• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Το χαρτί??

intruder

New member
Γεια σ όλους. Λοιπόν είμαι 18 χρονών και ενώ έχω περάσει σε σχολή σκέφτομαι να φύγω πρώτα στρατό για να τελειώνω. Πήρα αναβολή τον μάρτιο για να τελειώσω το σχολείο και παράλληλα έκανα και την επιλογή η οποία ήταν στρατός ξηράς πεζικό. Αυτό π θέλω να ρωτήσω είναι θα μου έρθει χαρτί για τον αύγουστο ή επειδή πήρα αναβολή τον μάρτιο θα φύγω πιο μετα?? Επίσης θέλω να πάω ΕΔ μπορώ να αλλάξω την επιλογή μου??
 

Kouneloz

New member
Κοιτα λογικα αν ητανε να μπεις Αυγουστο ..θα επρεπε να σου εχει ερθει το χαρτι εδω και 1-2 βδομαδες οπως σε ολους μας.Βεβαια δεν χανεις τιποτα να παρεις τηλεφωνο στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου να μαθεις αν για καποιον λογο το εχουνε ακομα αυτοι.Οσο για τις Ειδικες Δυναμεις που λες δεν χρειαζεται απαραιτητα να παρουσιαστεις σε καποιο Κεντρο Εκπαιδευσης Ειδικων Δυναμεων..μπορεις να δηλωσεις την προτιμηση σου απο οπου κι αν παρουσιαστεις.Θα περασεις καποιες αθλητικες δοκιμασιες(αστειες) και θα σε παρουνε.
 

intruder

New member
Ωραία θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα δω. Αν δεν έχει έρθει τι κάνω?? Μπορώ ακόμα να μην πάρω αναβολή??? Διάβασα κάπου πως δηλώνεις ΕΔ αλλά αυτοί διαλέγουν το σώμα που θα σε στείλουν(ΛΟΚ κτλπ) ισχύει κάτι τέτοιο??
 

XRISTOS_LAMIA

New member
nai esy dilwneis ed. twra aytoi thase valoun ekei p nomizoun oti tous kaneis....kai an den tous kaneis etoimasou gia peziko <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->)) kala kauragia !!!! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

intruder

New member
Εντάξει δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα υγείας και έχω καλή φυσική κατάσταση (τρέχω 3χλμ χαλαρά) οπότε δεν νομίζω να μην με πάρουν αλλά θα δείξει. Τώρα σχετικά με το χαρτί να δω τι θα κάνω. Μπορώ να πάω και εθελοντής έτσι??
 

PETER80

New member
Απ’ οτι καταλαβα γράφεις ¨πήρα αναβολή.....‘ δεν γράφεις πουθενα αν την έκοψες την αναβολή. Αν δεν την έκοψες δεν πρόκειτε να σου έρθει χαρτί. Αν την έκοψες μέχρι τις 30 Απριλίου φεύγεις Αύγουστο, απο τις 1/5 - 31/7 φεύγεις Νοέμβριο, απο 1/8-31/10 φεύγεις Φεβρουάριο απο 1/11 - 31/1 φεύγεις Μάϊο.
 
Top