• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Τι παίζει Πολύκαστρο-Κιλκίς

alexioakim

New member
Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει τώρα για ΤΘ στο Πολύκαστρο και αν θεωρείται παραμεθώριος.
 

my_number_one

New member
Το ξέρεις φίλε μου το τραγουδάκι που λέει Μακρυά κι αγαπημένοι ??? Εγώ δεν το ήξερα !!! Και έφαγα 5 μήνες στην 33 ΕΜΑ. Σαν ΤΘ που είσαι στο Πολύκαστρο υπάρχει η 33 ΕΜΑ και η 34 ΕΜΑ. Εγώ βρισκόμουν μέχρι πριν 20 μέρες στην 33 ΕΜΑ. Να φανταστείς η 33 ΕΜΑ είναι βυσματική. Η 34 τους πάει αίμα !!! Όσο για την 33 εδώ και 2 και κάτι μήνες έγινε σαν την 34. Η μόνη πλέον διαφορά είναι οι εγκαταστάσεις. Η 33 ΕΜΑ χτίστηκε το 2005 και σχετικά είναι όλα καινούρια μέσα, ενώ η 34 είναι απο το 1821 !!! Γι αυτό λοιπόν καλέ μου φίλε κανόνισε να μάθεις το τραγουδάκι της Ολυμπίου !!! Μακρυάαααα, μακρυάααα !!!!
 

andy

New member
φιλαρακι εγω ημουν πριν μερικους μηνες στο πολυκαστρο οχι στα τθ αλλα πζ μερικες εκατονταδες μετρα πανω απο την εμα, η ταξιαρχια γενικα ειναι "μαυρη" καλυτερα περασα στον εβρο παρα στο γ#@$ το πολυκαστρο που ηταν 30 λεπτα απο το σπιτι μου
παιζει γενικα πολυ ασκηση (σκηνακια-πλωτα κλπ κλπ)εμπλοκη(αυτο παιζει)και επιθεωρησεις στα καπακια
το καλυτερο που μπορει να σου τυχει εκει ειναι να παρεις αποσπαση(εδεσσα-βεροια) γιατι η συγκεκριμενη ταξιαρχια δινει αρκετες και να γλιτωσεις απο το καταραμενο πολυκαστρο
και οχι δεν θεωρειτε παραμεθωριος αλλα απο οτι ξερω τα τθ του πολυκαστρου στελνουν κατα μεγαλο ποσοστο ξανθη(σε αντιθεση με το πεζικο που σε στελνει καρφι για πινεζα)
 

APOLELE306

New member
ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 33 ΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 34ΕΜΑ.ΥΠΗΡΧΑΝ 4 ΙΛΕΣ,ΜΕ ΠΙΟ ΜΑΧΗΜΗ ΤΗΝ ΙΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ,ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΙΛΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΑΑΑ!!ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...
 

kinky

New member
παιδια ξέρει κανείς τι γίνετε απάνω? θα πάρω μετάθεση για εκεί αρχές μαίου...στο 33 τυπ συγκεκριμένα. κάθε πληροφορία σας θα ήταν σημαντική.ευχαριστώ!!!
 

tsele

New member
Όλες οι μονάδες στο Πολύκαστρο θεωρούνται ζόρικες σε γενικές γραμμές με χειρότερη από όλες την 34 ΕΜΑ.
Τώρα για το 33 τυπ που ρωτάς από ότι θυμάμαι είναι από τις καλύτερες μονάδες εκεί (μιλάμε πάντα αναλογικά με το τι παίζει γενικά στο Πολύκαστρο..)
 

ikarus260

Member
Γενικά κιλκίς παίζει πολύ μαυρίλα. Ακόμα και το ναυτικό που έχει στρατόπεδο εκεί πάνω, έχει συνθήκες στρατού.
 

koulkos

New member
Kαλησπερα σε ολους. Πρωτο μου ποστ στο φορουμ. Αφορμη τα οσα γραφονται για το πολυκαστρο.

