• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΘΑΥΝ ΘΑΝ

naftaras

New member
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1) ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑΥΝ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ"?? ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΕΣ??

2) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 5-5 3-3 ΚΛΠ??

3) ΑΠΟ ΑΓΚΑΡΙΕΣ-ΥΠΙΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???

4) ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΕΚΕΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ??? ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΣ??

5) ΞΙΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΛΠ????

ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ας ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
 
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝ.ΕΓΩ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ.ΠΟΛΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΦΙΛΕ..!!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Α/ΓΕΝ Υ/ΓΕΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΝΕ κλπ!!!!!

ΤΟ ΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ!!!!

ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ,ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΜΠΛΕΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ!!!!
 

xut

New member
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΣΚΑ. ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΣΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΑΝ ΕΣΕΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΛΟΙΠΟΝ Η Ν.Β.Ν.Ε. ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ Γ.Ε. ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ 5-5 ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ 3-4 ΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΕΣ. ΛΑΤΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΔΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ SELF SERVICE ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΙΣ 10-11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 3.30 ΜΕ 6. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝ. Η Γ.Ε. ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ ΒΑΨΗΜΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ Κ.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!! ΚΟΜΠΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ 3-4 ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Α.Φ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΥΤΕ ΓΥΑΛΙΣΜΑ. ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ Γ.Ε. 12 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. ΕΧΕΙ 2 ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ. ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΛΑΣΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
 

gatoulis

New member
ta idia skata einai kai sto thayn alla me poly roufiania.
mia skopia exei ekei kai tin kanei i ge kai anaveis to fanari mono.an pas thayn pigaine kalytera g.e
komples kanoun opote tous kapnisi.alla kanoun.kai oxi polla polla mazi tous..
 

ΓΙΩΤΑΣ

New member
Φίλε, δε γνωρίζω πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σου 'ρθει απόσπαση για ένα από τα δύο αλλά μπορώ εύκολα να σου πω τι συμβαίνει στο ΘΑΥΝ. Το λοιπόν, κάνε ότι μπορείς να την σκαπουλάρεις. Αν πας με απόσπαση παίζει να ξεχαστείς απ' τον ...μεγάλο up there. Κάτι παλικάρια που είναι εκεί με μετάθεση βέβαια τα έχουν δει όλα και έχουν αρχίσει και το χάνουν απ' ότι λένε. Ο καθένας λέει τις δικές του ιστορίες αλλά κρίνοντας από την παρούσα κατάσταση τα πράγματα είναι ελεϊνά.

Οι σκοπιές δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο οι αγγαρείες χωρίς λόγο και χωρίς τελειωμό. Απλά εκεί δεν κάθεσαι γιατί το μεγάλο αφεντικό (υποδιοικητής καθώς διοικητής ουσιαστικά δεν υπάρχει)έχει μάτια και στον κώλο και αυτά δεν είναι απαραίτητα και δικά του. Πρωινή κλήση ψιλοπροβλεπέ αναφορικά με ξύρισμα, κούρεμα και φόρμα αγγαρείας στις 07,30 νταν. Μετά ακολουθεί το πήξιμο με δουλειές που ποικίλουν από δουλειές οικοδομής έως παπαριές του στιλ να μαζέψεις τα κουκουνάρια από το πευκοδάσος (η φήμη πως ζητήθηκε να αδειαστεί η πισίνα με το στόμα δεν έχει επαληθευτεί). Να μη στα πολυλογώ η δουλειά μέχρι να ανοίξει το θέρετρο διαρκεί μέχρι τις 2 με πιθανό ψωλοκοπάνημα αν βρεις καβάτζα να μη φαίνεσαι και αν δεν έχεις κάνει μεγάλη εντύπωση σαν αποσπασμένος.

Όταν ανοίξει το εν' λόγω θέρετρο το μεγάλο αφεντικό θα σε βάλει σε πόστο. Τώρα αυτό μπορεί να είναι η γενική επιστασία που συνεχίζει να κάνει τις προβλεπόμενες και απρόβλεπτες παπαριές που προηγούνται του ανοίγματος ή το μαγειρείο όπου και θα δουλεύεις από τις 10 το πρωί ως 1 ή 2 το επόμενο πρωί με off την επόμενη του βιασμού και εξόδου την επόμενη. Το τελευταίο ισχύει και για τους σερβιτόρους χωρίς περαιτέρω σχόλια. Ακόμα υπάρχει η τεχνική ομάδα που ανάλογα παίζει ή 1-1 ή 1-2 με εξόδους πάντα αλλά έχει λίγο πιο χαλαρή δουλειά με κάποιες βάρδιες βραδυνές. Επίσης, μπορεί να σε βάλει αποθηκάριο τουτέστιν κουβαλητή με 1-2. Τέλος, υπάρχει και το οπλονομίο με λίγα άτομα καλά καβατζωμένα και ύφος χαλίφη σε μαγικό χαλί, αλλά αν έχεις τελειώσει φιλοσοφική με 10ετή προϋπηρεσία φιλόσοφου στο βράχο της Ακρόπολης έχεις πιθανότητες 50-50.

