• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Top 10 επιλογες για στρατο ξηρας

boysetsfire

New member
εξαρταται και απο την μονάδα που θα πας.
Σε άλλες μονάδες θα είσαι παρέα με τους στρατιώτεςς σε άλλες δε έχουν και πολλά πάρε δώσε.
Εχει να κάνει και με τον διοικητη της μονάδος.

ΥΓ όταν τρως 5Φ γιατί δε χαιρέτησες τεντα τον αξιωματικό ,είχες κινητο στην τσεπη της 8αρας,πατησες καταλάθος το άρβυλο και εισαι ελαφρώς αγυάλιστος κ.ο.κ. θα αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι τον ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΤΑΛΟ που βγάζει μάτι.
Α και αν πεις δε με νοιαζει (και γιατι να σε νοιαζει εξαλλου) πάντα υπάρχει ο στρατοκ***ς που θα σου κανει παρατηρηση επειδη δεν εγραψες/τεντωσες τον Στρ που περασε παρταλος διπλα σου και τον αγνοησες.

Οτι γουσταρεις κάνεις.Υπαρχουν + και - <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

MoGaN

New member
Το θεμα ειναι να πας 9 μηνες εκει, αφου σε υποχρεωνουν λες και δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κάνεις, να κοιταξεις να περασεις καλα.
Προτινουμε την στρατονομια γιατι υποτθιεται πως ισως και να περνας καλα, αλλα αν ειναι να θεωρησε ο χαφιες των ανωτερων και ολοι οι αλλοι φανταροι να σε βλεπουν με μισο μάτι δε λεει..

Υποτιθεται οτι στα στροτο παιζουν και φιλιες που κρατανε για χρόνια (τουλαχιστον καποτε που ηταν 18μηνες + ), αν ειναι λοιπον, τα μονο ατομο που θα ξερεις να ειναι οι 5-10 αλλοι στρατονομοι και ολοι οι αλλοι φανταροι να θελουν να σε φτυσουν με το που απωληθειτε.. ξερω γω? λεει? δε λεει!
 

Psminitis

New member
Το θέμα σου είναι το top 10 μονάδων-ειδικοτήτων. Αυτές οι μονάδες που ανέφερα θεωρούνται οι καλύτερες αλλά θέλει τρελλό βύσμα για να πας. Εσύ όπως είπες δεν έχεις βύσμα αρα ξέχασε τες. Είπε είσαι από Κρήτη και μένεις Αθήνα άρα σε βολέυει να σαι η Κρήτη ή Αθήνα για να δουλέψεις καλύτερα τη διπλωματική σου. Μετάθεση στην Κρήτη χωρίς βύσμα δύσκολα, Οχι τόσο δύσκολα όσο για Αθήνα αλλά χρειάζεται. Αρα για να πετύχεις το στόχο σου υπάρχουν 3 λύσεις

1) Ψάξε βρες για βύσμα
2) Στρατονομία
3) Τσολιάδες

Το νο 1 δεν ξέρω πως θα το κάνεις. Για το νο 2 απαιτούνται : Ι 1, πλήρης θητεία (όχι οκτάμηνο κτλ), λευκό ποινικό μητρώο, όχι τρύπες από σκουλαρίκια ή τατουάζ, δίπλωμα οδήγησης (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό). Αν έχεις αυτά τα προσόντα τότε θα επιλεγείς και τότε όταν βγουν οι μεταθέσεις εσύ θα πας Καρδίτσα για 2 μήνες εκπαίδευση και μετά στο νομό σου (Κρήτη εκεί που είσαι δηλωμένος). Αρα εξασφαλίζεις 6 μήνες στο σπίτι σου με διανυκτέρεση. Οι φαντάροι στρατονόμοι δεν εχουν καμιά υποχρέωση να καρφώσουν ή να συλλάβουν κάποιον, αυτά τα κάνουν οι μόνιμοι. Εσύ εκεί βοηθητικές εργασίες θα κάνεις. Αμα είσαι σωστός και δεν πειράξεις κανέναν δεν θα σε πειράξει και κανένας. Το νο 3 είναι συνδυασμός βύσματος και προσόντων. Για να γίνεις τσολιάς πέρα από τα προσόντα θέλει και το ανάλογο βύσμα, πολύ μεγαλύτερο από τις μονάδες που ανέφερα είναι το πιο ελίτ σώμα του ΣΞ. Αμα δεν έχεις βύσμα αυτό που θα καταφέρεις είναι να φας όλη την εκπαίδευση που να μεγάλο γ....σι και στο τέλος να σε κόψουν.
 
