaboitos vysmatofagos me allo nick

mi dineis simasia se oti leei. ( kai genika na to prosexete auto to nick)

trust me i know <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->


naytararos, xairetismata sto afentiko sou ton palhatso
( ksereis esu)

p.s.
an exw adiko, gi auto puo lew , tote apla tha ginw rezili ws anaksiopistos

an omws exw dikio, tote tha xw kanei kalo, giati tha xw aposwbhsei tin parapliroforisi twn newn apo enan monima


proswpika makari na exw adiko kai na ginw apla rezili, apo to na eksapatithei kapios neos.

i istoria tha deiksei

ki an kapios thelei ti gnwmi mou.. ta kalutera nhsia einai andros
kuthira

kuthira epeidi, exei aerodromio kai einai prosbasimo, kai exei akomi kala off
kai andros epeidi exei kalo dioikiti kai anthrwpous kai einai 2 wres apo tin rafina

bebaia den einai opws palia, oi xruses epoxes... alla apo alla nhsia einai safws kalutera
 

ilidan

New member
Re min akoute kanena ola sxetika einai sto strato ego salamina eimai kai exo barethei to pera dothe dld kalitera mesa kai meta off na xemperdeueis!!Aste p salamina i skaramaga tha sas faei i tsimentoupoli kalitera nisi na kanete kai diakopes tora p einai kalokairaki!!Auta apo mena
 

harrisM15A

New member
παιδια για το μονο νησι που εχω ακουσει, ειναι για ανδρο. εχψ γνωστο εκει 08Α που μου λεει οτι ειναι φουλ ενδο κ οταν ειναι στο νησι πηζει ασυστολα. Δεν ειναι οσο καλα περιμενε. Βεβαια το γραφω με επιφυλαξη γιατι ειναι ετσι κ αλλιως καλομαθημενος, οποτε με τον ορο πηξιμο, δεν ξερω τι εννοει ακριβως...
 

thanos84

New member
LOIPON OI NEOI NA KSEROYN OTI EINAI KALYTERA NA PANE SE KAPOIA MONADA POU NA EXEI OFF.KYTHIRA PLEON PAIZEI 15-8(EKTOS KI AN KOLLHSEIS STO OFF KAI MERES APO KANONIKH).TO 15-15 POY LEEI O PALIATSOS EINAI ANALOGWS TI DIOIKHTH EXEIS.MESA STO 15 TO OFF SOU KOLLANE 5 MERES APO THN KANONIKH DHLADH STHN OUSIA EINAI 15-10 GIATI KAPOIA STIGMH OI KANONIKH ADEIA THA TELEIWSEI.AYTA
 

apostolishatz

New member
Να ρωτήσω κάτι γιατί με μπερδέψατε.....Εγώ που θέλω να είμαι εντός Αθήνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η Σαλαμίνα είναι καλή περίπτωση ή όχι?? 1-1 δεν παίζει εκεί στη χειρότερη?(έτσι μου έχουν πει)

Βάλτε ένα χεράκι γιατί μπερδεύτηκα....
 

thanoschr

New member
salamina to xeirotero einai 1-1 alla an thes tin apopsi mou einai skotoma,einai poli bareto pes sto bisma sou na se steilei sta pat etsi legonte kai anikoun stin basi ipobrixion,einai poli kali ipiresia stin salamina kai den einai poli gnosti.karabaki einai kai kaneis monos sou bardia opote osoi perissoteroi eiste toso to kalitero.
 

georgnik

New member
Καλησπέρα από το κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκας. Παίδες θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρει κανείς τι παίζει με Σαμοθράκη: θεωρείται παραμεθόριος; ανήκει στην ΝΔΑ; πως παίζει με τις εξόδους; είμαι από θεσσαλονίκη και θα με ενδιέφεραι άμεσα! Σας ευχαριστώ
 

nik82

New member
Σαμοθράκη ανήκει στη ΝΔΑ και τώρα όλα τα νησιά στο Αιγαίο παίζουν 15-15.15 μέρες μέσα-15 μέρες σπίτι σου.
 

break

New member
Η ράδιο αρβύλα πάει σύννεφο βλέπω. Ο Παληάτσος δεν έχει δείξει διάθεση να χαλάσει τις άδειες των ναυτών. Από την αρχή που ήρθε το έκανε 10-10 και τώρα 15-15. Δεν έχω ακούσει κανέναν να παίρνει άδεια χειρότερη από αυτήν τους τελευταίους δύο μήνες, δηλαδή χειρότερη από όσες μέσα τόσες έξω.
Αυτά περί 20-10 είναι ανυπόστατα, αν και κάπως έτσι έπαιζε στο νησί που υπηρετώ στην εποχή προ Παληάτσου, δηλ. μέχρι το Φλεβάρη. Αλλού έπαιζε 5-10. Απλώς τώρα φροντίζει με αποσπάσεις να υπάρχει ισοκατανομή των ναυτών στις υπηρεσίες του Αιγαίου και έτσι μπορεί και βγαίνει το 15-15 παντού.
Εξάλλου τα νησιά είναι μακριά από τον Παληάτσο. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τυπικά όσο στη ΝΔΑ, όπου βρίσκεται ο ίδιος. Οι μόνες περιπτώσεις να σε αγγίξει είναι να έρθει για επιθεώρηση, οπότε θα πρέπει προηγουμένως να γυαλίσεις όλη τη μονάδα, ή να στείλει καμιά εφοδία το βράδυ και εσύ να είσαι απών από τη μονάδα σου.
 
Top