• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στρατόπεδα πυροβολικού

Hun822

New member
Βρίσκομαι σε μια απο τις πιο μάχιμες μονάδες πυροβολικού με εξαιρετικά κουραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης,ασκησεων,συντήρησης πυροβόλων δυο φορες την εβδομαδα,υπηρεσίες όλες τρίωρες με εκτακτα μέτρα σε αργίες που κρατανε για μερες,προβλεπε,αγγαρειες της πλακας ακομα και σε μερα που το προγραμμα αναφερεται ξεκαθαρα σε ελευθερο χρονο οπως το απογευμα Σαββατου και ολα τα παρεπομενα σε αρκετα εντονο βαθμο.
Γενικα το κλιμα ειναι κακο.Το στρατόπεδο παλιότερα είχε απασχολήσει τις τοπικές εφημερίδες για την κατασταση που επικρατούσε σε αυτο.Απο τοτε δεν αλλαξαν και πολλα.
Σε καποιο καιρο θα φυγω απο εκει και θα ηθελα να μαθω αν γνωρίζει κάποιος για μονάδες πυροβολικού είτε στην Αττική είτε πιο μακριά που να θεωρούνται καλές η να μην εχουν τα παραπανω στοιχεια τοσο εντονα.
 

leo

New member
Για πες μας ποιο είναι αυτό να ξέρουμε, να σκάσουν μύτη και μερικά κανάλια απ'έξω να γουστάρουμε <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top