οντως μαθαινω πως ειναι πολυ ζορικα στρατονομια ,εκπαιδευση
παντως αν ειναι ναμαι θεσ.νικη η αθηνα για 6 μηνακια δε με χαλαει!
οσο για το αν θαμαι ο χαφιεσς οχι πως δε με νοιαζει ,γιατι δεν εχω μαθει ετσι,
καπως θα τα βολεψω πιστευω
υπαρχοθν ομως αλλα που γλιτωνεις πχ το καθε εποπ που σε χωνει..
αντε να δουμε
για τσολιαδες ακουω τρισχειροτερα ειδικα απο αθηναιους
τα τσαρουχια η εκπαιδευση πολλα στη φρουρα πολυ τρεξιμο κ χωσιμο πολλα
κ λιγο λιγο απομακρυνομαι ...
 

manosmanos

New member
[quote author="MoGaN"][quote author="manosmanos"]οι καλύτερες μονάδες είναι αυτές που δε ξέρει πολύς κόσμος και ποτέ δε θα παρουσιαστεί ενα τοπ 10 εδώ μέσα.

Υ.Γ .: Ήμουν σε μια από αυτες...[/quote]

Αραξε.. "βυσμα"!![/quote]



Κάτι μου πες τώρα...Με το ποστ δείχνω τι πραγματικά παίζει.Όσον αφορά το φίλο που λέει για μονάδες και δκτές , το θέμα είναι να μην είσαι σε μονάδα/στρατόπεδο.Απο κει και πέρα ξεκινάς και έχεις μια κυριλέ θητεία.
 

boysetsfire

New member
δε χρειάζεσαι βυσμα για ΣΝ και Προεδρική Φρουρά.Τα κριτήρια δεν είναι 100% αυστηρά.
Για 3 πόντους δε χάλασε ο κόσμος.Αλλά δίπλωμα οδηγησης και Ι1 είναι αυστηρές προυποθέσεις.
 

sraros

New member
Η καλύτερη μονάδα είναι πάντα κάποια άλλη εκτός από τη δικιά σου. Και σε φυλάκιο στη Χαβάη να σε στείλουν πάλι θα θες κάτι καλύτερο <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

teolazarou

New member
παιδια μακραν μπροστα απο ολα αυτα σχολη μηχανικου Λουτρακι.λοχος διοικησεως ο καλυτερος λ,δ. στην ελλαδα.
 

MIKE_2W

New member
Νεα Σαντα (διαβιβασεις) παρεξηγημενη μοναδα λογω κοκκινου μπερε. στην οποια κανεις ζωαρα και εισαι κ διπλα στη θεσσαλονικη και επειδη δεν ειναι γνωτη μπαινεις κ με μικρο βυσμα. 313 ΟΛΕ
 

aggelos23

New member
μπορει οποιος ξερει να μου πει 4-5 μερη που εχουν καλα στρατοπεδα,παιρνεις πολλες αδειες και εχεις αρκετες εξοδους?στρατοπεδο και ειδικοτητα...γιατι απ οτι ξερω μπορει στο ιδιο στρατοπεδο καποιοι να περνανε καλα κ καποιοι αλλοι π ειναι σε διαφορετικη ειδικοτητα να περνανε χαλια...τα πιο βυσματικα στρατοπεδα...
ευχαριστω¨ <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

batman26

New member
μου αρέσει που μερικοί επιλέγουν και στρατόπεδο ανάλογα με το ποιο τους αρέσει ή όχι..... έλεος ... ΙΣΟΝΟΜΙΑ σου λέει μετά
 
Top