Οι μόνιμοι κατά κύριο λόγο έχουν "πρόβλημα". Αυτό πάρτο όπως θες. Όσο πιο κάτω σε βαθμό τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα. Όλοι θέλουν να την κάνουν από 'κει και αυτό εξηγεί πολλά. Φυσικά υπάρχει και το μεγάλο αφεντικό που δε λογαριάζει κανέναν και πήζει και τους μόνιμους. Ποινολόγια υπάρχουν (και πάλι και για μόνιμους), αλλά με χαμηλή συχνότητα. Γενικά το αφεντικό να το φοβάσαι και να το αποφεύγεις για να μη βρεις μπελά. Να τους προσέχεις όταν έχουν πιει και όταν τρώνε. Μη ζητάς τίποτα πέρα από τις προβλεπόμενες αναφορές και προπάντων μη γελάς. Οποιαδήποτε ευχάριστη δραστηριότητα απαγορεύεται δια ποινολογίου.

Στα θετικά το φθηνό φαγητό κατά την περίοδο λειτουργίας και το ...πράσινο. Στο ΘΑΝ είναι μία από τα ίδια με διαφορετικές βάρδιες και απαραίτητη λίγο μεγαλύτερη προσοχή λόγω βαθμών.
 

jimbaggio

New member
ΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑΥΝ .....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Περυσι αυγουστο εγω ΘΑΥΝ kαι κολλητος ΘΑΥΝ.
Αυτος επηξε εγω περασα μια χαρα. Αυγουστος η καλυτερη εποχη για ΘΑΝ, θυμηθειτε με,.
Ελαχιστες--παντα σε σχεση με τον ιουνιο-- αγγαρειες κα ξεχορταριασμα αφου πλεον το θερετρο ειναι σε φουλ λειτουργια και ολα σχεδον τα εχουν κανει οι προηγουμενοι. Θελει προσοχη βεβαια με τον μαλακα τον ΓΕ και τον υποδικα αλλα νομιζω οτι στο τελος θα εχετε περασει καλα. Μπανακια το μεσημερι στην παραλια, αρκετος χρονος για χαβαλε.Σκοπετα εχει σε 2 φυλακια, αποφυγετε να πατε σε ποστο σε καποιο μαγαζι θα πηξετε αφου θα ειστε ολη την ημερα εκει και θα κανετε συνηθως λαντζα. Καλυτερα σκοπιες. Μεινετε ΓΕ οτι και να σας πουν. Τωρα οσοι πανε απο αθηναικη υπηρεσια που παιζουν 1μεσα 10 εξω εεε, θα ειναι λιγο πακετο. Παιζει 1-1 που δεν το κανει κανενας και 7-7 που ειναι ζορι στην αρχη αλλα μετα συνηθιζεται και μπορειτε να φυγετε ενα 5ημερο μεσα στον αυγουστο για διακοπουλες.
Αυτα απο εναν παλιο.Καλη θητεια
 

gatoulis

New member
i kalyteri periodos gia to thayn einai stis arxes augoustou,pou kleinei to theretro k spaei o kosmos alla k pali tha vroun na sas kanoun komples an sas doun na pernate kala.koinws theloun na min einai kali ypiresia.o ypodikas einai poly m...as kai exei tsiraki enan keleusti gia auto prosexete ton.kalos einai o g.e,o gramateas kai o oplonomos.
kala min fantasteite oti to oplonomeio paizei kalytera,,ta idia skata paizei.otan anoiksei to theretro gia ta kala tha einai 1-1 gia olous an den exei atoma.
 

ΓΙΩΤΑΣ

New member
Pragmati o upodikas tou 8aun einai pa**ras alla o twrinos oplonomos den einai entaxei. Kai oti eipw8ike gia tou skulaki tou upodika einai swsto. Genika ta pragmata kai den einai dikaia apo sumperifores kai epi pleon uparxei to koino es8ima oti kapoioi bgazoun L7 stis plates sou.
 

nikolasR200

New member
γνωρίζει κάποιος αν κατά τη διάρκεια της θητείας, ανεξάρτητα σε ποια μονάδα ανήκεις και αν έχεις πάρει μετάθεση, αν υπάρχει κάποιο "πλαφόν" στις αποσπάσεις που μπορεί να πάρει κάποιος? κάποιος που έχει φύγει ήδη μία φορά για απόσπαση είναι πιθανό να ξαναφύγει ή πλέον ο κλήρος πέφτει σε όσους δεν έχουν πάρει ποτέ.?!
 

gatoulis

New member
kai vevaia an den exei atoma i ypiresia h den exeis bysma h an den se goustaroun sto oplonomeio aneta pas 1 kai 2 fores.
 

nikopan

New member
egw eimouna sthn bash n.b.n.e kai uan kai perasa para polu wraia giati eimouna thlefoniko kentro gia 7 mines kai meta bareuhka kai piga gia skopeta egw epeza 3-3 wraia htan
 
Top