• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Συζητηση για αναβολη/απαλαγη

manolakis

New member
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ.

Ισως μερικα πραγματα που θα πω και ρωτησω εχουν ξαναυπωθει αλλα σας παρακαλω μην με παραπεμψετε σε καποιο αλλο thread .
Περισσότερο ανοίγω αυτό το post για να συζητήσω με καπιους γιατί αυτό έχω ανάγκη.

Λοιπόν στις 19 του μήνα είναι η πρώτη φορά που πρέπει να εμφανιστώ στην τρίπολη ( αθήνα μένω ) και απλά ειλικρινά κοντεύω να πεθάνω από το ανχος . Τσιμπάω τον εαυτό μου, κοιτάω τοίχους και μόνο που το σκεφτωμai τρελενωμαι ! Δεν πιστεύω καθόλου όλη αυτή την ιδεολογία και μόνο που σκεφτωμαι κάποιον να με διατάζει ειλικρινά σκεφτωμαι υπερασχημα πράγματα μέχρι και να κάνω κακό σε ανθρώπους.
δεν ξέρω αν έχω κάποιο ψυχολογικό αλλά πηγενω σε ψυχολόγο μόνο και μόνο για την αναβολή .

Τώρα περισσότερο στην συζήτηση που θέλω να κάνω . Είναι πιθανό να μην μου δώσουν αναβολή από φρουραρχιο? Δεν θέλω με τίποτα να χρειαστεί να πάω εκεί μόνο που το σκεφτωμαι ειλικρινά τρελενωμαι .
Αν με το καλό πάρω αναβολές για διο χρόνια αλλά μετά σε βγάλουν i4 μπορείς να κανείς κάτι άλλο για να γίνεις i5 η είναι η τελευταία απόφαση τους τότε?

Ευχαριστώ όλους εκ το προτέρων ! Ελπίζω να νιώσω λίγο καλύτερα σύντομα γιατί πραγματικά υποφέρω
 

kd305

New member
Τρέλα πουλάς ? φόρουμ είναι,δεν θα γράφουμε τα ίδια πράγματα επειδή εσύ θέλεις ειδική μεταχείριση,ήμαρτον.
 

Viscare

New member
Δεν ξέρω την κατάσταση σου για να σου πω αν θα σου δώσουν αναβολή πάντως ξεχνά το Ι5 εδώ και κάποιους μήνες έχει αυστηροποιηθεί o υγειονομικός κανονισμός ώστε να υπάρχουν περισσότεροι στρατιώτες αν θέλεις να αποφύγεις τον στρατό πάνε στο εξωτερικό η κάνε μια εναλλακτική θητεία.
 

manolakis

New member
Ο ψυχολογος μου μου εχει γραψει χαρτι οτι εχω ιδεοψυχαναγκαστικες τασεις και ανχωδεις διαταραχες! Εχω διαβασει καποια ποστ που με ιδια ασθενεια το ι5 παρθηκε ευκολα και επισης δεν ξερω αν εχουν γινει ποιο δυσκολα. . . σε παρομοιο φορουμ οι περισσοτεροι λενε οτι γινεται ολο και ποιο ευκολο
 

Viscare

New member
Άσε τι γινόταν παλιά στο παρόμοιο forum έχει άσχετους τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα υπάρχει έλλειψη στρατιωτών ψάξτο να δεις.
 
D

dls1989

Guest
παντως μην πανικοβαλλεσαι δες το και αλλιως οτι δεν εισαι μονιμος εκει
 

Viscare

New member
Για να ξέρεις στο λέω μονό που το σκέφτεται λέει τρελαίνεται μακάρι να περνούσε γρήγορα για όλους o στρατός.
 
D

dls1989

Guest
[quote author="Viscare"]Για να ξέρεις στο λέω μονό που το σκέφτεται λέει τρελαίνεται μακάρι να περνούσε γρήγορα για όλους o στρατός.[/quote]

με αυτη την ψυχολογια για τον στρατο φυσικο να τα βρισκει μαυρα απο την αλλη στην δουλεια του δεν θα δεχεται εντολες?
 

Viscare

New member
Εμένα ρωτάς σε αυτόν πέστα μπορεί να ανοίξει δικιά του επιχείρηση.
 
Top