• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στρατολογικά

Γεια σε όλους σας,
Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ ,πρόσφατο του υπ.Βενιζέλου, που να αναφέρεται στους κατόχους διδακτορικού διπλώματος και στις μεταθέσεις? Γιατί μου είπαν ότι όσοι έχουν διδακτορικό δίπλωμα ίσως μπορούν να επιλέξουν τη μονάδα που θα μετατεθούν..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

panos_tg

New member
Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιά μονάδα θα υπηρετήσει. Ή του δημοτικού είσαι ή του διδακτορικού είναι το ίδιο και το αυτό (εκτός βυσμάτων βέβαια). Το μόνο που υπάρχει είναι ότι αν υπάρχει δυνατότητα κατατάσεσαι σε κάποιο σώμα σύμφωνα με τις σπουδές σου αλλά όχι πάντα.
 
Όχι δεν εννούσα να επιλέξεις από πριν, αφού παρουσιαστείς όπου σου έρθει το χαρτί και αφού πάρεις ειδικότητα,τότε άκουσα ότι όσοι έχουν διδακτορικό μπορούν (και καλά) να υπηρετήσουν στον τόπο διαμονής τους..Αλλά δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει υπουργική απόφαση για αυτό το θέμα, ή κάποιο ΦΕΚ, και να δω αν το όλο θέμα είναι ράδιο αρβύλα..

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
 
Top