• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΕΟΥ ΝΑΥΤΗ

xtapodi

New member
ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ-->[1] ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ (ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΩΡΑ) [2]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΝΑΥΤΗ(ΜΠΕΛΑΜΑΝΑ,ΜΑΝΤΙΛΙΑ ΚΛΠ) Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ? [3]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΑΨΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ Η' ΣΤΟ ΡΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ?[4] ΚΑΙ Ο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ? ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 

rootbreaker

New member
Πρέπει να φοράς τη στολή του ναύτη. Την ειδικότητα την ράβεις εσύ. Η Διεύθυνση Διοικήσεως (Δ.Δ. ή αλλιώς διεύθυνση δούλων) και η ΔΝΟ είναι οι χειρότερες υπηρεσίες στο ναύσταθμο. Αν έχει κόσμο όμως η ΔΔ παίζει 1-2. Για το τι ώρα πρέπει να πας δεν ξέρω γιατί εμείς είχαμε πάρει φύλλο πορείας από Κανελλόπουλο (είχαμε κάνει προπαίδευση στον Πόρο) και πήγαμε στις μονάδες μας μεσημέρι-απόγευμα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να πας πρωί, κατά τις 7:30. Καραβάκι από Πέραμα (έχει κάθε 15 λεπτά) και από την πύλη περνάει υπηρεσιακό λεοφορείο που σε αφήνει στη ΔΔ. Ρώτα κάποιον να σου πει όταν φτάσεις.
 
Top