• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ..

mismatch

New member
Χρειάζομαι κάποιον να μου στείλει τη νομοθεσία που αφορά τους παντρεμένους, σε όλους τους τομείς (π.χ αδεια-πληρωμή-μεταθέσεις).
Μου παίζουν πολλές πουστιές εδώ που είμαι και θέλω να εξακριβώσω αν έχουν δίκιο ή άδικο.

Το e-mail μου είναι : <!-- e --><a href="mailto:futuresoftwaregr@yahoo.com">futuresoftwaregr@yahoo.com</a><!-- e -->
Όποιος μπορεί ας μου στείλει το νόμο. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το κομμάτι με τις άδειες.

Ευχαριστώ
 

Nexus

New member
[quote author="mismatch"]Χρειάζομαι κάποιον να μου στείλει τη νομοθεσία που αφορά τους παντρεμένους, σε όλους τους τομείς (π.χ αδεια-πληρωμή-μεταθέσεις).
Μου παίζουν πολλές πουστιές εδώ που είμαι και θέλω να εξακριβώσω αν έχουν δίκιο ή άδικο.

Το e-mail μου είναι : <!-- e -->http://www.thiteia.org/downloads1.htm<!-- m -->
 

mismatch

New member
ναι το εχω δει άλλα θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια.

Αυτό είναι το πρόβλημα μου :

Όλα τα ανώτερα στελέχη του στρατοπέδου μου, δεν δέχονται οτι δικαιούμαι 'άδεια' παντρεμένου (νομίζω ισχύει ΠΣΚ για τους παντρεμένους).Αντ' αυτού μου λένε πως πρέπει να είμαι στον τόπο μου για να την πάρω. Αυτή τη στιγμή είμαι στην παραμεθώριο. Επίσης, μου λένε πως ακόμα και κάτι τέτοιο να ισχύει, δεν μπορώ να παίρνω και τις 2 άδειες, δηλαδή και τη συζυγική άλλα και τα ΤΑΠ. Έτσι, έχω μείνει μόνο με τα ΤΑΠ και την κανονική μου. Ο διοικητής μου είχε πει, πως επειδή είμαι απο Αθήνα, αντί να μου δίνει ΠΣΚ θα μου δίνει μια Εβδομάδα το μήνα άδεια, άλλα τώρα πάνε να μου την ακυρώσουν με τη δικαιολογία ότι '΄μπερδέυτηκε' ο διοικητής και οτι έκανε λάθος (οτι δηλ. δεν σκέφτηκε πως δεν δικαιούμαι την άδεια του παντρεμένου).

Υπάρχει κάποιος που μπορεί με σαφήνεια να μου πει, αν σχετίζεται το ΤΑΠ με την άδεια του παντρεμένου, αν δικαιούμαι άδεια παντρεμένου και αν μπορώ να παίρνω και τα 2;

Ευχαριστώ
 

gatoulis

New member
tous exeis paei ta dikaiologitika oti eisai pantremenos??koita sto nautiko emeis eixame enan pantremeno kai irthe xarti apo tin stratologia kai episis eipan oti dikaioutai 5 meres adeia ton mina.ena til stin stratologia kai ksemperdepses.
 
A

admin

Guest
Το ΠΔ είναι σαφές. Δικαιούσαι επιπλέον άδεια επειδή είσαι έγγαμος, ανεξάρτητα από τις λοιπές άδειες. Το στρατολογικό σου γραφείο μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

Επιπλέον μπορείς να εκτυπώσεις και να τους πας τη Γενική Διαταγή που αναφέρεται στις επιπλέον διευκολύνσεις των εγγάμων οπλιτών (και η οποία είναι για κατέβασμα από την αντίστοιχη ενότητα του site) και η οποία έτσι κι αλλιώς κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στο 1ο Γραφείο της μονάδας σου.
 

mismatch

New member
Δυστυχώς αν και κατέβασα τα φύλλα της εφημερίδας της κυβερνήσεως μαζί με το έγγραφο που αφορά τις άδειες γενικά,
Δεν βήκα κάτι που να μπορώ να τους παρουσιάσω. Πουθενά δεν αναφέρεται στις άδειες έγγαμων (χωρίς τέκνο) και για το αν θα πρέπει να χορηγούνται ή ακόμα και άν δικαιούνται μαζί με αυτή και τα ΤΑΠ.

Παρακαλώ πολύ , να μου στείλετε το κείμενο που πιστεύετε οτι θα με βοηθήσει για να μπορέσω να τους το παρουσιάσω.

το mail μου είναι <!-- e --><a href="mailto:Futuresoftwaregr@yahoo.com">Futuresoftwaregr@yahoo.com</a><!-- e -->

Ευχαριστώ και αναμένω..
 
Top