• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στρατονομια.

zapata

New member
Παρουσιαζομαι 10/11 Πυροβολικο και σκεφτομαι να παω Στρατολογια.Θελει βυσμα?Πολλα ατομα μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλα αν εξαιρεσεις τους 2 πρωτους μηνες.Αξιζει?Ποια τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα στη Στρατολογια σε σχεση με το Πυροβολικο?
 

ygeionomikarios

New member
Ρε zapata στρατονομία θες να πας ή στρατολογία;....Τα έχεις λίγο χαμένα μου φαίνεται ε;
 

midas2403

New member
Θα περάσεις καλά στη Στρατονομία μόνο οι 2 μήνες στο ΚΕΣΝ είναι λίγο ζόρικοι. Στο λέω από προσωπική εμπειρία.

Στρατονομία:

1)Ύψος: 1.80 και πάνω.

2)Πολύ καλή όραση (μηδενική μυωπία - Θα είσαι και Οδηγός Περιπολικού)

3) Παντού υπάρχει Στρατονομία. Συν το ότι θα περάσεις ΛΥΒ (Λόχο Υποψηφίων Βαθμοφόρων) για να γίνεις Έφεδρος Δεκανέας.


ΔΝΕΑΣ (ΣΝ) - 2008 Α' ΕΣΣΟ
 

ygeionomikarios

New member
Βασικά zapata αν σου αρέσει η ιδέα να περιφέρεσαι σαν αστυφύλακας γύρω από στρατόπεδα, σταθμούς ΚΤΕΛ, λιμάνια, σταθμούς τρένων κτλ. και να κόβεις κλήσεις σε συναδέλφους σου φαντάρους επειδή δεν γυάλισαν τα άρβυλά τους ή δε φοράνε στολή εξόδου ή επειδή δε σε χαιρέτησαν τότε πήγαινε στρατονομία. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικότητας και ότι δεν πάει ο οποιοσδήποτε σε αυτό το σώμα.
 

zapata

New member
Τιποτα απο τα παραπανω δεν μου αρεσει,απλα φιλοι μου που εχουν παει λενε οτι ειναι πολυ καλα.
 

George84

New member
Γνώρισα πολλούς στρατονόμους. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι την ψωνίζουνε και είναι έτσι. Πολλοί όμως είναι μια χαρά παιδιά. Και δεν πηγαίνουν όλοι για να το παίζουν αστυφύλακες. Έχει μεν μια βαριά εκπαίδευση στην Καρδίτσα, αλλά μετά είσαι κυριλέ, γλιτώνεις πολλές αγγαρείες και ένοπλες υπηρεσίες. Σαν υπηρεσίες κάνεις αξιωματικός πύλης, οδηγός αξιωματικων, συνοδεία στρατιωτικών οχημάτων που μεταφέρουν υλικά ή οπλισμό κλπ. Δεν είναι όλοι οι στρατονόμοι μπάτσοι...
 

Spyros-Kal

New member
Βασικα το πως θα περασεις στη στρατονομια, και γενικα στο στρατο, ειναι θεμα διοικητη. Αν ειναι κ@υλ..μενος τοτε θα τους τρεχει ολους.
Εγω ειμαι πεζικαριος και εχουμε εναν δικα τελειως σαν κι αυτο ---> <!-- sPDT_Armataz_01_07 -->PDT_Armataz_01_07<!-- sPDT_Armataz_01_07 -->
Νομιζει οτι αν μας βαλει 5 σκοπιες παραπανω τη βδομαδα θα ειμαστε "κουρασμενοι" και θα κοιμομαστε ακριβως στο σιωπητίριο <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: -->
 

tsit

New member
[quote author="dionyshs"]καλά και μυωπία να έχεις αν έχεις βυσματάκι θα σε πάρουνε[/quote]

Το ίδιο ισχύει και για το ύψος? π.χ 1.75
 

boysetsfire

New member
Εξαρτάται από το πόσα άτομα θα παρουσιαστέιτε ΚΕΣΝ και περίπου πόσους υπολογίζουν οτι θα ονομαστούν.
πχ Πολλοι παρουσιαζονται -> πολλοι κοβονται. (Σκουλαρια,tattoo,κοντοί κ.ο.κ.)

ΥΓ. δε χρειαζεσαι βυσμα για ΣΝ.Εκτος αν εισαι 1.65 με σκουλαρικι tattoo και μυωπια <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
ΥΓ οσοι βαζουν βυσμα για "ζωαρα" ΣΝ ,ειναι αυτοι που κλαινε συνεχεια τις πρωτες μερες και τους βλεπεισ συνεχεια με ενα κινητο στο χερι σε απομακρα σημεια να μιλάνε ... <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> (lol)
 
Top