Ειμαι εκει ηδη 3 μηνες, στην 33 ΕΜΑ. 309 σειρα και ΑΠΜΑ ειδικοτητα. Εχουμε τακτικο συγκροτημα εκει, δηλαδη συνεργασια μαυρων και πεζικου. Για αυτο το εγχειρημα, ηρθαν παρα πολλα ατομα στο στρατοπεδο.
Οι υπηρεσιες πηγαινουν 1-3, ακομα και 1-4. Πιο συνηθες το 1-3.
Η εμπλοκη το Πασχα ηταν 1-2 και ισως σε καποιους 1-1. Εχει πολυ λαο και λιγες υπηρεσιες.
Με λιγα λογια ζωαρα. 1 σκοπια την εβδομαδα, στην κεντρικη πυλη.
Υπαρχει ιλη, η οποια δεν εχει ενοπλες υπηρεσιες και τους παει 1-3. Σοβαρα, σε λιγες μοναδες κανουν τετοια ζωη.
Γενικα τα πραγματα ειναι χαλαρα, που και που καμια ασκηση με το αρμα, τιποτα το δυσκολο, καθε μερα ορχο, αλλοτε εχει δουλεια, αλλοτε οχι.
Παιζουν π/σ, σ/κ αλλα και πσκ. Οταν δεν εχεις υπηρεσια, παιρνεις αδεια δηλαδη.
Οποιο ερθετε θα περασετε καλα. Ουτε σκοπανθρωποι, ουτε αγγαρειομαχοι. Θα μαθετε το αρμα και πως να το συντηρειτε.
Οπως δλδ πρεπει να ειναι ο στρατος. Καλο φαι, πολυ καλος ο θαλαμος και τα στελεχη. Γενικα, τελεια.
 

kinky

New member
koulkos απο μάγειρες τι γίνετε? πως τους πάει? ερχομαι με μετάθεση την παρασκευή <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> καλώς να με δεχτειτε χεχε <!-- sPDT_Armataz_01_04 -->PDT_Armataz_01_04<!-- sPDT_Armataz_01_04 -->
 

koulkos

New member
kinky, nomizw 1-1 pigainei auti ti stigmi. 2 mageires 309. oi 308 apolyontai k exoun adeia. me sena, 1-2 tha paei logika.
genika pantws einai kala.

kati entelws pliroforiaka, den paizei to psk pou egrapsa se proigouneno post mou. ta ps kai sk kanonika. itan na ginei kai psk alla tipota
 

mohicanakos

New member
Καλησπέρα και από μένα! Από Πολύκαστρο είμαι και ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι χάλια! Στον Έβρο είναι καλύτερα...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν σπούδαζα Ναύπακτο έλεγα σε ένα γνωστό να μείνει μακρυά από το Πολύκαστρο και με κορόιδευε! Μετά από καιρό ήρθε και μου είπε ότι είχα απόλυτο δίκιο!
Τα στρατόπεδα είναι βόρεια του Πολυκάστρου και είναι τεράστειες εκτάσεις! Σαν μέρος είναι ωραίο, ήσυχο.. Έχει να περάσεις άνετα και είναι πολύ κοντά η Θεσσαλονίκη!
Σαν στρατόπεδα είναι μαυρίλα σκέτη...
 

koulkos

New member
καλησπερα. φιλε mohicanakos, το οτι εισαι απο πολυκαστρο δεν λεει κατι. Και εγω απο εκει καταγομαι και εκει υπηρετω.
Εγω μιλαω συγκεκριμενα και με ονοματα. Στην 33 Εμα, τα πραγματα ειναι τελεια. Ο μαγειρας που ηρθε το σαββατο, λογικα θα μας τα πει.
Εχει και αλλες μοναδες στο ιδιο στρατοπεδο. Αλλα πανω απο 2-1 δεν μου εχει αναφερθει.
Το στρατοπεδο ειναι πολυ μεγαλο. Παρ ολα αυτα, δεν υπαρχει περιπολο που να καλυπτει ολο το στρατοπεδο. Οποτε δεν τιθεται θεμα μεγαλης αποστασης.
Ρωτα καποιον που παει απο Αυλωνα στο Πολυκαστρο. Απο περιπολο β/νοτιο, σε περιπολο ορχων.
Αυλωνα, απο την 3η επιλαρχια, καναμε 25 λεπτα να κατεβουμε στην πυλη. Εδω κανουμε 5 λεπτα με τα ποδια.
Ασε. Ασυγκριτα τα πραγματα. Που τα βλεπετε μαυρα τα στρατοπεδα, απορω. Τετοια λεμε και μας διαβαζουν παιδια που θελουν να ερθουν και αγχωνονται.
 

mohicanakos

New member
Καλησπερα ξανα απο εμενα... Koulkos ειχα φιλους εδω και τωρα υπηρετω και εγω εδω και ειναι μαυριλα για ολους τουσ λογους που αναφερθηκαν παραπανω! Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει κοσμο πολυ...
Μαυριλα μπορει να ειναι και λογω αγγαρειων και ασκησεων και ολα! Τωρα εξαρταται πως το βλεπεις....
 
Top