• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Βιβλίο στον στρατό

ArisSYM

New member
Γεια σας παιδιά,
μπαίνω 21/5 Κόρινθο. Να ρωτήσω, αν επιτρέπεται να φέρω 1-2 λογοτεχνικά βιβλία για να διαβάζω μέσα; Φίλος μου μου είπε πως τα βιβλία γενικά απαγορεύονται και ότι αν θέλω πρέπει να τα παρουσιάσω και να ρωτήσω για άδεια. Τα βιβλία είναι ξενόγλωσσα και τα θέλω μπας και μάθω καμιά γλώσσα καλύτερα.

Τί ξέρετε; Επιτρέπονται;
 

geoim

New member
Ναι φίλε μπορείς να έχεις μαζί σου ότι βιβλίο θέλεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ που παρουσιάστηκα το νοέμβριο να φανταστείς είχα μαζί μου τον "Αντίχριστο" του Νίτσε.

Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο θα βρείς χρόνο για διάβασμα... Καλή αρχή να έχεις.
 
[quote author="geoim"]Ναι φίλε μπορείς να έχεις μαζί σου ότι βιβλίο θέλεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ που παρουσιάστηκα το νοέμβριο να φανταστείς είχα μαζί μου τον "Αντίχριστο" του Νίτσε. [/quote]
Οι καραβανάδες βέβαια ίσως να εκτιμούσαν περισσότερο τον ηγεμόνα του Μακιαβέλλι <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
Πλάκα πλάκα μπορούσες να ρωτήσεις, "κύριε ανθυπομαλάκα μπορώ να διαβάζω Κροπότκιν εδώ μέσα?"

Οκ, πέρα απο το χαβαλέ όντως νομότυπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διαβάζεις ό,τι θες μέσα στο στρατόπεδο. Νομότυπα. Τώρα το αν θα σε δεί κανένα φασιστοσυντηρητικό στέλεχος και σε βάλει στην μπούκα γιατί θέλει να καθαρίσει τον κόσμο απο τους αλήτες κουμουνιστές-αναρχικούς-άθεους-χρυσόψαρα ή ό,τι άλλο θεωρεί αυτός επικίνδυνο είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να στο πεί. Οπότε αν δεν μπορείς (ή δεν θές) να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο τουλάχιστον να κρατάς low profile.
 

ArisSYM

New member
Κοίτα και εγώ αντικομμουνιστής δηλώνω και δεν έχω πρόβλημα με τον φασισμό, οπότε θα ταιριάξω καλά...<!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

mousatos

New member
Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με τα βιβλία.

Μόνο να τα έχεις στο "πολιτικό" σακίδιό σου, ειδικά εν ώρα επιθεώρησης.
Επίσης και όποιες (πολιτικές) εφημερίδες θα έχεις <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->.
 

fiatakias

New member
Ρε παιδιά η ανοησία αυτή με τις εφημερίδες ισχύει πλέον? (και καλά δεν μπορεί κάποιος να ακούσει τα νέα απο το ραδιόφωνο ας πούμε... <!-- sPDT_Armataz_01_02 -->PDT_Armataz_01_02<!-- sPDT_Armataz_01_02 --> )
 

George84

New member
Εννοείται ότι δεν ισχύει. Μπορείτε να έχετε ότι βιβλίο ή εφημερίδα θέλετε για να διαβάζετε στον ελεύθερο χρόνο. Και να σας δουν να διαβάζετε δεν παίζει τίποτα. Ή αν τα έχετε στο φοριαμό.
Σε ώρα επιθεώρησης εννοείται δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα, βιβλία, ρούχα, πετσέτες, προσωπικά είδη κλπ.
 

Kati

New member
Καλό είναι πάντως οι πολιτικοποιημένες εφημερίδες να μένουν μακρυά από τα μάτια των υψηλόβαθμων. Ποτέ δεν ξέρεις...
 

psarakas13

New member
[quote author="Kati"]Καλό είναι πάντως οι πολιτικοποιημένες εφημερίδες να μένουν μακρυά από τα μάτια των υψηλόβαθμων. Ποτέ δεν ξέρεις...[/quote]

Βρε, μη μασάτε με τις μ@#$%ες του καραβανο-κώδικα που έχουν ξεμείνει από την περίοδο της χούντας !! Μπορείτε να διαβάζετε στον ελέυθερο χρόνο σας στο στρατόπεδο ό,τι θέλετε, από Ριζοσπάστη μέχρι Penthouse, αρκεί να μην το παρατάτε όπου να'ναι (το Ριζοσπάστη θα σας το πετάξουν στα σκουπίδια και το Penthouse θα σας το κλέψουν).

Υ.Γ. Τραγική ειρωνεία: Ενώ ο στρατός κατέλυσε τη δημοκρατία, σήμερα σε βάζει να ορκιστείς ότι θα την υπακούς και θα την προστατεύεις... Αλλά όχι και να διαβάζεις πολιτικοποιημένα έντυπα!! Αυτό πάει πολύ! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 
Top