• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤΡΑΤΟΣ O θεσμός που παρά την κρίση λειτουργεί!

euanthia

New member
ΣΤΡΑΤΟΣ
O θεσμός που παρά την κρίση λειτουργεί!

Αισθάνομαι την ηθική ανάγκη και υποχρέωση να σας ευχαριστήσω θερμά, ως μητέρα Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία-υποχρέωση προς την πατρίδα.
Διεπίστωσα «Ιδίοις όμμασι» το ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο εσείς , ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα, όποτε και αν χρειαστεί
Η συμβολή της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου είναι αμέριστή, άοκνη και ανιδιοτελής, με υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και μέριμνα για τα όποια προβλήματα των παιδιών μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή προσαρμογή και εκπαίδευση τους. Διαπίστωσα ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε πρόβλημα τους και με την βοήθεια του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα και τα επιλύεται στο μέτρο του δυνατού.
Κατόπιν αυτών είμαι βέβαια ότι ο γιος μου και οι άλλοι στρατευμένοι νέοι εξοπλίζονται με τις γνώσεις και το ψυχικό σθένος για να διανύσουν την θητεία τους και να επανέλθουν ως πολίτες με περισσότερα εφόδια και ικανότητες, για να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, να πορευτούν όρθιοι με υγιείς αρχές.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στα παιδιά μας το Μόνιμο προσωπικό του Κέντρου με αποτέλεσμα την άρση της προκατάληψης, που είχε από τις ανεύθυνες διηγήσεις φίλων του, που τον είχαν, προετοιμάσει αρνητικά απέναντι στη στράτευση και δημιούργησαν άγχος , φόβο αγωνία και στεναχώρια όχι μόνο στον γιο μου αλλά και σε μας.
Μετά τιμής
Παπαδοπούλου Ευανθία, Εκπαιδευτικός
Κάτοικός Ζωγράφου,
μητέρα Νεοσύλλεκτου Στρατιώτη , ΕΣΣΟ 2013 ΣΤ΄.
 

Constantine IC

New member
Αισθάνεσαι τιμή που ο γιος σου θα χάσει κάμποσους μήνες από τη ζωή του για να κάνει αγγαρείες, για να "στρώνει σωστά" κρεβάτια και για να γυαλίζει αρβύλλες; Αυτά τα όνειρα έκανες για τον γιο σου, όταν τον έφερες σε αυτή τη ζωή;

Κάποιοι προσπαθούν να μας τρελάνουν, ειλικρινά...
 

kd305

New member
Χααααχαχχα υπάρχει και για άλλη ΕΣΣΟ <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->




Δασκαλάκης Ιορδάνης, Κάτοικός Ζωγράφου Αθηνών, πατέρας Νεοσύλλεκτου Στρτη ΠΒ, ΕΣΣΟ 2012 ΣΤ΄.

Αισθάνομαι την Ψυχική ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσω, ως πατέρας Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία προς την πατρίδα.

«Ιδίοις όμμασι» διαπίστωσα την αμέριστη φροντίδα και στοργή με την οποία εσείς, ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες υγείας, διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και στοργή, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα, όποτε και αν χρειαστεί.

Η συνδρομή της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου είναι αμέριστή, άοκνη και ανιδιοτελής, με υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και μέριμνας των στρατεύσιμων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή προσαρμογή και εκπαίδευση τους. Διαπίστωσα ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε πρόβλημα των στρατεύσιμων και με την βοήθεια του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα και επιλύεται κάθε πρόβλημα τους.

Κατόπιν αυτών είμαι βέβαιος ότι ο γιος μου και οι άλλοι στρατευμένοι Νέοι εξοπλίζονται Με τις γνώσεις και το ψυχικό σθένος για να διανύσουν την θητεία τους και να επανέλθουν ως πολίτες με περισσότερα εφόδια και ικανότητες, για να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, να πορευτούν όρθιοι με υγιείς αρχές.

18 Νοεμβρίου 2012

Μετά τιμής

Δασκαλάκης Ιορδάνης

Καθηγητής
 

p_h

New member
παιζει να το έγραψε ο ιδιος ο δικας του ΚΕΠΒ <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top